Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Slo-Mod
Slo-Mod

Delphi-si
Delphi-si

Chit Chat Network
Chit Chat Network

Kiberpipa
Kiberpipa

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Prigode, metode in zablode kaj počnete poleg šole?
Stran: [1] Natisni
Avtor Tema: kaj počnete poleg šole?  (Število ogledov: 1932 )
Lady
Pruček
*

Kul meter: 2
Spol: Ženski
Sporočila: 45

Poslano: 16.02.2005 ob 05:32 Odgovori

ojla
poleg tega, da imamo vsi šolo na skrbi, pa vendar ni to edina stvar s katero se še ukvarjamo. kaj počnete...ob prostem času, ali aktivno kaj trenirate?imate kak poseben talent? mene so hotel v glasbeno dat, pa nisem jaz za to oz. me ne veseli. ob prostem času jezdim kobilo (tk mal za sprostitev grem mal na teren-šolo tedaj odmislim takoj) oz. kolikor se da ukvarjam z svojima dvema kobilicama.ona velika je mama, manjša pa njena hčera.
no lepo se imejte
caw
tink
Drugarček
**

Kul meter: 12
Sporočila: 94

Poslano: 16.02.2005 ob 10:22 Odgovori

Jaz pa večino časa preživim s fantom, skupej kuhava, hekava in  igrava igrice Cheesy
Hodim na tečaj risanja za sprejemce za ALU, včasih rišem tudi prostovoljno, treniram pa nič, ker se mi ne da, da bi pa badminton zdej začela, je pa najbrž že prepozno..  No, sej men je itak hackey naj šport Smiley
Sicer pa as usual, kakšen koncert/parti, prijateljice...

Aja, mene so tud hotli v glasbeno šolo dat, pa sem po ene pol ure vsa histerična ven priletela, grozno je blo! Cheesy  (ampak še zmeram pojem pod tušem)

Here comes the sun.. :)
D3U5
Četrtovček

Kul meter: 23
Spol: Moški
Sporočila: 173

Poslano: 11.03.2005 ob 08:27 Odgovori

Gledališče, teater. Pa vse kar me v zvezi s poezijo in recitiranjem. Že od nekdaj sem frik za to. Delam dve predstavi in sodelujem v skoraj vseh šolskih recitalih. Vse skupaj vzame ogromno časa, ampak bo že (v drugem trimestru sem manjkal 92 ur... opravičeno  Cool ).
« Zadnjič spremenjeno: 11.03.2005 ob 08:27 Avtor: D3U5 »

[b]Deus has Spoken![/b]
Lady
Pruček
*

Kul meter: 2
Sporočila: 45

Poslano: 11.03.2005 ob 14:08 Odgovori

wauuu! vidim, da te to zares veseli, noro. no jaz se vsekakor ne žrtvujem toliko za moj hobi. mah, saj vse ima na koncu neko korist potem in nikoli ne veš, kdaj ti kaj prav pride.
D3U5
Četrtovček

Kul meter: 23
Sporočila: 173

Poslano: 12.03.2005 ob 00:17 Odgovori

Saj ravno zato. Vedno se trudim, da se naučim kaj novega in se na podlagi lastnih izkustev učim. Le tako sem lahko nekoč zares dober.

[b]Deus has Spoken![/b]
LaNoche
Pruček
*

Kul meter: 10
Sporočila: 32

Poslano: 12.03.2005 ob 22:55 Odgovori

ej Deu5 js bi pa tebe spoznala rada k delaš točn isto glih ornk tist kr js Tongue pa ne poznam glih velike mase folka mojih let k bi jih to zanimal zto mi je tok cool k kšnga seb istiga (ne)srečnika srečam kje Tongue BTW ke se te da dobit? Tongue Wink Tongue

Vedno vaša...LaNoche:)
LaNoche
Pruček
*

Kul meter: 10
Sporočila: 32

Poslano: 12.03.2005 ob 22:58 Odgovori

aja kar sepa teme tiče...
1. članica ene gledališke skupine (KUD Vajkard)
2. svobodna umetnica k me pokličejo oz. za rokav pocukajo mojo mami k rabjo koga k bi kšn vezni text brav
3. igram odbojko (rekreacija)
4. svoje čase sm trenirala cevga boga (plavanje, ples, plezanje, tenis)
5. dost sm tud na netu (forumi, irc, msn, tud sam brskanje po spletkah)
6. učim se ruščino (poleg dveh tujih jezikov - ang, nej - u squl)
7. sanjarm (večji del svojga časa k ne delam nč od zgorej naštetga oz. nism u šoli pa še takt učasih najdm čs za to Tongue)
8. poleg tega usega pa še ŽIVIM!!!!

LP  Wink

Vedno vaša...LaNoche:)
zvonko
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 2

Poslano: 21.06.2005 ob 19:46 Odgovori

zdravo. lady a res jezdiš konje. tut jst zlo rad "jaham" konje (da ne bo pomote).
drugač pa jst treniram namizni tenis in zlo rad igram nogomet, rolam, vsak večer treniram (lavfam)
in ti  kaj treniraš?
Schiljo
Pruček
*

Kul meter: 1
Sporočila: 36

Poslano: 21.06.2005 ob 19:52 Odgovori

vsi mate neki fancy športe al pa se ukvarjate s kulturo. pol mi je pa kr bad k sam karate treniram. pa še to zdej med maturo bl občasn

Schiljo
GasCan
Drugarček
**

Kul meter: 11
Sporočila: 85

Poslano: 18.11.2005 ob 18:07 Odgovori

cyooo...bravo vsem...jaz sem treniro 6 let nogomet pol pa sem pred pol leta neho ker mi enostavno ni blo vec...zaj pa sem brez vsega aha...naredo sem 6 let glasbene ...predstavlite si to 5x tedensko nogomet pa 3xtedensko glasbena....zaj pa naenkrat nic - samo moj comp....zdi se mi da mam se manj casa...razmislam da bi so trenirat borilne vescine samo se mi zdi da sem z 15 ze prestar?? ...mnenje??
_-KoKo-_
Novinec
*

Sporočila: 3

Poslano: 07.10.2006 ob 22:53 Odgovori

pozdrav

Za borilne veščine ti ni nikoli prepozno...

Hm...poleg šole, kaj počnem...
Bass kitara, basket, bordanje...
That's about it...itq mi sql vzame 3krat preveč časa...tko da....tisti k nč ne počnete, nobenga športa al pa vsaj kei kar ni računalnik za prosti čas, pa še zmer lohk rečete da mate premau časa...ste gnili.... Undecided

....it's to troublseome for me, you see.....
maVriica
Novinec
*

Sporočila: 4

Poslano: 12.10.2006 ob 18:08 Odgovori

js pa letos že tretje leto treniram judo pa flauto špilam u glasbeni sam mi še vedno ostane dost časa Cheesy

just B =)
Tara
Pruček
*

Kul meter: 3
Sporočila: 38

Poslano: 12.10.2006 ob 20:53 Odgovori

ola

jest pa plezam, pa tecm uzun pa u hribe hodm pa s padalam bi sla res radaaaaa skoct Embarrassed
drgac pa cajta je pa tok kokr si ga uzams ane Smiley

pa pa

They watched as the snake shed layer after layer until only cold bone remained.
beyb
Maturant

Sporočila: 253

Poslano: 26.11.2006 ob 19:11 Odgovori

1.plešm hh
2.spim
3.se ukvarjam z mojim mačkom(se učiva trikce)
4.pomagam živalim(lepm kkšne plakate,oglašujm po forumih tiste k iščejo svoje domove, hodm v azile, gremo na teren če je treba po kkšno žival ulovit pa jo sprvt h veterinarju al pa oskrbet...)
5.se ukvarjam s psi(hodm na razstave, agility, srečanja raznih pasem, pišem po pasjih forumih, hodm na sprehode s forumaši in njihovimi psi ker za svojga nimam pogojev)

Ja to bo to..vglavnem sem bol na naravoslovnem podorčju Grin

*let us enjoy our love as long as we may
Helly
Novinec
*

Kul meter: -1
Sporočila: 9

Poslano: 05.06.2007 ob 02:13 Odgovori

Jaz sem pa nora na avtomobilizem (nism pleharca ) in sicr fant itak tudi samo avtomobili tako, da se vedno nekaj vrti okoli tega sploh drag race, driftanje,...
Seveda veliko časa preživim za računalnikom ter malo športa v prostem času...
Seveda se pa veliko dogaja...
nemejebat
Pruček
*

Sporočila: 26

Poslano: 06.06.2008 ob 09:37 Odgovori

jas pa spijem kako pivo.. streniram kakega konja.. pozimi grem kei bordat.. drgači lenuham pred računalnikom.. pa z avtom se rad vozim.. se pravi hitro  Grin
Stran: [1] Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Se strinjate z novim zakonom o pirotehniki in s prepovedjo petard?
Da
Delno
Ne
Ga ne poznam
Me ne zanima

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X