krsone
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 19
|
hm... no , če sklepamo ta del jesenskega roka drugo leto ne more bit na poskusni , ker teme slo v 1. jug. drugo leto ni več tako da logično bi bilo , da bosta jutri dve temi od tistih 6 katere so drugo leto brez antične katera je bila že danes tako ostane samo 5 tem za jjutri od tistih 6! edino če nam dajo kaj podobnega kot zdaj ( recimo eno temo , ki je drugo leto in eno , ki je ni ) in potem to skombinirajo za drugo leto za poskusno ..... hehehe upam da razumete kaj mislim  torej ostanejo francsoka,slo v rnc,od združitve ita in nem do konca 1. sv,slo v prvih dveh dest.po 2.sv,slo v poznoantičnem( in tudi ta upajmo da ne bo, ker je že bila na spomladanskem) .... hehe 4 teme!!! če se to izide, potem pa res obvladam logiko hehe
p.s. : za kakšno zmedo in zakompliciranost se opravičujem , themessiah saj bo , glavno da je konec!!
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 
Sporočila: 65

|
Krsone js te popolnoma razumem. Sicer pa js mislim, da bodo dal eno temo k jo majo nasledniki (kar pomeni, da morejo dat slovence, ker antiko so že danes dal in ta bo nasledn let na predmaturi), in eno k je nimajo, kar pomeni, da se pri slovencih naučimo 3 teme (no js se bom 2, ker sm skor 100%, da ne bo karantanije), pri obči se bom pa naučila fr. revolucijo, hladno vojno, od združitve italije in nemčije..antike se ne bom, pa mest in podeželja, tega vrjetn tud ne. Tko da recimo da se jih bom 5 naučila. Zdej pa upam da nism za***ala pri sistemu.  Nevem zakaj mam tk filing, da bodo slovenci v prvih 2. desetletjih po 2. sv. vojni. Bomo vidl ju3 ane.  A zdej pa ni nobenga k bi meu ''veze'' na ricu?
|
|
|
|
|
krsone
Pruček

|
hehe no dobro sklepaš močno upam . da ne bo slo v rnc v poli in se mi kamen od srca odvali hehe. gremo finiširat in kaj bo to bo najbolj si želim hladne vojne in potem me za slovence skoraj več ne briga lp
|
|
|
|
|
krsone
Pruček

|
Bree , saj jaz mam veze na ric-u pa ti govorim kaj bo not , ampak ti nočeš poslušat hehe , joke po najnih sklepanjih bo sedaj slo v rnc ali slo v prvih dveh dest. in pa hladna vojna (ker ostali teme so drugo leto spet tako , da stara tema ostane samo hhladna ) heh .
p.s. koliko špekuliranja in sedaj prosim za hladno vojno in slo v prvih dveh dest. ( če že zbiram po najni logiki) heh
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Točno tko. Ej če nama je tole ratal pogruntat ti dam kr za pijačo. 
Sicer pa js obupujem nad zgo, sploh se ne morem niti ene teme naučit. Ajej, nevem kak bo kej tole.
|
|
|
|
|
krsone
Pruček

|
heh jaz sem sicer predelal že vseh 10 tem vsaj 3x ampak kaj , če mi je zgodovina čist mimo drugih predmetov pa še bolj nočem slišat hehe
p.s. če nama uspe naredit , grem po tebe kjerkoli živiš pa vzami 10 prijateljic pa gremo nekam žurat hehe , malo heca
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Ja pa dobr ti si potem na dobri poti, če si že vsako temo tolkrat predelu. Js bom pa pogrnala, če ne bodo tiste teme, ki sm si jih js zamisla oz. sva si jih midva zamisla.
|
|
|
|
|
krsone
Pruček

|
na dobri poti glih ne ker to zgo delam že 2 leti hehe
zdaj ostane se samo relaksacija in psihična priprava za jutri potem pa spanje !! veliko sreče vsem !!! lp
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Veliiiiik sreče.
|
|
|
|
|
krsone
Pruček

|
no eno temo sem zadel ampak glih ta mi ni šla po načrtih ( nekaj bo ampak ne vse) , prva tema je bila dosti bolj lahka , vsaj zame 
p.s. sedaj pa res upam , da mi to uspe naredit,ker pogoji kažejo tako
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Solit se nej grejo, js sm čist pogrnala. Prav najbol ogabne teme so dal kar je možno. In da dajo taki 2 politični temi skp, sej niso normalni. Mrš.
|
|
|
|
|
harlem
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 2
|
keri temi ste pa mel?? sj js sm pa u cetrtek pisu pa ni blo nc bols
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Pa dobr, vi ste mel vsaj antiko, lahk tam neki bluziš pa nabijaš. Mi smo pa mel Od združitve Italije in Nemčije do konca prve svetovne vojne in Slovenci v prvih deh desetletjih po 2. sv. vojni. Za bruhaaaaat.
|
|
|
|
|
harlem
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 2
|
ja no te je tut res ja, sam k lih tak newem kak bo kj prav 
mah upam na tiste 40% sam da se resm te zgo
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Kolk je blo sploh na spomladanskem roku za 2?
|
|
|
|
|
krsone
Pruček

|
49%!!! to je mislim da največ do sedaj. Tokrat bo veliko manj, vsaj upam
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Am če se gleda gaussova glede na spomladanski rok. Tko da sm potem res v p****.
|
|
|
|
|
|
|
krsone
Pruček

|
Spoštovani, meje za ocene se spomladi postavljajo za maturo celega leta. Se pravi da so za spomladanski in jesenski rok ene meje.
Lep pozdrav, Državni izpitni center
ni pošteno...
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
No sm vam rekla. Brezveze. Pravi kmeti so.
|
|
|
|
|
krsone
Pruček

|
ja , potem pa upat , da smo pisali čim boljše in končamo s to maturo 17.sep. je dan zgodovine , hehe
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 72

|
kere teme ste a meli? pa upam, da vam je slo kaj bolš k men v 1.roku, k sta mi mankala 2% do 3 
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
No, kje ste zdej zgodovinarji?