Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Delphi-si
Delphi-si

Chit Chat Network
Chit Chat Network

Pikslar
Pikslar

forzanka
forzanka

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Inštrukcije™ Nudim: inštrukcije angleščine
Stran: [1] 2 Natisni
Avtor Tema: Nudim: inštrukcije angleščine  (Število ogledov: 3590 )
evcy
Novinec
*

Kul meter: 1
Spol: Ženski
Sporočila: 1

Poslano: 20.10.2005 ob 15:46 Odgovori

hello!
sem srednješolka iz Celja, ki obvlada angleščino in inštruira že vrsto let osnovnošolce in srednješolce 1. in 2.letnikov angleščino.

inštrukcije nudim PO SAMO 1000sit za 60minut, v ceno pa je vklučen ves materijal:vaje za utrjevanje, učni listi, moji zapiski za gramatiko, rešitve nalog...

torej če želiš TAKOJ izbolšati ocene ali za dodatne info mi piši na moj email: eva.instrukcije.ang@email.si

lep pozdrav, Eva
PS.: NE POZABIT POGLEDAT primera zapiskov, ki jih dobi vsak na inštrukcijah v PRIPONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Zadnjič spremenjeno: 09.09.2006 ob 07:58 Avtor: Hundey »

eva
ernest1a
Novinec
*

Kul meter: 1
Sporočila: 7

Poslano: 03.02.2006 ob 21:24 Odgovori

Dodal bi le neko novico o ugodni akciji, za tiste, ki bi radi dobili zares profesionalnega profesorja in se jezika naučili na lahek način.

Skratka v Slovenijo prihaja tuja šola angleškega jezika. Gre za poučevanje jezika preko interneta (tako izgovorjava kot tudi pravopis), individualne ure s profesorji preko interneta. Učenje poteka od doma preko slušalk in mikrofona ter programa, torej ne rabite hodit nikamor. Vse ure so individualne, s časom sami razpolagate.

PROFESORJI SO IZ INDIJE IN SO STROKOVANJAKI S TEGA PODROČJA, med drugimi so nekateri tudi z AKADEMSKIM NAZIVOM DOKTOR.

Ker je v Indiji življenjski standart dosti nižji, bodo cene učnih ur podobne slovenskim ali celo nižje, le da bodo namesto študentov poučevali doktorji z dolgoletnimi izkušnjami, ki so mnoge spravili uspešno skozi mendnarodno priznane teste tujega jezika.

Poučevanja bo potekalo v celoti v angleškem jeziku, slušatelji se bodo tudi brezplačno vključili v mrežo slušateljev iz tujih držav in se z njimi brezplačno preko interneta, s pomočjo slušalk, pogovarjali v angleškem jeziku in tako prakticirali.

Vse to pišem zato, ker v Slovenijo to šele prihaja in bodo prvi slušatelji dobili storitev po nižji ceni, prvi testni celo polovični ceni. prav tako bodo dobili tudi brezplačni najem slušalk ali kamere, če bodo želeli biti tudi vizualno pristoni.

Potrebna je le dovolj hitra internet povezava. Npr. za individualno uro učenje osnov (časi naprimer) bo cena manj kot 1000 sit na uro.

Vse, ki jih zanima mi pišite na ernest1b@eml.cc

Lp
Ernest  

« Zadnjič spremenjeno: 03.02.2006 ob 23:42 Avtor: ernest1a »
okica__
Novinec
*

Kul meter: 0

Poslano: 17.05.2006 ob 18:49 Odgovori

hyyy!:.......evo tle ena obupana ku ji ne gre angleščina:S:S....pa iščem nekoga ku mi bi lahko pomagu da nardim 1 letnik gimnazije.....rada bi sma zvedla iz kje si .........da bi vidla če bi mogoče ti lahko mi pomagu...
ajd mej se ....
p.s.: moj meil: doriska_@email.si
prosim odpiš! Smiley
jaanazu
Novinec
*

Poslano: 18.05.2006 ob 19:19 Odgovori

Inštruiram angleški jezik za osnovno šolo in nižje letnike srednje ter poklicne šole.
Cena: 1500 SIT/45 min
Kontaktna številka GSM: 041 967 077
Kova
Novinec
*

Sporočila: 2

Poslano: 26.05.2006 ob 19:06 Odgovori

Sem študentka na Filozofski fakulteti. Nudim inštrukcije angleškega jezika, imam izkušnje in certifikat za učenje, narejen na Irskem.  

Za vse stopnje.

Če koga zanima, naj piše kspela@email.si

Samo okolica lpp.

Cena po dogovoru.

Špela
Kokar
Novinec
*

Kul meter: -1
Sporočila: 3

Poslano: 04.09.2006 ob 12:44 Odgovori

Zakaj bi angleščina sploh bila vaš problem?

Odločite se za inštrukcije in za VEDNO rešite svojo težavo.

Ne obstajajo slabi učenci, obstajajo samo slabi učitelji. Z več

kot 10 letnimi izkušnjami poučevanja ang.jezika na vseh stopnjah

vam to lahko zagotavljam.

Odpravite vsaj 1 vašo težabo za vedno! 60 min individualnih

inštrukcij do konec leta samo 2500 sit. Samo blok ure 120 min.

Vsaka 10 blok ura je GRATIS.

Rezervirajte si svoj termin čimprej.  

Nataša Kokar s.p. / Ljubljana/ 041 573-341
LinkYca
Pruček
*

Sporočila: 20

Poslano: 13.09.2006 ob 12:52 Odgovori

Nudim inštrukcije za predmet angleščina. Prihajam iz Celja, moja kontaktna številka pa je 041-961-143.
Kličite prosim od 16h naprej!
Lahko mi pa tutu pišete na mail: link_grl@hotmail.com

Se čujemo! Wink

Pa uspešen začetek šolskega leta  Cool

Forget about the reasons why you can't in life and start to try, cause it's your time, time to fly...
Helkica
Novinec
*

Poslano: 23.10.2006 ob 13:11 Odgovori

Sem študentka angleščine in že 5 let uspešno inštruiram dijake in osnovnošolce, pripravljam na maturo ter na zaključne in popravne izpite.  Ura traja 60 minut, priskrbim vse vaje za utrjevanje in razlago snovi. Okolica LPP in Kranj - pridem na dom!

041 660 237
Kokar
Novinec
*

Kul meter: -1

Poslano: 24.10.2006 ob 08:40 Odgovori

Čau! Vsem, ki vam dela probleme angleščina priporočam, da se obrnejo na Natašo (041 573-341) in vaš problem bo kmalu rešen. Nauči vas za zmeri  Smiley pa 120 minut je sam 5 čukov. Vsaka 10-ta "seansa" Smiley je pa gratis.

English rules. Po parih mescih maste pa anglo za vedno oceno,dve višje pa vse štekate. Če se učite sprot..No, ja velik jih je pršlo s popravci pol so mel pa na koncu anglo pet.. .
minerva
Pruček
*

Sporočila: 11

Poslano: 03.11.2006 ob 09:59 Odgovori

CAW!

Instruiram Anglescino in Slovenscino za osnovne in srednje sole. Nahajam se v okolico Bezigrada v Ljubljani.
Racunam 1300 SIT na solsko uro.

Za dodatne informacije me kontaktirajte na:
angslo.instrukcije@gmail.com
sunbeamy
Novinec
*

Poslano: 06.01.2007 ob 20:22 Odgovori

Sem študentka 3. letnika Angleščine na Filozofski fakulteti. Poučevala sem že na tečajih, nudila inštrukcije in preživela nekaj mesecev v Angliji. Verjamem, da obstajajo učitelji, ki snovi ne znajo najbolje razlagati, potem pa zelo veliko zahtevajo  Roll Eyes -tud sama sem imela izkušnje s takimi. Če potrebujete pomoč pri Angleščini vam bom z veseljem pomagala.  Wink
051 228 130

lp
minerva
Pruček
*

Poslano: 07.01.2007 ob 12:33 Odgovori

CAW!

Instruiram Anglescino in Slovenscino za osnovne in srednje sole. Nahajam se v okolico Bezigrada v Ljubljani.
Racunam 6€ na solsko uro.

B.
Novinec
*

Poslano: 26.01.2007 ob 16:23 Odgovori

Pozdravljeni!

Sem absolventka na pedagoški fakulteti v Mariboru in na podlagi mnogoletnih izkušenj na področju poučevanja in inštruiranja,nudim inštrukcije nemškega in angleškega jezika, za osnovne, srednje šole in fakultete. Inštrukcije lahko potekajo na področju Maribora ali Celja ponavadi mojem domu ali po dogovoru na vašem domu.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko:
040 431 969

Cena učne ure pa je med 8 in 9 euro/ uro
_Nelly_
Novinec
*

Poslano: 09.07.2007 ob 13:58 Odgovori

Nudim inštrukcije iz angleščine in kemije. Za osnovno in srednjo šolo. V okolici Celja in Celju.

Cena: 7 eur/60 minut
minerva
Pruček
*

Poslano: 21.08.2007 ob 15:34 Odgovori

CAW!

Instruiram Anglescino osnovne in srednje sole. Nahajam se v okolici Bezigrada v Ljubljani.
Racunam 6€ na solsko uro.

AsLingva
Novinec
*

Poslano: 15.10.2007 ob 08:35 Odgovori

Kvalitetne inštrukcije angleškega in nemškega jezika, priprave na maturo/zaključne izpite, konverzacijske ure... nudi Prof. ang., ger. v Mariboru in okolici. Že 10 let izkušenj v poučevanju in več kot 70 uspešnih dijakov. Pokliči na tel.: 041/ 914 844 ali piši na e-mail: aslingva@email.si
interaktivne
Novinec
*

Poslano: 02.11.2007 ob 22:54 Odgovori

ANGLEŠČINA za vse stopnje, dolgoletne izkušnje, veliko literature, sodoben pristop. Poglobim se v vsak primer posebej.
Pridem tudi na dom.
Možen je tudi obisk na domu. Prevoz stane 3 EUR, če ni daljši kot 20 min. Pokrivamo Ljubljano in okolico, ter Domžale in Kamnik.

INDIVIDUALNO
45 min ....... 11€
PAKET 10 ur ...... 10 €/45 min 100€
DVOJICE
45 min ........ 8 €
PAKET 10 ur ...... 7 €/45 min 70€

tel: 040 749 815
email: interaktivne.instrukcije@gmail.com
tinka8
Novinec
*

Poslano: 03.12.2007 ob 12:11 Odgovori

Živjo.

Sem študentka 5. letnika Medicinske fakultete v Ljubljani. Imam opravljeno mednarodno maturo. Potem povratek nazaj v Slovenijo.

Če potrebuješ pomoč iz biologije, anatomije, angleščine... V Ljubljani pridem na dom, na področju Škofje Loke pa po izbiri.

Inštruiram 5 let, odkar študiram. Potrudim se maksimalno! Držim pa se načela: Kjer je volja, je uspeh!

Cena za 60 minut je 8E.

Pokliči ali pošlji sms na tel. 031353578.
interaktivne
Novinec
*

Poslano: 11.04.2008 ob 08:43 Odgovori

Inštrukcije angleščine za vse stopnje, 9- 12 €. Pridem tudi na dom.
Pokliči 040/749-815!

http://www.interaktivne-instrukcije.com
sios6897
Novinec
*

Poslano: 12.05.2008 ob 19:46 Odgovori

Bliža se matura, popravci in višanje ocen. Pri vseh teh stvareh ti lahko pomagam - že 7 let uspešno inštruiram angleščino in slovenščino.

Pokliči: 031 621 255!
Yes
Novinec
*

Poslano: 05.09.2008 ob 13:47 Odgovori

Nudim kvalitetne instrukcije anglescine za osnovno ter srednjo solo. Pomagam tudi pri izdelavi razlicnih seminarskih nalog ipd...
Za vec informacij pisi na azrab@email.si
minerva
Pruček
*

Poslano: 06.10.2008 ob 16:09 Odgovori

CAW!

Inštruiram Angleščino in Slovenščino za osnovne in srednje šole. Nahajam se v okolico Bežigrada v Ljubljani.
Racunam 6€ na šolsko uro.

ps. Prevajam tudi strokovna in nestrokovna besedila iz slovenščine v angleščino ter obratno.

anomis
Novinec
*

Poslano: 19.10.2008 ob 21:05 Odgovori

Inštruiram angleščino (osnovna in srednja šola), Radovljica in okolica.

eng.instrukcije@yahoo.com
SZ
Novinec
*

Poslano: 03.11.2008 ob 17:59 Odgovori

Nudim inštrukcije angleščine za osnovne in srednje šole/gimnazije.

Kontakt in info: sandrazorc@gmail.com
jasarov
Novinec
*

Poslano: 12.11.2008 ob 19:50 Odgovori

Kvalitetne inštrukcije od angleškega študenta. Ugodne cene, popust za skupine.

matija
051224129
Stran: [1] 2 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X