Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

eDnevnik
eDnevnik

party-zan.com
party-zan.com

Delphi-si
Delphi-si

Pikslar
Pikslar

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Biologija 2008
Stran: 1 2 [3] 4 Natisni
Avtor Tema: Biologija 2008  (Število ogledov: 4802 )
Lunica*
Pruček
*

Kul meter: 1
Sporočila: 44

Poslano: 30.05.2008 ob 17:52 Odgovori

Oo vsaj nekdo Smiley Jst sm vsako minuto slabše volje, zato pa rajši ne razmišljam preveč o tem...kar sem napisala, sem...spremenit tko ne morem več. Sam napisano je pa katastrofa, se mi zdi Smiley ampak bo že...
Mojcha
Pruček
*

Kul meter: 2
Sporočila: 47

Poslano: 30.05.2008 ob 17:57 Odgovori

Ja sj tut js nočem več razmišlat, pa kr ne morem nehat, ker sm misla da se bom zjokala ko sm vidla prvo polo. Pa pr nas so vsi jamrali kk je blo težko. tut tisti ko so meli drgač 5. Je en sošolc reku po koncu prve pole: "Odprem polo pa nisem mogu 5min dihat"  Smiley
Ne vem kk bo to... mene zdj skrbi če bom nardila sploh. :S

p.s. Me je kr mal panika zagrabla ko folk reče, da je blo lahko, upam, da ni blo vsem in bo kriterij nizek.
Lunica*
Pruček
*

Poslano: 30.05.2008 ob 18:01 Odgovori

A res al kaj? Pri nas so pa tisti, ki so 5 meli, vsi rekli da je blo ful u izi...me je pa sam panika zgrabla. Sploh nevem, razmišljam ves čas kaj, če ne nardim..joojj, grozno 

Js se ful zanašam na to, da bo cela slovenija slabše pisala, da bojo kriteriji nizki....če ne, bo kriza..vsaj pri meni
Mojcha
Pruček
*

Poslano: 30.05.2008 ob 18:22 Odgovori

Sj pravim, tut js lahko upam sam na to, da smo vsi povečini slabo pisali. Ampak pr nas ni nihče reku, da je blo lahko, vsi so full jamrali.  Undecided

Eh morm nehat mislit na to, jutri je še sociologija. Pa se tut zdj tk težko zraven spravim, ko skoz študiram kk sm tam zasrala pr enmu vprašanju pa kk sm pri drugem brezveze narobe napisala....

Upam, da bo ql. Sam vedno manj upam, ko mi praviš, da so rekli da je blo lahko pa tule na forumu tut noben ne jamra, razen naju.  Zacuden
Lunica*
Pruček
*

Poslano: 30.05.2008 ob 18:28 Odgovori

Res je ja....sam no, saj takih, ki so rekli da je blo lahko ni blo glih veliko, tako da se tolažim s tem, da je blo večini težko.
Splooh ne govori, jst se tut ne morem spravit k psihologiji  Undecided sploh nevem, kaj bo. Tako nas živcirajo s to maturo, ki konec koncev sploh ni odraz znanja, ampak zgolj sreče, če boš mel na poli tisto, kar znaš. Brezveze
Mojcha
Pruček
*

Poslano: 30.05.2008 ob 18:33 Odgovori

Točno to, lahka je na poli glih tisto kar ne znaš pa ti vse ostalo nič ne koristi.
Pa najbolj na bad mi je pa to, ker sm cel tedn delala tto kurčevo biologijo, pa sm sociologijo pustila ob strani, na koncu mi pa še šlo ni. Pa bi blo boljš, da bi se učila sociologijo. Kr neki.
Pol pa še nej reče kdo, da je matura najlažji test v gimnaziji. Če je preveč vsega za tolk mal časa, ko ga mamo zdle pred izpiti, da se lahko vse naučiš.  Sad
Lunica*
Pruček
*

Poslano: 30.05.2008 ob 18:38 Odgovori

Sej mislim, da smo kar po večini vsi tko nardili....biologijo na prvo mesto, šele potem pa druge predmete. Jst sm se tut šele dons začela učit psihologijo, sam sploh nimam volje ne nič, ko vidim kaka matura je letos   Shocked Lahka sam upam, da bo jutri bolje...da nebojo še jutri zaj***** vsega!
Ampak sm verjetno preveč optimistična...
Aja...menda so že šle prve pritožbe glede angleščine v ljubljano...tko da neki je na tem, da nam letos onemogočajo doseč dobre rezultate  Angry
Mojcha
Pruček
*

Poslano: 30.05.2008 ob 18:55 Odgovori

Pa to je fora, ko je bla lani prelahka matura, pa so bli preveč dobri rezultati in pol morjo neki letos.........

Pa dj kaka je pa bla lani biologija... proti letos se sploh ne more primerjat.
beyb
Maturant

Spol: Ženski
Sporočila: 253

Poslano: 30.05.2008 ob 19:35 Odgovori

Ma ja itak lahko je bilo tistim, ki so se piflali cele dneve. Roll Eyes Men ni blo prov nč lahko! Pa še zasrala sm tist kar ne bi loh...mah dej rajš ne razmišljam o tem, ker sem samo slabe volje, res. pa psihe se tut men ne da učit. Pa moram jo pisat 5, če hočem še kakšno šanso da pridem na fax. Sovražm to maturo, res pa še tista matematka v soboto jaoooo, men se took ne da VEČ. Sad

*let us enjoy our love as long as we may
Mojcha
Pruček
*

Poslano: 30.05.2008 ob 19:50 Odgovori

Uuuu hvala bogu še ena ko misli isto.  Wink Ni blo lahko.

Tut js sm na istem, ne da se mi SOC sploh, ker sm tk slabe volje, pa bi tut mogla pisat 5, če hočem prit kam sploh. Eh...

Držim pesti ju3, da fajn zrihtata.  Smiley

Zdj pa res učit. Da ne bo ju3 še večjega joka kot je bil dans.  Undecided
beyb
Maturant

Poslano: 30.05.2008 ob 19:52 Odgovori

Mah jaz sem s psihologija zaključila. Smiley Kar bo, bo. Zdajle grem malo zaporedja pogledat, bljak. Tongue Kam si pa ti vpisana?

Lunica*
Pruček
*

Poslano: 30.05.2008 ob 20:00 Odgovori

Js sm tut zaklučla s psihologijo....grem rajši počivat  Smiley Vama tut vso srečo...pa vsem ostalim tut no  Wink Upam da jutri ne bomo tolk razočarani kt smo dons!
ivesita
Novinec
*

Sporočila: 4

Poslano: 30.05.2008 ob 20:02 Odgovori

bljak ... kar nekaj ta biologija letos ...  ...je šla danes moja farmacija adijo.... Sad Sad
beyb
Maturant

Poslano: 30.05.2008 ob 20:03 Odgovori

Ma ja, pomoje ne bo panike. Smiley
Aja kaj sta pa zbrale pr bio pr drugem delu? Js sm celico, imunski sistem, morje, genetiko pa transportni sistem.
Pomoje bo kriterij isti kot vsak let..74 % za 4ko. Undecided Ker itak je vsak let tko, da enim gre enim pa ne...škoda ane. Wink

beyb
Maturant

Poslano: 30.05.2008 ob 20:05 Odgovori

bljak ... kar nekaj ta biologija letos ...  ...je šla danes moja farmacija adijo.... Sad Sad

Uf ti rabiš še več točk kot jst za fax...sočustvujem s tabo, ker vem kako ti je..no upanje umre zadnje pravijo ane. Wink Sej kar si dala na drugo mesto ti je najbrš všeč? Ker pri meni je tko, da sm dala drufo in tretje mesto na blef, ker mi ni blo nč všeč. Zato me je še tolk bolj groza.

ivesita
Novinec
*

Poslano: 30.05.2008 ob 20:08 Odgovori

celica, morje, genetika, kvasovke pa ogljikovi hidrati...edino kar sem res vse znala je bla genetika...ostalo pa...ma ja no...kar nekaj...
Nimam več volje za naprej se učiti - geografijo pa matematiko...   Sad
Slab dan vglavnem
ivesita
Novinec
*

Poslano: 30.05.2008 ob 20:13 Odgovori

drugo mesto še kar ok...laboratorijska biomedicina...to bi moglo iti skos Smiley...ali pod tri pa pravo...uf....na blef napisala...groza me je mojega tretjega mesta  Huh Huh
sončyka
Pruček
*

Kul meter: -1
Sporočila: 24

Poslano: 31.05.2008 ob 11:10 Odgovori

hej. js sm mela tut bio na maturi. in ja, men se je druga pola zdle čis lahka, prva pa tko tko. pa nism mela ful une same 5 in 4 pr bajli letos. upam vseen d bo nizek kriterij, pa bo.

neki me zanima. kak je kriterij pr bio sploh. kok je za 5? kdo ve?
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: Moški
Sporočila: 303

Poslano: 31.05.2008 ob 11:14 Odgovori

hej. js sm mela tut bio na maturi. in ja, men se je druga pola zdle čis lahka, prva pa tko tko. pa nism mela ful une same 5 in 4 pr bajli letos. upam vseen d bo nizek kriterij, pa bo.

neki me zanima. kak je kriterij pr bio sploh. kok je za 5? kdo ve?

Hvala bogu, da nisem edini. Sploh pa ne vem od kod enim tule, da se mrš SKOS učit da si znav to polo. NI RES.

Za 5 je blo lani 86%, prejšnja leta pa 88%.
Ninka_girl
Novinec
*

Sporočila: 7

Poslano: 31.05.2008 ob 11:31 Odgovori

hei, še ena sotrpinka tu!
tut sama spadam v skupino tistih, ki jim je bla bio težka, pa še omejitev mam pa prvi želji.zej se pa učim geo, da bom mal povprečje popravla, kr tole bo hudo nizko

lep sončn dan vsem Smiley
sončyka
Pruček
*

Poslano: 31.05.2008 ob 11:57 Odgovori

Room2012...pr drugi poli je bo hudo, k si lohka zbiru med temami, k so ble dokaj različne in si ziher najdu neki k si obvladu. sploh pa, ni blo nobenih nwm kakih detajlov, d bi mogu znt neki na polno. mal si mogu pomislt, razbrt iz konteksta. priznam pa d si se pr prvi poli lohka kj hiter zaj, ker so kje zlo podbni in realni odgovori. nektera vprašaja so bla pa smešno lahka. Cheesy

in super, če je tak kriterij. če še  poročila not ušetejš, si res lohka hitr na konju. a mislš d bo letos kriterij višji od lan?
Room2012
Maturant

Spol: Moški
Sporočila: 303

Poslano: 31.05.2008 ob 12:36 Odgovori

Ja aneda, pri prvi poli si se lahko hitro za**** ker so bili nekateri odgovori podobni (na primer pri tistem grafu za encimsko delovanje pri organizmih z nestalno telesno temperaturo). Druga pola je bila pa res lahka, saj so ti že navodila OGROMNO povedala.

Po mojem ne bo višji kriterij, saj je lanska generacija bila boljša, pa še letos vsi nekaj jamrajo za to biologijo kk je bla težka. Upajmo, da bo posledično kriterij nizek. Koliko si pa dobla točk od poročil? Jaz sem jih dobil 20/20 Wink
amandawoodward
Drugarček
**

Sporočila: 70

Poslano: 31.05.2008 ob 13:06 Odgovori

Meni se je zdela prva pola relativno lahka, vsekakor lažja od druge - verjetno sem pa edina s takšnim mnenjem, kolikor opažam.  Smiley
Druga pola pa je bila na moje presenečenje pretežno "medicinska" - rahitis, čutila, obtočila, imunski sistem, celica... nisem pričakovala, mi je pa bilo všeč.
sandra707
Pruček
*

Sporočila: 15

Poslano: 31.05.2008 ob 13:07 Odgovori

MEN JE BLA TUT KR TEŽKA BIOLOGIJA SPLOH TADRUG DEL
sončyka
Pruček
*

Poslano: 31.05.2008 ob 14:08 Odgovori

od poročil sm dubla 19/20, kar tut ni slabo lih. ti pa 20...še bolš.

hehe, ja glede unih encimskih rekacij js mislm d sm pol prou nrdila, k sm šla na konc še neki poprvlat. zavedl je uno hitr, k ti je povedal d encimi delujejo ob istem času pri različnih pogojih. men je biu težji un graf pr pedzadnji nalogi, k nism čis štekala, kaj točn hočjo. kdo ve kaj je blo prou pr tej nalogi?

drgači pa room2010...kam si se vpisu? Cheesy
Stran: 1 2 [3] 4 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X