Lady
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 45

|
ojla poleg tega, da imamo vsi šolo na skrbi, pa vendar ni to edina stvar s katero se še ukvarjamo. kaj počnete...ob prostem času, ali aktivno kaj trenirate?imate kak poseben talent? mene so hotel v glasbeno dat, pa nisem jaz za to oz. me ne veseli. ob prostem času jezdim kobilo (tk mal za sprostitev grem mal na teren-šolo tedaj odmislim takoj) oz. kolikor se da ukvarjam z svojima dvema kobilicama.ona velika je mama, manjša pa njena hčera. no lepo se imejte caw
|
|
|
|
|
tink
Drugarček

Kul meter: 12
Spol: 
Sporočila: 94

|
Jaz pa večino časa preživim s fantom, skupej kuhava, hekava in igrava igrice  Hodim na tečaj risanja za sprejemce za ALU, včasih rišem tudi prostovoljno, treniram pa nič, ker se mi ne da, da bi pa badminton zdej začela, je pa najbrž že prepozno.. No, sej men je itak hackey naj šport  Sicer pa as usual, kakšen koncert/parti, prijateljice...
Aja, mene so tud hotli v glasbeno šolo dat, pa sem po ene pol ure vsa histerična ven priletela, grozno je blo! (ampak še zmeram pojem pod tušem)
|
Here comes the sun.. :)
|
|
|
|
|
Lady
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 45

|
wauuu! vidim, da te to zares veseli, noro. no jaz se vsekakor ne žrtvujem toliko za moj hobi. mah, saj vse ima na koncu neko korist potem in nikoli ne veš, kdaj ti kaj prav pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zvonko
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 2
|
zdravo. lady a res jezdiš konje. tut jst zlo rad "jaham" konje (da ne bo pomote). drugač pa jst treniram namizni tenis in zlo rad igram nogomet, rolam, vsak večer treniram (lavfam) in ti kaj treniraš?
|
|
|
|
|
|
|
GasCan
Drugarček

Kul meter: 11
Spol: 
Sporočila: 85

|
cyooo...bravo vsem...jaz sem treniro 6 let nogomet pol pa sem pred pol leta neho ker mi enostavno ni blo vec...zaj pa sem brez vsega aha...naredo sem 6 let glasbene ...predstavlite si to 5x tedensko nogomet pa 3xtedensko glasbena....zaj pa naenkrat nic - samo moj comp....zdi se mi da mam se manj casa...razmislam da bi so trenirat borilne vescine samo se mi zdi da sem z 15 ze prestar?? ...mnenje??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helly
Novinec

Kul meter: -1
Spol: 
Sporočila: 9
|
Jaz sem pa nora na avtomobilizem (nism pleharca ) in sicr fant itak tudi samo avtomobili tako, da se vedno nekaj vrti okoli tega sploh drag race, driftanje,... Seveda veliko časa preživim za računalnikom ter malo športa v prostem času... Seveda se pa veliko dogaja...
|
|
|
|
|
nemejebat
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 26

|
jas pa spijem kako pivo.. streniram kakega konja.. pozimi grem kei bordat.. drgači lenuham pred računalnikom.. pa z avtom se rad vozim.. se pravi hitro
|
|
|
|
|