Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 303
|
Jaaa pr mn tut je beeed kr se mi tk ne da več 
Kdo si je tolk snovi namislo? OBUP. 
PO PA DAJO ŠE NOVA VPRAŠANJA.. Včasih si resno želim, da bi Al Kaida naredva terorističn napad na RIC.
|
|
|
|
|
Mojcha
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 47

|
Js mam pa sociologijo, tako da smo na istem, pišemo pol kr nasledn dan spet. Pa tut nisem še odprla knjige za soc. Ne vem kk se mi bo uspelo v dve dneh vse naučit. 
Drgač pa tale biologija... js sm obupala že zdavni, tk da tale teden res sam iz pol delam, ker ni cajta da bi si človek vse šou učit iz učbenikov, pač kar mi ni jasno pol pogledam zaka je tk.
Upam, da ne bo neki fuull fuull težko... če pa že bo pa upam, da nam bo vsem, ker bo pol tk kriterij nižji.
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
uu ja mojcha, se pridružujem.
|
|
|
|
|
Lunica*
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 44
|
Jap, jst sm tut že zdavnaj obupala nad biologijo...zdej pa tut bol kot ne samo na pol delam, tisto kar se mi zdi da moraš res znat..celico,genetiko..pa mal anatomije. Pri psihi je pa tut grozno, kr mamo miljon stvari pa psihologov se za naučit, pa kaj je kdo reku..joojj Si jst tut delam upanje s tem, da če bo biologija težka, bo težka za vse in bojo nizki kriteriji
|
|
|
|
|
sandra707
Pruček

Spol: 
Sporočila: 15

|
hjooooo ta bio... ma js sm tt na konc z živci že 
pa zakaaaaaa bojo dal nove pole... jo pr****** RIC!!!!!!!!
jooooo....kumi čakam d bo jutr ura ena!!! 
ma učte se fajnnnnn!
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Ja enako, fajn se učte dans biologijo, želim vam velik sreče, pa ne scagat al
|
|
|
|
|
Lunica*
Pruček

|
Se vama kr pridružim Veliko sreče! Pa motivacije!
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Pa a vala, da če kdo česa ne ve lah kr sm napiše pa skup razjasnimo
|
|
|
|
|
Lunica*
Pruček

|
Ja Jst že mam eno vprašanje....pri predmaturitetnem, 2.pola, presnova....tam ko je bil list narisan....zakaj se je škrob pojavil v sredini lista, tam kjer je bil zeleno obarvan in ne na robu, kjer je bil belo obarvan? Pa še nekaj...če maš premer vidnega polja pri mali povečavi 1,5mm....pa maš notri narisane 3 paramecije...kako oceniš koliko so veliki? Hvala
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Čak kk je že blo tisto vprašanje? Napiši mi vprašanje kr ne najdem svojega predmaturitetnega
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Pri paramecijih se mi pa zdi da moraš oceniti približno kolikšen del premera ti zasede eden izmed njih.. pole pa vidiš približno v milimetrih kolk eden meri, nato pa deliš s povečavo.. vsaj zdi se mi, sam nisem še tam
|
|
|
|
|
Lunica*
Pruček

|
Dijaki so izvedli poskus z listi pelargonije, ki so imeli zelen osrednji del in bel rob. Rastlino so postavili za 24 ur v temo, nato pa 12 ur osvetljevali. Z nje odtrgani list so testirali za škrob. V listu potemnite mesta, kjer se je pojavil škrob.
Zakaj je škrob ravno na sredini, na robu pa ne?
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Tam ko je bel rob ni klorofila, kar pomeni posledično, da ne poteka fotosinteza, torej se ne tvori glukoza in torej ni škroba. Tam ko je pa zelen del, je pa veliko klorofila, kar pomeni, da nastaja v procesu fotosinteze tudi škrob.
|
|
|
|
|
Lunica*
Pruček

|
Ahaa, ja saj logično Fotosintezo opravljajo zelene rastline s klorofilom...no okej tenks Za zdaj (šee) nimam drugih vprašanj
|
|
|
|
|
DiViNeGrl
Novinec

Sporočila: 1
|
Lunica* k si rekla da maš uporaben material, se priporočam:) Moj mail: divinegrl@gmail.com pa tut drugim se priporocam ce ma kdo kj:)
|
|
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Joj tta biologija je k****.
|
|
|
|
|
|
|
Lunica*
Pruček

|
Sej mislim da smo vsi tko....meni se tut zdi, da bolj ko si berem, manj si zapomnim pa bolj vse skupaj mešam. Kar smo se naučili, smo se...zdaj ni več kaj za storiti  Vso srečo vsem jutri!
|
|
|
|
|
|
|
sandra707
Pruček

Spol: 
Sporočila: 15

|
se podpisujem
|
|
|
|
|
Mojcha
Pruček

|
Js sm obupala, prav mate res je tk.. bolj ko se učim bolj se mi zdi vse isti šmorn. Bo kar bo... upam sam da ok.
Fajn pište.
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
In kk vam je šlo?
Blo je lahko.
|
|
|
|
|
Lunica*
Pruček

|
Meni ni blo nevem kako lahko...prva pola je še šla...pri drugi sm se pa ponekod še kar obotavljala....nevem no. Bomo vidli kaj bo
|
|
|
|
|
Mojcha
Pruček

|
Če je pa to blo lahko pol pa tut.....
|