|
|
Bree
Drugarček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 65

|
Am, mi smo do zdej pisal sam slovo učeri.. mat pišemo ju3 in ang v torek. A lahko poveš ka je blo kej pr mat?  Pa pri ang naslov esejev? 
Drugač pa slova men ni bla tk težka, sploh naslov pri eseju je bil kul.. jezik pa tko tko.. glede na to da se nism nič učila.. bomo vidl
|
|
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 305
|
A kdo pove kak je rešo uno nalogo pri slovki.. ko si mogo iz majhni računalnik tvorit novo besedo (kao ustreznico maorskemu poimenovanju)?
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Oki hvala.
|
|
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
HAHA, jaz isto. 
Pale kake neke čudne finte majo.. te kr dol s stola vrže ko naletiš na takšno bedno nalogo..
drugače pa danes smo odpisali angleščino.. in lah rečem da je bla kar zahtevna.. višji nivo ne toliko, bilo pa je kar nekaj fint..
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Phahaha tud js sm napisala računalniček. Dejansko kot bi se delal norce iz nas.  Drugače pa matematika danes ni blo tko težka ne.. samo mal bi si morala formule pogledat in kakšno vajo nardit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Hm men je bla angleščina kr neki. Bralna razumevanja niso bla lih nevem kak lahka. Pa danes smo še poslušal slušni del.. Kr neki je.. Sploh prvi del k zlo težko kej razumeš sploh.
|
|
|
|
|
|
|
inchy_
Novinec

Kul meter: 1
Sporočila: 9
|
kaj pa a ima kdo sociologijo ? pa jo je ze pisau? kak so kaj teme? 
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Beyb vem kaj te zanima ampak ti ne znam odgovorit. Nam tega (še) ni noben razložu. No vsaj n da bi se js spomnla.
|
|
|
|
|
|
|
Sonček21
Novinec

Sporočila: 2
|
Hej a lohka sam prašam kaj ste kej pisal pr angli pr eseju? mislm pr takih dveh naslovih a se je dal kej pisat?
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Js sm kr neki nakladala brez veze, pa dajala primere. Mislim sram me je kakšn esej sm napisala. Ampak dejansko sta bla taka naslova, da se ni dal nič pametnega napisat, no vsaj z moje strani.
|
|
|
|
|
Sonček21
Novinec

Sporočila: 2
|
Mislm zanima me sam tko k mi to u pondelk pišemo, mislm nism še u četrmu letnku, sm u tretmu, sam pišemo pr angli esej pa je prfoksa rekla da bo naslov iz poskusne mature, pa da se ga kao ne da izvedt zato me zanima ka bi lohka pr tko neumnih naslovih sploh lohka napisu?
|
|
|
|
|
|
|
robi89
Novinec

Sporočila: 1
|
Ali je že kdo mogoč pisal nemščino? Če je naj mal pove kak je blo ? Kakšno pismo? Mal kak odgovor, ker morm 2 pisat, če hočm do mature pridt
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Ja alpa če je kdo že zgodovino pisu občo.. Bi tud lahko povedu kteri 2 temi sta bli.
|
|
|
|
|
srchyca666
Pruček

Sporočila: 26
|
a lahko kdo kaj bolj natanno pove kaj je blo pri matematki? prosiiiiim
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Na osnovnem je blo: -vektorji -kompleksna števila -verjetnostni račun -ploščina -zadnja naloga si mogo periodično decimalno število v ulomek napisat, pa potem še nek izraz s tistim ulomkom rešit -odvodi -geometrija -kvadratna funkcija (zračunat a,b,c) -logaritemska enačba -hiperbola za narisat -zaporedja -nek dokaz s kotnimi funkcijami
Višji nivo: 1. naloga so bli odvodi in integrali, narisat si mogo eno funkcijo, zračunat ekstreme in ničle 2. naloga so bila zaporedja, zračunat je blo treba 1. in 3. člen, napisat splošni člen, nato pa še dva dokaza 3. naloga je bila verjetnost.
VN je biv težak, osnovni pa niti ne.
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Drugače pa sta mi bili angleščina in matematika najtežji. BIO je bila lahka, KEM tut ni bla težka, SLO pa je bla nekje vmes.
|
|
|
|
|
|
|