*ajetam*
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 21

|
živjo.
verjetno nisem edina ki ima poklicno maturo letos, zato se javite, da počvekamo katere knjige imamo in kako gre učenje itd....
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 07.05.2008 ob 13:34 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
-barbara-
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 1
|
joj jst mam tud poklicno maturo letos...pa še peti predmet zravn sej bo - upam
|
|
|
|
|
*ajetam*
Pruček

|
o živjo.
pa menda nisve edine tu gor s poklicno maturo...
|
|
|
|
|
Antrax
Novinec

Sporočila: 4
|
Tudi jaz delam poklicno maturo.
Današnja pola je bila enostavna (meni osebno). Besedilo na 1. poli je sicer bilo kr nekaj. Dosti stvari je bilo napisanih nepotrebno oz. samo toliko, da si se lažje zmotil. Sem pa dobil filing in vidim, da matura ni doben bau bau tako kot eni napihujejo.
|
|
|
|
|
blue rose
Pruček

Spol: 
Sporočila: 17
|
tudi jaz imam poklicno maturo...3 predmete naredila v zimskem roku, žal pa pri enemu padla na celi črti in se pridružujem tistim, ki imajo spomladi poklicno maturo.
|
|
|
|
|
|
|
*ajetam*
Pruček

|
ima kdo seznam za knjige za slovenščino in angleščino ?
|
|
|
|
|
snoopyka
Novinec

Sporočila: 3
|
zivijo! mene pa zanima ce mi lahko poveste kateri dve knjige sta bile in kako sta bila naslova,na predmaturitetnem preizkusu pri slovenscini na poklicni maturi? namrec ne hodim redno v solo, zato nisem pisala predmaturitetnega preizkusa. hvala.
|
|
|
|
|
rusha
Novinec

Sporočila: 2
|
Hej!
Tudi mene zanima katere knjige so letos na poklicni maturi¨?   ?
|
|
|
|
|
Katiya
Novinec

|
ojla! ::)Ljudje mene zanima če ma kdo odgovore za poklicno maturo.Jaz bi jih res rabla ,kr jih še nimam.
|
|
|
|
|
iNobody
Gost
Elektronska pošta
|
sicer sem jaz že zdavnaj končal maturo ampak me zanima letošnji seštevek točk pri poklicni maturi
videl sem, da na listih z rezultati pač pišejo ocene posameznege predmeta in poleg še v okvirčku dodatne točke
zaj pa me zanima, če je te točke še potrebno prišteti k spodnjemu rezultatu, ki je seštevek ocen predmetov??
|
|
|
|
|
Katiya
Novinec

|
Pozdravljenji! Meni pa se matura iz matematike prvič na žalost ni posrečla.Prav zato bi rada vprašala če ima kdo od vas rešena vprašanja pa te stvari?Jaz bi to res rabla.
|
|
|
|
|
*ajetam*
Pruček

|
nekaj slabo poteka komunikacija tu gor... vse nas samo vse zanima ve pa nihče nič 
upam da nam uspe naredit maturo
|
|
|
|
|
bunkica
Novinec

Sporočila: 3
|
oj, jaz imam odgovore za matematiko na poklicni maturi, tako da če te zanima in če nisem prepozna mi piši na naslov: belalunca@gmail.com
|
|
|
|
|