Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Prevoz.org
Prevoz.org

Delphi-si
Delphi-si

party-zan.com
party-zan.com

Chit Chat Network
Chit Chat Network

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Poskusna matura 2008
Stran: [1] 2 Natisni
Avtor Tema: Poskusna matura 2008  (Število ogledov: 3098 )
beyb
Maturant

Kul meter: 1
Spol: Ženski
Sporočila: 253

Poslano: 08.03.2008 ob 21:15 Odgovori

Kako vm je šla poskusna? Tongue Matematka se je men zdela kr lahka samo pol nism mogla rešt, ker se nism spomnla. Roll Eyes Angla je bla še kr ql, slova pa ja no..tist esej se mi tok ni dal pisat, ker smo lih isto temo pisal en tedn nazaj v šoli. Wink

*let us enjoy our love as long as we may
Bree
Drugarček
**

Kul meter: 2
Sporočila: 65

Poslano: 09.03.2008 ob 16:39 Odgovori

Am, mi smo do zdej pisal sam slovo učeri.. mat pišemo ju3 in ang v torek. A lahko poveš ka je blo kej pr mat? Zacuden
Pa pri ang naslov esejev? Embarrassed

Drugač pa slova men ni bla tk težka, sploh naslov pri eseju je bil kul.. jezik pa tko tko.. glede na to da se nism nič učila.. bomo vidl  Wink
beyb
Maturant

Poslano: 09.03.2008 ob 21:24 Odgovori

Naslova esejev...tell me what you read and i will tell you who you are pa the others are additcted not me (neki tazga). Ni bla lih neki baš dobra izbira...
Mata pa je blo vsega not od vektorjev do odvodov, integralov verjetnostnega računa, funkcije, kotne funkcije...na višjem pa še kombinatorika.

Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: Moški
Sporočila: 305

Poslano: 09.03.2008 ob 22:40 Odgovori

A kdo pove kak je rešo uno nalogo pri slovki.. ko si mogo iz majhni računalnik tvorit novo besedo (kao ustreznico maorskemu poimenovanju)?
Bree
Drugarček
**

Poslano: 10.03.2008 ob 07:12 Odgovori

Oki hvala. Wink
beyb
Maturant

Poslano: 10.03.2008 ob 12:06 Odgovori

Js sm napisala računalniček. Cheesy

Room2012
Maturant

Poslano: 10.03.2008 ob 19:49 Odgovori

HAHA, jaz isto.  Cheesy

Pale kake neke čudne finte majo.. te kr dol s stola vrže ko naletiš na takšno bedno nalogo..

drugače pa danes smo odpisali angleščino.. in lah rečem da je bla kar zahtevna.. višji nivo ne toliko, bilo pa je kar nekaj fint..
Bree
Drugarček
**

Poslano: 10.03.2008 ob 21:22 Odgovori

Phahaha tud js sm napisala računalniček.  Wink Dejansko kot bi se delal norce iz nas. Smiley
Drugače pa matematika danes ni blo tko težka ne.. samo mal bi si morala formule pogledat in kakšno vajo nardit.  Wink
beyb
Maturant

Poslano: 10.03.2008 ob 22:30 Odgovori

Men pa angleščina ni bla tok zlo težka..no odvisn kaj..sam kakšni bojo rezultati bomo pa vidl. Tongue

MetalGirl
Pruček
*

Sporočila: 15

Poslano: 12.03.2008 ob 11:12 Odgovori

jst sm delala poslusno slovenščino ampak za poklicno maturo ;)jo je še kdo? :Dpa mi ni blo težko, če bo tko maja bo super Smiley Smiley

Življenje ni lahko za nikogar, a kaj potem? ohraniti moramo vztrajnost in zaupanje vase, verjeti mojamo da smo za nekaj nadarjeni in to uresničiti za vsako ceno;D LJADA VS MAM:****
Bree
Drugarček
**

Poslano: 12.03.2008 ob 14:54 Odgovori

Hm men je bla angleščina kr neki. Bralna razumevanja niso bla lih nevem kak lahka. Pa danes smo še poslušal slušni del.. Kr neki je.. Sploh prvi del k zlo težko kej razumeš sploh.
beyb
Maturant

Poslano: 12.03.2008 ob 22:55 Odgovori

Mi smo pa dons že nazaj dobil angleščino. Wink
Me pa neki zanima glede teh ocen..a to oni tko oceno podajo, da seštejejo procente prve, druge pa tretje pole pa delijo s tri in pridejo procenti al da točke od vsh pol skupej seštejejo pa na podlagi teh pol procenti vn pridejo? A kdo razume kaj me zanima? Tongue

inchy_
Novinec
*

Sporočila: 9

Poslano: 12.03.2008 ob 23:38 Odgovori

kaj pa a ima kdo sociologijo ? Tongue pa jo je ze pisau?
kak so kaj teme? Cheesy Smiley Embarrassed Cheesy
Bree
Drugarček
**

Poslano: 13.03.2008 ob 14:11 Odgovori

Beyb vem kaj te zanima ampak ti ne znam odgovorit. Nam tega (še) ni noben razložu. No vsaj n da bi se js spomnla.
beyb
Maturant

Poslano: 14.03.2008 ob 17:05 Odgovori

Mi smo dons dobil matematiko pa je bil čisti polom. Cheesy Da ne govorim o tem, da sem spet pol točk zugbila zato, ker sem za***ala plus in minsu al pa x z y zamešala..i hatee that. Roll Eyes Če bom na maturi kej tazga zaj*bala se grem fentat. Grin

Sonček21
Novinec
*

Sporočila: 2

Poslano: 14.03.2008 ob 18:15 Odgovori

Hej a lohka sam prašam kaj ste kej pisal pr angli pr eseju? mislm pr takih dveh naslovih a se je dal kej pisat? Smiley
Bree
Drugarček
**

Poslano: 14.03.2008 ob 18:34 Odgovori

Js sm kr neki nakladala brez veze, pa dajala primere. Mislim sram me je kakšn esej sm napisala. Ampak dejansko sta bla taka naslova, da se ni dal nič pametnega napisat, no vsaj z moje strani.  Smiley
Sonček21
Novinec
*

Sporočila: 2

Poslano: 14.03.2008 ob 18:46 Odgovori

Mislm zanima me sam tko k mi to u pondelk pišemo, mislm nism še u četrmu letnku, sm u tretmu, sam pišemo pr angli esej pa je prfoksa rekla da bo naslov iz poskusne mature, pa da se ga kao ne da izvedt Cheesy zato me zanima ka bi lohka pr tko neumnih naslovih sploh lohka napisu? Smiley
beyb
Maturant

Poslano: 14.03.2008 ob 22:32 Odgovori

Nakladaš? Wink Drugač pa pobrski mal po dijaskemu mogoče je že kje tak esej...

robi89
Novinec
*

Sporočila: 1

Poslano: 15.03.2008 ob 15:30 Odgovori

Ali je že kdo mogoč pisal nemščino? Če je naj mal pove kak je blo Cheesy? Kakšno pismo? Mal kak odgovor, ker morm 2 pisat, če hočm do mature pridt 
Bree
Drugarček
**

Poslano: 16.03.2008 ob 10:37 Odgovori

Ja alpa če je kdo že zgodovino pisu občo.. Bi tud lahko povedu kteri 2 temi sta bli.  Wink
srchyca666
Pruček
*

Sporočila: 26

Poslano: 16.03.2008 ob 12:49 Odgovori

a lahko kdo kaj bolj natanno pove kaj je blo pri matematki? prosiiiiim Embarrassed
Room2012
Maturant

Poslano: 16.03.2008 ob 13:22 Odgovori

Na osnovnem je blo:
-vektorji
-kompleksna števila
-verjetnostni račun
-ploščina
-zadnja naloga si mogo periodično decimalno število v ulomek napisat, pa potem še nek izraz s tistim ulomkom rešit
-odvodi
-geometrija
-kvadratna funkcija (zračunat a,b,c)
-logaritemska enačba
-hiperbola za narisat
-zaporedja
-nek dokaz s kotnimi funkcijami

Višji nivo:
1. naloga so bli odvodi in integrali, narisat si mogo eno funkcijo, zračunat ekstreme in ničle
2. naloga so bila zaporedja, zračunat je blo treba 1. in 3. člen, napisat splošni člen, nato pa še dva dokaza
3. naloga je bila verjetnost.

VN je biv težak, osnovni pa niti ne.
Room2012
Maturant

Poslano: 16.03.2008 ob 13:23 Odgovori

Drugače pa sta mi bili angleščina in matematika najtežji. BIO je bila lahka, KEM tut ni bla težka, SLO pa je bla nekje vmes.
beyb
Maturant

Poslano: 16.03.2008 ob 21:17 Odgovori

A ni bla pri višjem mat kombinatorika? Vsaj tko so men rekli tisti, ki so imel. Drugače pa kar si napisal za višji nivo se meni sploh ne zdi tok težko. Undecided No ja sej pol ko bi vidla bi se mi pomoje zdel krneki. Wink men je bla pa mat ubistvu res lahka sam kaj sm js delala ej js sm tok jezna sama nase. Če bom take bedarije na maturi delala se grem kr ubt. Smiley Zdej ko smo že nazaj dobil pa gledam naloge semi zdi res lahko ane, če bo tko na maturi bo supr.

Stran: [1] 2 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Se strinjate z novim zakonom o pirotehniki in s prepovedjo petard?
Da
Delno
Ne
Ga ne poznam
Me ne zanima

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X