Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

party-zan.com
party-zan.com

eDnevnik
eDnevnik

mojucitelj.net
mojucitelj.net

Slo-Mod
Slo-Mod

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Poskusna matura 2008
Stran: 1 [2] Natisni
Avtor Tema: Poskusna matura 2008  (Število ogledov: 2890 )
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: Moški
Sporočila: 303

Poslano: 17.03.2008 ob 06:34 Odgovori

Pač veš kak je blo, kombinatorika + verjetnost. Saj za verjetnost je tak kombinatorika predpogoj:)

allyyy
Novinec
*

Sporočila: 2

Poslano: 17.03.2008 ob 14:16 Odgovori

A je že kdo pisal poskusno maturo iz nemščine? Bi prosila za naslov eseja in pisma!! PLease???

Lp
marushy
Novinec
*

Poslano: 17.03.2008 ob 18:53 Odgovori

Živjo!
Eno vprašanje mam...bi blo možno, da mi kdo pošle poskusno splošno maturo angleščino? Mi jo pišemo za oceno tko da bi jo zlo rada dobila, če jo kdo ima? Sporočte...
barby_
Novinec
*

Kul meter: -2
Sporočila: 4

Poslano: 17.03.2008 ob 19:28 Odgovori

hey, kak ste kaj  Wink? jaz pišem v kratkem poskusno maturo iz EKONOMIJE ampak nam je stara rekla da nam bo ocenla  Huh če ima kdo polo 2 bi ga/jo lepo prosla naj mi jo pošlje na mail barbara2110@email.si

tnx, mejte se*
sara19
Novinec
*

Poslano: 17.03.2008 ob 21:57 Odgovori

bi prosla če bi mi povedala naslove..če boš dobla...pišemo u četrtek
barby_
Novinec
*

Poslano: 18.03.2008 ob 17:40 Odgovori

ok bom sporočla, če bomo pisali jutri, kr nam dostikrat rata da si prestavimo test  Evil.
barby_
Novinec
*

Poslano: 22.03.2008 ob 11:17 Odgovori

hey sara19 kaj ste vi pisali 2. polo ekonomije? mi smo si prestavli na drugi tedn. ce ste bi te lepo prosla ce mi lahko kej poves kaj je blo notri??
marushy
Novinec
*

Poslano: 09.04.2008 ob 23:35 Odgovori

Hej!! Zdel me pa še zanima, če ma kdo poskusno maturo zgodovino bi bla zlo vesela če mi jo bi kdo poslal na mail! Sporote mi, če kdo ima pa povem mail...
Seelinchy
Pruček
*

Spol: Ženski
Sporočila: 10

Poslano: 12.04.2008 ob 14:43 Odgovori

Kako vm je šla poskusna? Tongue Matematka se je men zdela kr lahka samo pol nism mogla rešt, ker se nism spomnla. Roll Eyes Angla je bla še kr ql, slova pa ja no..tist esej se mi tok ni dal pisat, ker smo lih isto temo pisal en tedn nazaj v šoli. Wink

Niti ni bla tk težka.  Naj najprej povem, da se ni učil skoraj nihče, no redki. Tak da sm bla jz čist zadovoljna z rezultati. Slovensko slovnico mi je nekak ratal pisat najboljše, čeprav sm mela samo 88 točk - samo je bila težka pola, še naša je to rekla (seveda smo meli cel tedn pridige, kak se nič ne učimo in da bo ponorela, ker bi jih ene 10 padlo al kolk  :. Esej mi je bil kar ok, samo sm se lotila interpretativnega, pa sfalila mal navodila - seveda točke dol, mi je bil pa v izi drgače.  Smiley

Pol angla mi je bla ful na izi višji nivo...sem bla hitro konec, pa tak lahko mi je blo - preveč no. Sej fajn.  Grin Slušni del mi je bil malo nerazumljiv, drgače pa je tud šlo. Esej pa je bil čiz ok...čeprav je bil literarni beden naslov.  Roll Eyes

Nemščina višji nivo mi je bla kr zahtevna, čeprav niti nism mela velik napak v primerjavi z drugimi, sam ne vem...sm mogla dost mislit zraun  Grin. Slušno je pa blo čist v izi.  Smiley

Zgodlo si nismo niti povohali....pisali smo katastrofalno, dve 2ke bi ble al 3, drugo vse šuti.  Cheesy Tiste Rimljane sm še pisala neki nad 70%, uno hladno vojno pa nismo niti poslušali niti je prav obdelali, jz nism mela pojma, tak da sm mela neki nad 20 % menda.  Grin Sigurno jo bojo dali na glavno maturo tud.  :)Tak da ja .. no zaj jo pa znam, ko smo v šoli pol kr test pisal tole  Grin

Aja, matematko pa sm pisala osnovni nivo (če bi obstajal, bi tk šla nižji  :, pa sm bla presenečena - sm pisala s sošolko najbolše, 5 trojk bi blo, pa 1 % do 4 zmanku, sam ok...drugi eni, pa se učijo na ful ane pa vse, pa tam 2, 3, 1...sj je rekla še prfoksa, da je fula presenečena...sj ni blo težko, sam so me nesle banalne napake (nism okrajšala ulomka, napisala več rešitev, nepravilno zaokroževanje...itd.).  Smiley

All in all, upam da bo kaj takega tudi na pravi maturi  Grin
SpeL
Novinec
*

Sporočila: 1

Poslano: 13.04.2008 ob 21:14 Odgovori

res lepo, lepo prosim kogar koli, ki je že pisal poskusno polo za sociologijo, da pove, s kere teme so bila vprašanja in kakšen naslov eseja...

Mi bomo pisali sedaj v teh prihajajočih dnevih in bi morala pisati 5, da bi bila odlična... Tako, da bi bile dobrodošle kakršne koli informacije...
ricolinka
Pruček
*

Kul meter: 2
Sporočila: 14

Poslano: 30.04.2008 ob 11:54 Odgovori

mene pa zanima, če ima kdo rešitve od poskusne mature iz kemije?

bi bla ful hvaležna če bi se jih dalo dobit...hvala Smiley
aanceek
Novinec
*

Sporočila: 1

Poslano: 30.04.2008 ob 19:34 Odgovori

Kaj ma kdo letošnji predmaturitetni preizkus iz biologije? bi bla zlo hvaležna če mi kdo to skenira in pošlje. Pooosiiim...
(aanceek@gmail.com)
Stran: 1 [2] Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X