misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
a ti to men? sej jst tut nimam pojma o mati sam bom probala kej spacat. sej mam še en tedn najhujša mi je slova čeprov prvo polovico še kokr tok znam sam druga polovica je najhujaša k so ta "moderna" slovenska dela k so pa še hujša od ostalih.jst se ponavad ne naučim vse npr zdej se ne bom naučila prešerna k mi je totalno bedn in grem na vse ali nič.
|
|
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

Kul meter: 1
Sporočila: 74

|
itak d so uni iz moderne dobe zaspani in dolgocasni zto se nm pa ne da ucit, pa se tko je an prvo k se zacnes ucit mas voljo si vs zagret in obdelas vse v prvi polovici, poj ti pa ze vojla tolk dol pade pa se uni so turobni poj se ti jih pa sploh ne da ucit.
ja ja teb 
ups a smo mal zasle hihihihihi no skratka vam napisem vpr ker jz mam v soboto mato pa bom zih prva aaaaaaaa
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
ej missi sm vidla d si pr slovin napisala d pr mati dobis primer in d poj lahk tud iz njega poves postopek a ga mors razlozit? pa dobis zravn se eno strokovno vprasanje? pa baje ti full pogajo pr mati
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 303
|
Baje ti pomagajo tak al tak povsod
|
|
|
|
|
Nanai
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 8
|
Mene pa še neki zanima.. 
A je res..da rabiš za pisni del matematike npr.35 pik, toliko kot je bilo lani in šele potem ustni..ali je to z obema deloma pisnim in ustnim dovolj za 35 pik??
|
|
|
|
|
isabella
Drugarček

Kul meter: -3
Sporočila: 69
|
To je z obema deloma skupaj. 100%. Velik sreče!
|
|
|
|
|
Nanai
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 8
|
Ok..hvala..
|
|
|
|
|
wildy
Pruček

Sporočila: 17
|
Hej,
eno vprašanje-ma kdo pred 19.6 ustne(mat)?
Lp matematični pozdrav
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Jaz mam 18. mat...
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 54
|
Jaz pa 19.
|
|
|
|
|
srchyca666
Pruček

Sporočila: 26
|
js pa 14.
|
|
|
|
|
wildy
Pruček

|
u super, torej nimam prva ustnih 
Saj bote tak fajn,da bote vprašanja napisali na forum,ne?  Jaz mam ustne 19.6 in se bom potrudla zbrat čimveč vprašanj, ki bodo tisti dan na ustnih,ok:)
Vse za enega, eden za vse
|
|
|
|
|
beyba
Pruček

Spol: 
Sporočila: 46

|
jst mam 16
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
A je treba tole vse podrobno znat
|
|
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
no da se še tuki oglasim ...dejte plitz tisti k mate mato že mal prej si zapomnt čimveč vprašanj pa jih pol napisat sm gor...ok
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
[b]jz mam 14 jp prva vam bom napisala kaj sm dubla pa ce si zapomne se kaj je ucenjak pred mano dobil[/b]
|
|
|
|
|
melody
Pruček

Kul meter: -2
|
a že vse znaš ...hehe jst mam u sredo pa še nč ne znam upam da se u 3,4 dneh da naučit celo uno knjigo
|
|
|
|
|
srchyca666
Pruček

|
ma kdo mogoče uno belo zeleno knjigo z odgovori na ustna vprašanja? no neki me zanima..pri temi Funkcije 13.vprašanje - Razteg v smeri abscisne osi.. če imaš recimo funkcijo x2+1, faktor raztega je k=2..a to potem dobiš funkcijo 2x2+1 ali 0,5x2+1? ker tam je pol primer da dobiš sin2x tako da raztegneš funkcijo sinx s faktorjem k=0,5.. jooj a mi lah to en razložii prosm, ker prou čutm na vodi da bom ta vprašanje dobila
|
|
|
|
|
|
|
srchyca666
Pruček

|
ahaa..pol je ubistvu predpis te raztegnjene funkcije y=1/k krat x2+1 in če je ta del 1/k večji od 1 se funkcija skrči ? a sem prav dojela
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
lej nekaj ti predlagam.. nariši si ti dve funkciji: 1/2x2 + 1 2x2 +1
Takoj boš videla, kaj se zgodi z raztegom, če je k večji oz. manjši od 1. saj na ustnem si lahko tako pomagaš.
|
|
|
|
|
srchyca666
Pruček

|
no saj sem mela prav...pri 1/2x2+1 je k manšji od 1 in se funkcija raztegne..ampak faktor raztega je pa tukaj 2, ker ubistvu koordinate x pomnožiš z 2 ( zato se tut raztegne)
no js si bom to tko razlagala tut če ni prou
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
ja sej ja.. faktor raztega je 2, zato se funkcija skrči. js sm pač tok iz glave rekel, kera funkcija bo.. samo pač vedet mrš to, da če boš dobla faktor večji od 1, se ti bo funkcija skrčila.. a ni logično, da če je faktor 2, da bo funkcija naredla dva hribčka, ko je prej sam enga 
sam sin pa cos si predstavli...
|
|
|
|
|