Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Delphi-si
Delphi-si

forzanka
forzanka

Pikslar
Pikslar

Resnična resničnost
Resnična resničnost

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Matematika 2008
Stran: 1 ... 11 12 [13] Natisni
Avtor Tema: Matematika 2008  (Število ogledov: 10465 )
isabella
Drugarček
**

Kul meter: -3
Sporočila: 69

Poslano: 28.06.2008 ob 16:58 Odgovori

Sej ti vrjamem, da nimaš najbolšega občutka...sam lej....kakor sem brala ne forumu si bil odličen in že to ti bo tolk točk prnesl, da tut če ne boš ne vem kolk pisal boš sprejet na medicino in matura sploh ni več pomembna. Jst pa s svojim pravdobrim uspehom ne morm ravno tega trdit. Na dentalni medicini bo pa letos spet ful visoka omejitev najbrž....ker zgleda, da se je itak sam tak folk gor upisu, ki bo mel ful neki dost točk....čeprav eni govorijo, da bo ful padla omejitev...
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: Moški
Sporočila: 303

Poslano: 28.06.2008 ob 17:01 Odgovori

isabella naj te ne skrbi, resno.. verjemi, da se je veliko vpisalo takih, ko še pravdobri niso bili. prav dober uspeh je suprca, meja med odličnim pa prav dobrim pa ni tako velika. generacija je velik slabša, tak da omejitve bodo nizke. pa še, če resno nameravajo narediti kriterij za 5 nad 90, bo posledično petic dvajsetkrat manj.tako bo manj ljudi imelo veliko točk, omejitve bodo padle.

naj te ne skrbi,res.  Wink
isabella
Drugarček
**

Poslano: 28.06.2008 ob 17:07 Odgovori

Ja v mariboru bodo mogoče res padle...pa na splošni medicini v lj tut...ker je ful manj vpisanih ane...na dentalni pa vpis ni tako drastično padel....tko da če je blo lani v mb treba met 86 pik za medicino, letos res najbrž ne bo omejitev več kot 83 točk, največ 84 mogoče. na dentalni je blo pa lani 84,5 točk...kar je ful.in ne vrjamem da bo padl za dve točki....
amandawoodward
Drugarček
**

Kul meter: 2
Sporočila: 70

Poslano: 28.06.2008 ob 17:16 Odgovori

Jaz sem napisala dentalno na drugo mesto samo zato ker sem mislila, da bo omejitev tam nižja. In to verjamem še danes. Sicer pa - pustimo se presenetiti, lahko se zgodi kar koli - bomo videli, koliko je upravičen ta naziv "slabe generacije".
isabella
Drugarček
**

Poslano: 28.06.2008 ob 17:19 Odgovori

Nižja kot na splošni mislš? hja....sej do zdej je bla...sam letos pa ne vem...Kolk točk pa pričakuješ da bo na splošni?
amandawoodward
Drugarček
**

Kul meter: 2
Sporočila: 70

Poslano: 28.06.2008 ob 17:26 Odgovori

Nižja kot na katerikoli splošni - LJ ali MB. Za splošno težko kaj rečem... sem ena izmed tistih, ki verjamejo, da bo nižja kot prejšnja leta, zaradi manj prijavljenih, itd... težko pa določim, če bo to pol točke ali štiri točke. Lahko, da se je prijavila sama odličnjakarska elita, ki bo pobrala najboljše uspehe na maturi - jaz se lahko v tem primeru nekje obrišem Smiley
isabella
Drugarček
**

Poslano: 28.06.2008 ob 17:29 Odgovori

Ja sej maš prav...tut jst hitr odletim če je sama elita gor vpisana...sam jst še vseen mislm, da ni profil vpisanih tolk boljši kot lanski. se pa zna zgodit, da bo letost prvič v zgodovini mela dentalna medicina večjo omejitev kot splošna...jst tok upam da dentalna ne bo več kot 83 točk...joj...
Stran: 1 ... 11 12 [13] Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X