|
|
ernest1a
Novinec

Kul meter: 1
Sporočila: 7
|
Dodal bi le neko novico o ugodni akciji, za tiste, ki bi radi dobili zares profesionalnega profesorja in se jezika naučili na lahek način.
Skratka v Slovenijo prihaja tuja šola angleškega jezika. Gre za poučevanje jezika preko interneta (tako izgovorjava kot tudi pravopis), individualne ure s profesorji preko interneta. Učenje poteka od doma preko slušalk in mikrofona ter programa, torej ne rabite hodit nikamor. Vse ure so individualne, s časom sami razpolagate.
PROFESORJI SO IZ INDIJE IN SO STROKOVANJAKI S TEGA PODROČJA, med drugimi so nekateri tudi z AKADEMSKIM NAZIVOM DOKTOR.
Ker je v Indiji življenjski standart dosti nižji, bodo cene učnih ur podobne slovenskim ali celo nižje, le da bodo namesto študentov poučevali doktorji z dolgoletnimi izkušnjami, ki so mnoge spravili uspešno skozi mendnarodno priznane teste tujega jezika.
Poučevanja bo potekalo v celoti v angleškem jeziku, slušatelji se bodo tudi brezplačno vključili v mrežo slušateljev iz tujih držav in se z njimi brezplačno preko interneta, s pomočjo slušalk, pogovarjali v angleškem jeziku in tako prakticirali.
Vse to pišem zato, ker v Slovenijo to šele prihaja in bodo prvi slušatelji dobili storitev po nižji ceni, prvi testni celo polovični ceni. prav tako bodo dobili tudi brezplačni najem slušalk ali kamere, če bodo želeli biti tudi vizualno pristoni.
Potrebna je le dovolj hitra internet povezava. Npr. za individualno uro učenje osnov (časi naprimer) bo cena manj kot 1000 sit na uro.
Vse, ki jih zanima mi pišite na ernest1b@eml.cc
Lp Ernest
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 03.02.2006 ob 23:42 Avtor: ernest1a »
|
|
|
|
|
okica__
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 1
|
hyyy!:.......evo tle ena obupana ku ji ne gre angleščina:S:S....pa iščem nekoga ku mi bi lahko pomagu da nardim 1 letnik gimnazije.....rada bi sma zvedla iz kje si .........da bi vidla če bi mogoče ti lahko mi pomagu... ajd mej se .... p.s.: moj meil: doriska_@email.si prosim odpiš!
|
|
|
|
|
jaanazu
Novinec

|
Inštruiram angleški jezik za osnovno šolo in nižje letnike srednje ter poklicne šole. Cena: 1500 SIT/45 min Kontaktna številka GSM: 041 967 077
|
|
|
|
|
Kova
Novinec

Spol: 
Sporočila: 2
|
Sem študentka na Filozofski fakulteti. Nudim inštrukcije angleškega jezika, imam izkušnje in certifikat za učenje, narejen na Irskem.
Za vse stopnje.
Če koga zanima, naj piše kspela@email.si
Samo okolica lpp.
Cena po dogovoru.
Špela
|
|
|
|
|
Kokar
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 3
|
Zakaj bi angleščina sploh bila vaš problem?
Odločite se za inštrukcije in za VEDNO rešite svojo težavo.
Ne obstajajo slabi učenci, obstajajo samo slabi učitelji. Z več
kot 10 letnimi izkušnjami poučevanja ang.jezika na vseh stopnjah
vam to lahko zagotavljam.
Odpravite vsaj 1 vašo težabo za vedno! 60 min individualnih
inštrukcij do konec leta samo 2500 sit. Samo blok ure 120 min.
Vsaka 10 blok ura je GRATIS.
Rezervirajte si svoj termin čimprej.
Nataša Kokar s.p. / Ljubljana/ 041 573-341
|
|
|
|
|
|
|
Helkica
Novinec

|
Sem študentka angleščine in že 5 let uspešno inštruiram dijake in osnovnošolce, pripravljam na maturo ter na zaključne in popravne izpite. Ura traja 60 minut, priskrbim vse vaje za utrjevanje in razlago snovi. Okolica LPP in Kranj - pridem na dom!
041 660 237
|
|
|
|
|
Kokar
Novinec

Kul meter: -1
|
Čau! Vsem, ki vam dela probleme angleščina priporočam, da se obrnejo na Natašo (041 573-341) in vaš problem bo kmalu rešen. Nauči vas za zmeri pa 120 minut je sam 5 čukov. Vsaka 10-ta "seansa" je pa gratis.
English rules. Po parih mescih maste pa anglo za vedno oceno,dve višje pa vse štekate. Če se učite sprot..No, ja velik jih je pršlo s popravci pol so mel pa na koncu anglo pet.. .
|
|
|
|
|
minerva
Pruček

Sporočila: 11
|
CAW!
Instruiram Anglescino in Slovenscino za osnovne in srednje sole. Nahajam se v okolico Bezigrada v Ljubljani. Racunam 1300 SIT na solsko uro.
Za dodatne informacije me kontaktirajte na: angslo.instrukcije@gmail.com
|
|
|
|
|
sunbeamy
Novinec

|
Sem študentka 3. letnika Angleščine na Filozofski fakulteti. Poučevala sem že na tečajih, nudila inštrukcije in preživela nekaj mesecev v Angliji. Verjamem, da obstajajo učitelji, ki snovi ne znajo najbolje razlagati, potem pa zelo veliko zahtevajo -tud sama sem imela izkušnje s takimi. Če potrebujete pomoč pri Angleščini vam bom z veseljem pomagala.  051 228 130
lp
|
|
|
|
|
minerva
Pruček

|
CAW!
Instruiram Anglescino in Slovenscino za osnovne in srednje sole. Nahajam se v okolico Bezigrada v Ljubljani. Racunam 6€ na solsko uro.
|
|
|
|
|
B.
Novinec

|
Pozdravljeni!
Sem absolventka na pedagoški fakulteti v Mariboru in na podlagi mnogoletnih izkušenj na področju poučevanja in inštruiranja,nudim inštrukcije nemškega in angleškega jezika, za osnovne, srednje šole in fakultete. Inštrukcije lahko potekajo na področju Maribora ali Celja ponavadi mojem domu ali po dogovoru na vašem domu.
Za vse dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko: 040 431 969
Cena učne ure pa je med 8 in 9 euro/ uro
|
|
|
|
|
_Nelly_
Novinec

|
Nudim inštrukcije iz angleščine in kemije. Za osnovno in srednjo šolo. V okolici Celja in Celju.
Cena: 7 eur/60 minut
|
|
|
|
|
minerva
Pruček

|
CAW! Instruiram Anglescino osnovne in srednje sole. Nahajam se v okolici Bezigrada v Ljubljani. Racunam 6€ na solsko uro. Za dodatne informacije me kontaktirajte na: angslo.instrukcije@gmail.com
|
|
|
|
|
AsLingva
Novinec

|
Kvalitetne inštrukcije angleškega in nemškega jezika, priprave na maturo/zaključne izpite, konverzacijske ure... nudi Prof. ang., ger. v Mariboru in okolici. Že 10 let izkušenj v poučevanju in več kot 70 uspešnih dijakov. Pokliči na tel.: 041/ 914 844 ali piši na e-mail: aslingva@email.si
|
|
|
|
|
interaktivne
Novinec

|
ANGLEŠČINA za vse stopnje, dolgoletne izkušnje, veliko literature, sodoben pristop. Poglobim se v vsak primer posebej. Pridem tudi na dom. Možen je tudi obisk na domu. Prevoz stane 3 EUR, če ni daljši kot 20 min. Pokrivamo Ljubljano in okolico, ter Domžale in Kamnik.
INDIVIDUALNO 45 min ....... 11€ PAKET 10 ur ...... 10 €/45 min 100€ DVOJICE 45 min ........ 8 € PAKET 10 ur ...... 7 €/45 min 70€
tel: 040 749 815 email: interaktivne.instrukcije@gmail.com
|
|
|
|
|
tinka8
Novinec

|
Živjo.
Sem študentka 5. letnika Medicinske fakultete v Ljubljani. Imam opravljeno mednarodno maturo. Potem povratek nazaj v Slovenijo.
Če potrebuješ pomoč iz biologije, anatomije, angleščine... V Ljubljani pridem na dom, na področju Škofje Loke pa po izbiri.
Inštruiram 5 let, odkar študiram. Potrudim se maksimalno! Držim pa se načela: Kjer je volja, je uspeh!
Cena za 60 minut je 8E.
Pokliči ali pošlji sms na tel. 031353578.
|
|
|
|
|
|
|
sios6897
Novinec

|
Bliža se matura, popravci in višanje ocen. Pri vseh teh stvareh ti lahko pomagam - že 7 let uspešno inštruiram angleščino in slovenščino.
Pokliči: 031 621 255!
|
|
|
|
|
Yes
Novinec

|
Nudim kvalitetne instrukcije anglescine za osnovno ter srednjo solo. Pomagam tudi pri izdelavi razlicnih seminarskih nalog ipd... Za vec informacij pisi na azrab@email.si
|
|
|
|
|
minerva
Pruček

|
CAW!
Inštruiram Angleščino in Slovenščino za osnovne in srednje šole. Nahajam se v okolico Bežigrada v Ljubljani. Racunam 6€ na šolsko uro.
ps. Prevajam tudi strokovna in nestrokovna besedila iz slovenščine v angleščino ter obratno.
|
|
|
|
|
|
|
SZ
Novinec

|
Nudim inštrukcije angleščine za osnovne in srednje šole/gimnazije.
Kontakt in info: sandrazorc@gmail.com
|
|
|
|
|
jasarov
Novinec

|
Kvalitetne inštrukcije od angleškega študenta. Ugodne cene, popust za skupine.
matija 051224129
|
|
|
|
|