Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

mojucitelj.net
mojucitelj.net

Pikslar
Pikslar

Resnična resničnost
Resnična resničnost

Kiberpipa
Kiberpipa

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Biologija 2008
Stran: [1] 2 3 4 Natisni
Avtor Tema: Biologija 2008  (Število ogledov: 4805 )
sandra707
Pruček
*

Kul meter: 0
Spol: Ženski
Sporočila: 15

Poslano: 26.05.2008 ob 16:03 Odgovori

ammmm a ma kdo biologijo na maturi??... s kje se učite? ma kdo kaj koristnega na compu??? Cool
« Zadnjič spremenjeno: 26.05.2008 ob 21:50 Avtor: Hundey »
Lunica*
Pruček
*

Kul meter: 1
Sporočila: 44

Poslano: 26.05.2008 ob 16:11 Odgovori

ammmm a ma kdo biologijo na maturi??... s kje se učite? ma kdo kaj koristnega na compu??? Cool

Js mam biologijo Smiley mam enih par power pointov od profesorce...pa tut neki stvari povzetih..se je potrudla pa nam poslala Smiley če hočeš,mi lahko napišeš svoj meil (naj bo gmail) pa ti pošljem te stvari Wink
sandra707
Pruček
*

Poslano: 26.05.2008 ob 16:27 Odgovori

aleksandra651@gmail.com

ei ful zakon... k mi mamo enga prfoksa k sm misnla d nas bo full nauču ... pa niti ni tko, poleg tega mam pa še zapiske u pi... Cheesy

tnx Smiley
beyb
Maturant

Sporočila: 253

Poslano: 26.05.2008 ob 21:45 Odgovori

Js mam tut bio pa se učim iz učbenikov..a nimaš? Pa tiste zbirke maturitetnih pol na maturi 2002-2004. Aja pa še un sistematski pregled mam tako zeleno knigo, sam zaenkrat ni blo čas za učit se iz tm. Wink

*let us enjoy our love as long as we may
Room2012
Maturant

Spol: Moški
Sporočila: 303

Poslano: 27.05.2008 ob 08:39 Odgovori

Učim se iz svojih zapiskov, učbenikov, zbirke nalog pa shematskih pregledov. Pa tut nam je profesorca poslala neke povzetke.
Room2012
Maturant

Poslano: 27.05.2008 ob 12:51 Odgovori

Tk da če kdo rabi te povzetke naj mi pošlje mail Wink
sandra707
Pruček
*

Poslano: 27.05.2008 ob 15:01 Odgovori

hja sei sm rekla zapiske mam kr neki... učbenikov je preveč d bi vse predelala... zdj sm se pa odločla d kr delam iz une knige maturitetnih pol 2002-2004, pa iz shematskih pregledov... tale kniga shematski pregledi ne..... tuki notr je ubistvu vse ane???

mah sei bo še dva dniii 
Room2012
Maturant

Poslano: 27.05.2008 ob 19:15 Odgovori

Ja v učbenikih je res preveč vsega, po mojem si je tam vn skor najbolš slike pogledat. V sistematskih je vse na kratko povzeto, mislim pa, da če tam vn res vse obvladaš in razumeš, potem moraš znati tudi na maturi.

Hundey
Moderator

Kul meter: 36
Sporočila: 604

Poslano: 27.05.2008 ob 19:47 Odgovori

Povzetke lahko naložiš na forum, kot priponko. Na strani, kjer pišeš odgovor pod poljem za vnos besedila. Pa datoteka ne sme biti večja kot 2MB.  Wink
beyb
Maturant

Poslano: 27.05.2008 ob 21:40 Odgovori

Mah dej ta bajla je krneki, drugi predmet za katerega me skrbi. Smiley Dons sm pršla čez učbenike, zdej pa dva dni grem miljonkat čez zbirke maturitetnih nalog kr dajo največkat kr iste naloge tm za obkrožvt k so že ble. Wink

Lunica*
Pruček
*

Poslano: 28.05.2008 ob 09:40 Odgovori

Ne vem koliko je resnice na tem, vendar je bilo govora o tem, da naj bi ble letos pole čisto na novo narejene....vprašanja iz prejšnjih let naj se ne bi več ponavljala. Tako je bilo menda rečeno na seminarju, so nam v šoli povedali...samo nevem, mogoče pa le ni kaj resnice na tem.
Ni nihče slišal kaj o tem?
Room2012
Maturant

Poslano: 28.05.2008 ob 10:40 Odgovori

Nam so isto rekli ja.. Prej je bilo dogovorjeno da naj bi bilo 90% vprašanj iz zbrike nalog, sedaj pa bo menda samo 10 vprašanj od 40 iz zbirke nalog.

Sam vseeno nam je profesorica rekla, da naj se učimo predvsem iz zbirke nalog, saj nas ne morejo vprašati ničesar drugega kot pa je tam notri napisano.
Lunica*
Pruček
*

Poslano: 28.05.2008 ob 11:03 Odgovori

Maš prav ja....snov je tako ali tako ista, vprašanja pa lahko samo malo obrnejo. Mene bolj skrbi 2. pola...ker ena vprašanja so res taka, da moraš ful poštudirat, predvsem logično. Ampak bo že nekak Smiley še 1 dan, pa bo konec...
Room2012
Maturant

Poslano: 28.05.2008 ob 11:05 Odgovori

Ja 2. pola je težja, sam sm opazo, da mrš čim manj komplicirat:) Čim bol na simple mrš vse napisat, pa tut če se ti zdi nek odgovor totalno butast, je verjetno pravilen Grin
Lunica*
Pruček
*

Poslano: 28.05.2008 ob 11:25 Odgovori

Jst sm tut opazla ja Smiley ko rešujem naloge v zbirki za maturo, ponavadi ful zakompliciram vse...ko pa u rešitve pogledam, je pa odgovor čist na simpl. Se moram odvadit kompliciranja in se navadit na razmišljanje u izi Smiley bom mela verjetno več sreče Smiley
beyb
Maturant

Poslano: 28.05.2008 ob 21:43 Odgovori

Kaj?? Ne me hecat, da bojo res zamenjal! Joooj zdej bom š pa še bolj živčna, jaz sem mislila da bom vsaj tam kaj dobila, če bom mogoče že v drugi poli zaj****.  Undecided Pa kaj sso se letos na nas spravli?? halo, čist povsod je nekej drugač in težje..proklete p****. 

Lunica*
Pruček
*

Poslano: 28.05.2008 ob 22:27 Odgovori

Se strinjam! Zdi se, kot bi se zarotili proti nam...grozno  Angry Nikjer ni nič lahko, predmeti so čist na kupu, oni nam pa še otežujejo stvari s svojimi reformami, jao
Mojcha
Pruček
*

Kul meter: 2
Sporočila: 47

Poslano: 28.05.2008 ob 22:30 Odgovori

Sam so se res kr neki spravli na nas... pa morjo zdj neki spreminjat vse, ko bojo itak ukinali maturo. Fajn enim.  Undecided

Drgač pa pomoje, če une zbirke pogledaš, ni panike, sj ne morjo ne ve kaka drugačnavprašanja dat, ali pač?

Se že mogoče kej ve kire teme bodo?   Smiley
Lunica*
Pruček
*

Poslano: 28.05.2008 ob 22:45 Odgovori

Po moje nevem če lahko dajo nevem kako drugačna vprašanja, mogoče malo obrnjena...kaj vem. Sam res ja, zdaj grejo spreminjat, ko bojo itak ukinili to maturo.
Teme mislim da ne bojo znane prej kot pa 30.5. ob 9.00 Smiley bi blo preveč dobr če bi prej vedli kaj moramo znat Smiley
beyb
Maturant

Poslano: 28.05.2008 ob 22:51 Odgovori

To so baje nardil ker je blo lan preveč zlatih maturantov..kt da smo zdej mi krivi. Angry
Za teme je pa pr bajli itak po načelu znaš vse al pa nič, ker je itak vse nekaj povezano med sabo te snovi.  Roll Eyes na žalost.
Kaj bi dala, da bi blo tko kot dve leti nazaj ko so ukradli pole in jih napisali na ta forum se mi zdi. Grin

Mojcha
Pruček
*

Kul meter: 2
Sporočila: 47

Poslano: 28.05.2008 ob 22:55 Odgovori

Ja to bi pa blo noro... sj zato sem prej napisala, če se že ve kire teme bodo!  Smiley

Sam takrat dve leti nazaj koker vem, sploh niso razveljavli mature iz biologije, se je upoštevalo.

p.s. Če ma kir polo doma... se priporočam.  Tongue
Lunica*
Pruček
*

Poslano: 28.05.2008 ob 22:58 Odgovori

Ja, jst tut! Smiley Bi blo res dobr, vsaj neki pozitivnega v vsem tem Smiley
Drugače pa nevem kaj skušajo doseči s tem, da nam še bolj grenijo življenje s težkimi polami  Angry
Bomo vidli v petek kako bo, upam da okej
beyb
Maturant

Poslano: 28.05.2008 ob 23:03 Odgovori

Ne nč niso  razveljavl!! Čist hudo jim je blo. Cool
Kaj pa mata vidve še poleg bajle?

Lunica*
Pruček
*

Poslano: 28.05.2008 ob 23:07 Odgovori

Jst mam psihologijo...kr v soboto  Sad  že itak sem čist na robu z živci, ker nevem več kako naj dobim motivacijo za učenje...kaj pa ti?
beyb
Maturant

Poslano: 28.05.2008 ob 23:12 Odgovori

Ej sva že dve. Wink Glede motivacije in drugega predmeta. Tongue Potem me pa še mata ful skrbi!

Stran: [1] 2 3 4 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X