Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Poskusna matura 2008 (Število ogledov: 3080 )
|
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 305
|
Pač veš kak je blo, kombinatorika + verjetnost. Saj za verjetnost je tak kombinatorika predpogoj:)
|
|
|
|
|
allyyy
Novinec

Sporočila: 2
|
A je že kdo pisal poskusno maturo iz nemščine? Bi prosila za naslov eseja in pisma!! PLease???
Lp
|
|
|
|
|
marushy
Novinec

|
Živjo! Eno vprašanje mam...bi blo možno, da mi kdo pošle poskusno splošno maturo angleščino? Mi jo pišemo za oceno tko da bi jo zlo rada dobila, če jo kdo ima? Sporočte...
|
|
|
|
|
barby_
Novinec

Kul meter: -2
Sporočila: 4
|
hey, kak ste kaj ? jaz pišem v kratkem poskusno maturo iz EKONOMIJE ampak nam je stara rekla da nam bo ocenla če ima kdo polo 2 bi ga/jo lepo prosla naj mi jo pošlje na mail barbara2110@email.si
tnx, mejte se*
|
|
|
|
|
sara19
Novinec

|
bi prosla če bi mi povedala naslove..če boš dobla...pišemo u četrtek
|
|
|
|
|
barby_
Novinec

|
ok bom sporočla, če bomo pisali jutri, kr nam dostikrat rata da si prestavimo test .
|
|
|
|
|
barby_
Novinec

|
hey sara19 kaj ste vi pisali 2. polo ekonomije? mi smo si prestavli na drugi tedn. ce ste bi te lepo prosla ce mi lahko kej poves kaj je blo notri??
|
|
|
|
|
marushy
Novinec

|
Hej!! Zdel me pa še zanima, če ma kdo poskusno maturo zgodovino bi bla zlo vesela če mi jo bi kdo poslal na mail! Sporote mi, če kdo ima pa povem mail...
|
|
|
|
|
Seelinchy
Pruček

Spol: 
Sporočila: 10

|
Kako vm je šla poskusna?  Matematka se je men zdela kr lahka samo pol nism mogla rešt, ker se nism spomnla.  Angla je bla še kr ql, slova pa ja no..tist esej se mi tok ni dal pisat, ker smo lih isto temo pisal en tedn nazaj v šoli.  Niti ni bla tk težka. Naj najprej povem, da se ni učil skoraj nihče, no redki. Tak da sm bla jz čist zadovoljna z rezultati. Slovensko slovnico mi je nekak ratal pisat najboljše, čeprav sm mela samo 88 točk - samo je bila težka pola, še naša je to rekla (seveda smo meli cel tedn pridige, kak se nič ne učimo in da bo ponorela, ker bi jih ene 10 padlo al kolk : . Esej mi je bil kar ok, samo sm se lotila interpretativnega, pa sfalila mal navodila - seveda točke dol, mi je bil pa v izi drgače. 
Pol angla mi je bla ful na izi višji nivo...sem bla hitro konec, pa tak lahko mi je blo - preveč no. Sej fajn. Slušni del mi je bil malo nerazumljiv, drgače pa je tud šlo. Esej pa je bil čiz ok...čeprav je bil literarni beden naslov. 
Nemščina višji nivo mi je bla kr zahtevna, čeprav niti nism mela velik napak v primerjavi z drugimi, sam ne vem...sm mogla dost mislit zraun . Slušno je pa blo čist v izi. 
Zgodlo si nismo niti povohali....pisali smo katastrofalno, dve 2ke bi ble al 3, drugo vse šuti. Tiste Rimljane sm še pisala neki nad 70%, uno hladno vojno pa nismo niti poslušali niti je prav obdelali, jz nism mela pojma, tak da sm mela neki nad 20 % menda. Sigurno jo bojo dali na glavno maturo tud. :)Tak da ja .. no zaj jo pa znam, ko smo v šoli pol kr test pisal tole
Aja, matematko pa sm pisala osnovni nivo (če bi obstajal, bi tk šla nižji : , pa sm bla presenečena - sm pisala s sošolko najbolše, 5 trojk bi blo, pa 1 % do 4 zmanku, sam ok...drugi eni, pa se učijo na ful ane pa vse, pa tam 2, 3, 1...sj je rekla še prfoksa, da je fula presenečena...sj ni blo težko, sam so me nesle banalne napake (nism okrajšala ulomka, napisala več rešitev, nepravilno zaokroževanje...itd.). 
All in all, upam da bo kaj takega tudi na pravi maturi
|
|
|
|
|
SpeL
Novinec

Sporočila: 1
|
res lepo, lepo prosim kogar koli, ki je že pisal poskusno polo za sociologijo, da pove, s kere teme so bila vprašanja in kakšen naslov eseja...
Mi bomo pisali sedaj v teh prihajajočih dnevih in bi morala pisati 5, da bi bila odlična... Tako, da bi bile dobrodošle kakršne koli informacije...
|
|
|
|
|
ricolinka
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 14
|
mene pa zanima, če ima kdo rešitve od poskusne mature iz kemije?
bi bla ful hvaležna če bi se jih dalo dobit...hvala
|
|
|
|
|
aanceek
Novinec

Sporočila: 1
|
Kaj ma kdo letošnji predmaturitetni preizkus iz biologije? bi bla zlo hvaležna če mi kdo to skenira in pošlje. Pooosiiim... (aanceek@gmail.com)
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|