evridika
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 37
|
gapi209 rajs to noc ne spi, pa se uno rajs naspi k pol bos vidla mozgancki delajo cudeze k so spociti, use se spomnejo hhehe... baje ful pomaga da pojes pred matematiko banano pa cokolado..pol zihr pet pises..znanstveno dokoazano haha lol, no ja ampak pomaga pa res..saj pr men
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
glih zdej sm gledala une statistične podatke za 2007 in na osnovnem nivoju si rabu 32% za pogojno pozitivno na višjem pa 30%. kakšna je tuki logika pol bi blo bolš da vsi vzamemo višji nivo pa pišemo sam osnovni pa bi se nam bolš iztekel kokr pa tko.enmu folku una dva % bi velik pomenla
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

Kul meter: 1
Sporočila: 74

|
sam re kje je fora? men je kombinatorika in vrjetnost cist fajn no d nm preveč pametna na testu pa zmrnznla hahahah
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
jz sm učer spila 3 redbulle in sla sele ob 4h spat se pa strnijam da je bolš ce dons prebediš in se jutri naspiš  sj nam bo ratal vrjamem v to
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 
Sporočila: 51

|
ma če pa matematike osnovnega ne nardiš z eno dobro 3ojko pa res ne vem .. kolkrtolk če si sledu pr pouku ti bo sigurno šlo. ni to tko ku zgodovina ka se morš 10 tem napiflat in če ne hodš h dodatnim si ga na***u  tko ku jst  samo pomoje bom zdelu ... matka pa itak samo ponoviš skozi in je .. dns sm se lotu delat vaje ... za osnovni res lahke .. mogoče pride kšn kahlc ma če že drgač usaj za postopek dobiš pike al pa če prow nimaš pojma kaj nardit s kero nalogo pa napiš gor use možne formule ka bi lahko mele kaj veze s to nalogo pa tam dobiš 2 piki
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
to mas prov glede formul 1a. se pa zgodi pr men d si ucash mislm ma ne more bit tolk lahka naloga zihr je bl zakomplicirana in zacnem komplicirat
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
to pa stara moja tut jst delam sam jst si skos mislm mah sej nam ne bi dal tok zakomplicirane pa začnem neki po svoje delat pa iščem lažje načine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
hojla se kkšn še uči?
|
|
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 
Sporočila: 51

|
jst
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabi209
Pruček

Sporočila: 38

|
evridika. danes imam še nemščino, torej nisem prebedela noči. in tudi današnje ne bom. Saj mam še dobrega pol dneva, da prelistam zvezke. včeraj sem prišla celo do vektorjev. sicer pa, kaj se jaz sekiram. osnovnega itak da vem rešit, višjega pa nekaj že napišem. tak da za 4 ali pet bo. čeprav z višjega bi lahko dobila kaj boljšega, če bi pravočasno začela.
|
|
|
|
|
evridika
Pruček

Sporočila: 37
|
ja, tko pol. hehe pol ti pa zelim vso sreco danes prinemscini! drzim pesti..
|
|
|
|
|
reina25
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 13
|
ej kolk ste dobil rezultat pr taprvi nalogi na predmaturitetnem
|
|
|
|
|
amandawoodward
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 70

|
Pri prvi nalogi je ploščina onega lika 6.
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
hoj je kksn danes len jz sm full sploh se mi ne da brrr se dle mal z redbullom filam d me bo mal zdramilo 
kako vam gre učenje? je kkšn kej živčen, kej straha prisotnega?
|
|
|
|
|