brezidej
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 11

|
ahaa cel internet okol obrnem v katalog pa ne grem gledat hvala še enkrat
|
|
|
|
|
koki123
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 15
|
oooyooy oni se pogovarjajo o visjem nivoji, sama pa se v klasicnega nisem prepricana :S res me je strah matematike, kr je bla poskusna zelo tezka.... ucim pa se komaj 2dni :S se 2dni casa, vmes pa se pisemo nemscino :S :S :S :S kriza!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
ensi
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 26
|
da bi dal isto kot na jesenskem? mislš da bi al podobne naloge? to mogoće že, da bi dal pa isto 
|
|
|
|
|
white_angel
Pruček

Sporočila: 34
|
Kaj pa je blo na jesenskem??
|
|
|
|
|
Mojcha
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 47

|
Če je jeseni rok 2007, poskusna matura 2008.  To je pri vseh predmetih, zakaj pa mislite, da na ricu ni mature jesen 2007? ker je še izpitna tajnost bila do predmaturitetnega preiskusa.
|
|
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 303
|
Brez skrbi, osnovnega boš izobvladala, ker je res res lahek 
Višji zna bit težji ja
|
|
|
|
|
Liaaa
Pruček

Sporočila: 20
|
Mene tudi skrbi višji...kr zlo 
Delate vaje iz zbirke nalog?? So naloge za višji nivo pri vsakem poglavju bolj proti koncu ne??
Presenečena sem nad vajami v poglavju vektorski račun..od 24 naprej..z ravnino? ne spominm se da bi to delali u šoli 
časa primankuje, js mam pa vedno več vprašanj:(
se verjetno splača kr usem u nulo obdvladat osnovni ane..sej ni taka panika če bolj malo rešiš drugo polo, če si prvo dokaj znal?
|
|
|
|
|
|
|
Mojcha
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 47

|
Če je jeseni rok 2007, poskusna matura 2008.  To je pri vseh predmetih, zakaj pa mislite, da na ricu ni mature jesen 2007? ker je še izpitna tajnost bila do predmaturitetnega preiskusa.  niti ne... ker sm poslala mail na ric, pa sm vprašala če se da dobit ta del.. pa sm dobila odgovor da ne.. bo pa na net od oktobra 2008.. Ja no pri slovenščini je ziher tako, ker smo dobili stare predmaturitetne in smo ugotovili, da so enake tistim jesenskim na ricu. Tako, da sem sklepala, da je tako tudi pri ostalih predmetih. Možno pa je vseeno, da je tako, pa jih dajo na net šele takrat, ko je matura tisto leto zaključena. Ne vem....
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

Sporočila: 74

|
hojla evo še dva dni pa matematika brr ima kdo predmaturo mat 2008? bi prosila 
*zna se zgodit da bodo dali isto polo kot leta 1995 ali 1998 ker je bila na slo neki podobnega
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
a mogoče ma kdo izpitni katalog za mato 2008 ker mi ga nikjer noče odpreti ne tuki ne na ricu nujno prosim
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
a je to res tisto kar ni bilo na predmaturi da se zna zgoditi da bo v maturi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
probi zdj
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
še vedno noče odpreta mi se samo prve dve strani naprej pa noče it  ne vem a je kriv moj komp al pr njih a je pr vs tut tko?
no pa vseen hvala rozinica
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
a mi lahk vsaj kdo prosm pove kaj sploh piše v katalogu za mato?
|
|
|
|
|
evridika
Pruček

Sporočila: 37
|
kr dost nalog je v uni izbirki matur, ki so izven nasega učnega plana, tko da ce se vam kej zdi cudn pa se ne spomnete pol tega ni..ravnine so take pa pri kombinatoriki, pa se neki sam se ne spomnm.. jz bom umrla od zivcnosti za visji nivo.. a ma se kdo podobne tezave?
|
|
|
|
|
demos
Drugarček

Sporočila: 58
|
ja js...osnovni nivo me ne skrbi tisto je mala malca 
sam višji to zna bit še problem...
|
|
|
|
|
|
|
evridika
Pruček

Sporočila: 37
|
jaaaaaaaaaa geometrija fuj!! more bit ena racionalna funkcija, pa ena naloga iz zaporedij, pa kombinatorike, al pa kaksne stocnice( sam ne hiperbole al pa parabola)..hehe
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
a mogoče kdo ve kok pik je za 40% pa kako se to računa?
|
|
|
|
|
demos
Drugarček

Sporočila: 58
|
ja na osnovnem nivoju je 1 pika =1% 
pr višjem morš ma mal preračunat...