reina25
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 13
|
Bok js bi sam vprašal recimo če na pisnem pišeš 32 točk, je to tut 32% procentov mature al 40 % ?
hvala za odgovor
|
|
|
|
|
ensi
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 26
|
khm, tud jst nism zihr glede teh procentov, sam mislm da je 1 procent =ena točka... Če bo mel kdo priložnost da upraša prfoksa naj ga, jst sm pozabu:)
|
|
|
|
|
Jesus
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 10
|
Evo, pa je danes za mene dan d ... namreč matematika ustni in sicer ob 7.00 
upam da bo šlo.
|
|
|
|
|
gerbi
Novinec

Sporočila: 4
|
hej! ej kake mate kej vi knjige za priprave na ustni ker moja ima 250 strani pa sem slišau za ene da so sam 120 strani. Pa je tut že kr stara tale moja.
|
|
|
|
|
Jesus
Pruček

|
evo mene.
listek 19 (OR)
1.) najmanjši skupni delitelj, večkratnik 2.) kvadratna neenačba 3.) Aritmetična sredina pa še nekakšno odstopanje ali nekaj takega.
Lažjega listka pomoje ni.
|
|
|
|
|
misspennylane
Novinec

Sporočila: 2
|
Kaj mi lahko kdo razloži bisekcijo na enem primeru? Tisti, ki ste jo že meli na višjem?
Pa še to: ko iščemo asimptoto pri racionalni funkciji, kjer je stopnja polinoma v števcu večja v stopnji polinoma v imenovalcu, potem pač zdelimo števec in imenovalec ne....in ena fora je z ostankom.....kako dobimo ven asimptoto?
A ima kdo kje zbrana vprašanja z višje ravni?
Hvala, lp
|
|
|
|
|
JaJa.
Pruček

Kul meter: 3
Sporočila: 24
|
Hehe Jesus, ne boš verjel, ampak je. Št. 35, VN.
1) kartezični produkt množic 2) izpelji formulo za sinus in kosinus trojnega kota 3) opiši prikaz statističnih podatkov s frek. poligonom, histogramom in kolačem.
|
|
|
|
|
Jesus
Pruček

|
JaJa ... čist easy listek, še jaz bi vedel, pa sem OR
|
|
|
|
|
|
|
misspennylane
Novinec

Sporočila: 2
|
Js tut frej z mato do konca lajfa, juhuhu!  Sm mela listek 26: 1.Kaj je ulomek? kdaj ulomka predstavljata isto racionalno število? Definirajte računske operacije z uomki. Pa en ulomk za zračunat. 2. Povejte sinusni izrek. kdaj ga uporabljamo? Pa s pomočjo izreka eno nalogo za zračunat. 3. kdaj je zaporedje aritmetično? Zapišite splošni člen in obrazec za vsoto prvih n členov. Kaj je aritmetična sredina dveh števil? Pa za zračunat vsoto sodih števil k so med 2 pa 100.
to je OR ne? 
|
|
|
|
|
Pinaa
Novinec

Sporočila: 1
|
LP
Višji nivo, št. 18: 1. Kako je urejena množoca racionalnih števil. Dokaz, da je med dvema racionalnima številoma vsaj še eno racionalno število. 2. Primerjava kosinus, sinus funkcije (razlike, podobnosti). Množica ničel za obe funkciji. 3. Variacije s ponavljanjem in brez ponavljanja. + oba obrazca
|
|
|
|
|
|
|
beyb
Maturant

Spol: 
Sporočila: 253

|
Js tut frej z mato do konca lajfa, juhuhu!  Sm mela listek 26: 1.Kaj je ulomek? kdaj ulomka predstavljata isto racionalno število? Definirajte računske operacije z uomki. Pa en ulomk za zračunat. 2. Povejte sinusni izrek. kdaj ga uporabljamo? Pa s pomočjo izreka eno nalogo za zračunat. 3. kdaj je zaporedje aritmetično? Zapišite splošni člen in obrazec za vsoto prvih n členov. Kaj je aritmetična sredina dveh števil? Pa za zračunat vsoto sodih števil k so med 2 pa 100. to je OR ne?  Jap.
|
*let us enjoy our love as long as we may
|
|
|
luckygirl
Pruček

Kul meter: -4
Sporočila: 40
|
kaj to si imel 2 vprašanji iz osnovnega nivoja in 1 iz VN? a ni na VN, da imaš 2 vprašanji iz VN in enega iz ON?
|
|
|
|
|
luckygirl
Pruček

|
to sm mislna na jesusova vprašanja
|
|
|
|
|
luckygirl
Pruček

|
eh, zmotla sm se. zanima me samo, če na višjem dobiš 2 vprašanji iz VN in 1 iz ON?
|
|
|
|
|
|
|
luckygirl
Pruček

|
ok.hvala
|
|
|
|
|
abcd008
Pruček

Sporočila: 16
|
Bok js bi sam vprašal recimo če na pisnem pišeš 32 točk, je to tut 32% procentov mature al 40 % ?
na pisem delu je 1 točka=1%, tak da če dobiš 32 točk je to 32%
|
|
|
|
|
|
|
|
|
žabon
Novinec

Sporočila: 3
|
tole je pa moje če še koga zanima 
listek 19 (VR)
1. Kdaj sta 2 trikotnika podobna? Naštejte nekaj izrekov o podobnosti trikotnikov. Kako je z obsegom in ploščino podobnih trikotnikov? + naloga 2. Dokaži: m×log x = log xm log xy = log x + log y +naloga 3. Kaj je racionalna funkcija? Kdaj ima racionalna funkcija poševno asimptoto in kako do nje pridemo? + naloga
Men se ni zdel neki težk 
|
|
|
|
|
žabon
Novinec

Sporočila: 3
|
tam je mlogx=logx(na)m
pardon za pomoto
|
|
|
|
|
nikica007
Pruček

Sporočila: 28
|
evo...kooonc mela sm vprašanje št. 30 (VR): 1. opiši Gaussovo eliminacijsko metodo + en primer k si mogu izračunat x,y pa z s to metodo 2.kaj so stožnice ter naštejte,skicirajte in opišite vse tipe stožnic+ ble so dane 3 enačbe pa si mogu prepoznat ktera stožnica je 3. Na primeru razloži uvedbo nove spremenljivke v določni pa nedoločni integral + 2 integrala ...1.je biu integral od lnx/x, 2. je pa biu integral v mejah od 0->koren iz 3 od x*koren iz(xna kvadrat+1) se je kr dobr izšlo razn zadno sm neki zbluzila k sm napačne spremenljivke dala sam polna konc mi je vse kul pršlo sam d je kooonc
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
Sporočila: 303
|
ker bedn listek si mela.. vsaka ti čast, da nisi zamenjala!
|
|
|
|
|