JADE
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 32
|
No upam, da bodo za vse v redu rezultati...
|
Domišlija je pomembnejša od znanja. A. Einstein
|
|
|
newave
Novinec

Sporočila: 1
|
Jaz bi pa vprašal, če se je že kdaj zgodilo, da se je kakšna tema z spomladanskega roka pojavila tudi kasneje na jesenskem?
Bi bilo praktično, ker se imam dve temi manj za učit.
hvala
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 65

|
Nima veze, če so ble že na spomladanskem. Kamot se lahko ponovijo. Sej u bistvu lahko bi se sam 6 tem naučili.. ker naša jesenska matura je poskusna od naslednje generacije (2009), z njimi mamo pa skupnih 6 tem, kar pomeni, da bodo vrjetn zbiral sam med temi šestimi skupnimi. Sam na to se zanašat..
|
|
|
|
|
zhelva
Novinec

Sporočila: 6
|
kdaj je jesenski rok za zgodovino?
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Odvisno od šole oz. posameznika. Js mam v petek.
|
|
|
|
|
RichPorter
Novinec

Sporočila: 4
|
no če maš pa v petk maš pa srečo, ker mam jst v četrtek in bom sporoču kaj smo mel... dve temi v enm dnevu pa ni težko predelat... če kdo že ve kej kaj bo bi lahhko deliu z nami!!!!
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Sej pomoje, da ne bomo mel isto. Sm js vprašala našo tajnico ŠMK, pa je rekla, da bomo mel mi druge pole. Sej pomoje tud niso tk nori, da bi dal iste. Ali pač?  A kdo ve kako je blo prejšnja leta?
|
|
|
|
|
themessiah
Novinec

Spol: 
Sporočila: 5

|
Hja ne lansko letu so mel na jesenskem srednjeveško mesta pa slovenci v habsburški. Pogledal si bom malo bolj teh 6 tem ,k so objavljene za naslednu letu druge pa sm mal tak pregledal na hiter .
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
A ti dve temi sta bli? Ker na predmaturitetnem smo mi mel drugi 2 temi (karantanijo in hladno vojno) tko da očitn res sestavjo več pol.
|
|
|
|
|
|
|
RichPorter
Novinec

|
k bi kdo vedu bii blo kul... k če ugibamo, jst mislm da bo francoska
|
|
|
|
|
krsone
Pruček

Sporočila: 19
|
alo! lani je bilo na jesenskem več dni oz. 2x se je pisala matura stem , da so bile teme druge ( v čet: habsburžani in srednjeveška) in (v pet: poznoantična doba in hladna vojna ) , zaradi neusklajenosti predmetov za dijake z več predmeti , zaradi tega so morali za letošnjo poskusno izbrati samo 1 verzijo. Letos ni tako in sedaj kot je že nekdo napisal zgoraj obstaja "teoretično" samo 6 tem vsaj do zdaj je bilo tako Lp
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
A pol tista teorija o 6ih temah dejansko drži? lol
|
|
|
|
|
RichPorter
Novinec

|
ma tud če jih je sam 6 se mi neda učit ... naj že kdo napiše k ve kaj bo ... en mora vedt sto posto hehe
|
|
|
|
|
zdencic
Novinec

Sporočila: 1
|
sj 3 slovenske teme daš na plonk, 3 se pa "naučiš" poj pa počakaš do 17.9 pa upaš d si naredu. če pa paač ne nardiš je pa še dostkrat matura :D:D
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|

Sej če js pišem v petek zgodovino, potem najbrž ne bom mela istih tem k vi ju3 ane, tolk nori pa mnda niso, da bi dal isto temo sam druga vprašanja? Pol se morem sam 4 teme naučit?  A noben ne piše v petek zgodovine? A mogoče kdo piše psiho ju3?
|
|
|
|
|
krsone
Pruček

|
tako je po vseh teoretičnih računicah , bi potem za v petek bile samo 4 teme kako pametni in prebrisani so pa na ric-u pa se bo videlo v petek hm... tisti , ki pišete zgo v čet. pa hitro poročat kaj je bili in kaj ne pa veliko sreče vsem "nesrečnežem" , ki pišejo v čet. Lp
p.s. : moj občutek za teme je, da bo (antika ali od združitve ita ter nem) in slo v rnc
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
A ti tud pišeš v petek?
|
|
|
|
|
krsone
Pruček

|
jap
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Aja pol tolažma drug drugega, da se lahko naučima sam 4 teme.
|
|
|
|
|
krsone
Pruček

|
4 ali 10 je vseeno ucit se je treba!! heh
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
No razlika je pa že. Ampak dobr.. S tem se bom ju3 ukvarjala.
|
|
|
|
|
Jesus
Pruček

Sporočila: 10
|
no, tudi jaz mam jutri zgo 
najraje bi bil, če bi bili temi antična kulturna tradicija pa slovenci v prvi jugoslovanski državi ali slovenci v prvih dveh desetletjih po WW2. bojim se pa francoske revolucije, ker je čista politika
|
|
|
|
|
krsone
Pruček

|
hehe francoska , slo v rnc in slo v poznoantični..... te 3 teme so ......hm ..... brez komentarja , še malo pa nam bodo tisti , ki sedaj pišejo ( držim pesti ) lahko povedali kaj je blo
|
|
|
|
|
themessiah
Novinec

Spol: 
Sporočila: 5

|
Evo me am prva tema fantasitčna druga tema podn prva je bla antična druga pa slovenci v 1 jugoslovanski državi k tud mal si nism prebral taku da če bo 2 je že velik pa sm upal da bo saj 3 zdaj pa je realnost padla na 2 k jugoslovansko nism mel pojma.
|
|
|
|
|