pikica300
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 7
|
ojla folk  mene pa zanima,če je že kdo tukaj dal skozi poklicno maturo na srednji ekonomski šoli?? sama jo bom delala naslednje leto in sicer med ita/ang-mat sem se odločila da bom delala ita..... jaz ita moram reč da dost dober obvladam sam mal mam dvom glede ita ker pravijo da ima zlo visok kriterij.....ali je to res?? je mogoče že kdo delal ita na poklicni maturi??kuk je težka?? kaj pa ostali predmeti slo,eko,gpo in za seminarsko nalogo iz enega od strokovnih predmetov....kateri predmet ste delali....?? res me zanima,ker naslednje leto čaka mene 
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 07.03.2008 ob 09:23 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
luna19
Tretarček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 148

|
oj js sm bla na ekonomski pa sm mela poklicno maturo 2 let nazaj. ja italjaščina naj bi bla res na visokm nivoju. drgač sm pa delala mato, slo, gpo, ekonomijo (izdelek z zagovorom). gpo je čist lahk (mel smo isto polo kukr smo jo mel na preizpitu ) če si ta 4 leta saj neki delala navš rabla kej dost učenja
|
|
|
|
|
pikica300
Novinec

|
tnx luna...  kaj imaš mogoče zapiske in še posebno bi rabila vaje iz statistike ker naslednji teden imam izpit in je mal kriza
|
|
|
|
|
luna19
Tretarček

Spol: 

|
ne nimam nč zapiskov. sm pa mela za statistko eno knigo avtorja Ivana Trstenjaka: statistika 1. not maš razlago snovi pa vaje
|
|
|
|
|
pikica300
Novinec

|
ok....kaj pa imaš mogoče pole od mature,ki si jo imela??
|
|
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 37
Spol: 
Sporočila: 607

|
Pole so tudi v arhivu nekaj cm levo.
|
|
|
|
|
pikica300
Novinec

|
Ej,mene še nekaj zanima!  Kot četrti predmet pri maturi je(seminarska naloga iz enega od strokovnih predmetov in zagovor) Zdaj me pa zanima,če tukaj spada kot obvezen strokouni predmet ekonomija ali lahko zbiraš? Nevem npr računovodstvo,pravo,statistika itd.... Kaj mogoče kdo ve??
|
|
|
|
|
luna19
Tretarček

Spol: 

|
mi smo mel na izbero ekonomijjo, računovodstvo pa pravo (par let nazaj)
|
|
|
|
|
pikica300
Novinec

|
tnx luna  kakšno temo si pa izbrala za seminarsko?? sam tko me zanima...
|
|
|
|
|
pikica300
Novinec

|
mene pa neki zanima..... kje bi jaz lahko vidla kakšne vse možnosti imam za naprej,ko končam ekonomsko šolo??
|
|
|
|
|