Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Biologija 2008 (Število ogledov: 4788 )
|
Lunica*
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 44
|
Oo vsaj nekdo Jst sm vsako minuto slabše volje, zato pa rajši ne razmišljam preveč o tem...kar sem napisala, sem...spremenit tko ne morem več. Sam napisano je pa katastrofa, se mi zdi ampak bo že...
|
|
|
|
|
Mojcha
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 47

|
Ja sj tut js nočem več razmišlat, pa kr ne morem nehat, ker sm misla da se bom zjokala ko sm vidla prvo polo. Pa pr nas so vsi jamrali kk je blo težko. tut tisti ko so meli drgač 5. Je en sošolc reku po koncu prve pole: "Odprem polo pa nisem mogu 5min dihat"  Ne vem kk bo to... mene zdj skrbi če bom nardila sploh. :S
p.s. Me je kr mal panika zagrabla ko folk reče, da je blo lahko, upam, da ni blo vsem in bo kriterij nizek.
|
|
|
|
|
Lunica*
Pruček

|
A res al kaj? Pri nas so pa tisti, ki so 5 meli, vsi rekli da je blo ful u izi...me je pa sam panika zgrabla. Sploh nevem, razmišljam ves čas kaj, če ne nardim..joojj, grozno
Js se ful zanašam na to, da bo cela slovenija slabše pisala, da bojo kriteriji nizki....če ne, bo kriza..vsaj pri meni
|
|
|
|
|
Mojcha
Pruček

|
Sj pravim, tut js lahko upam sam na to, da smo vsi povečini slabo pisali. Ampak pr nas ni nihče reku, da je blo lahko, vsi so full jamrali. 
Eh morm nehat mislit na to, jutri je še sociologija. Pa se tut zdj tk težko zraven spravim, ko skoz študiram kk sm tam zasrala pr enmu vprašanju pa kk sm pri drugem brezveze narobe napisala....
Upam, da bo ql. Sam vedno manj upam, ko mi praviš, da so rekli da je blo lahko pa tule na forumu tut noben ne jamra, razen naju.
|
|
|
|
|
Lunica*
Pruček

|
Res je ja....sam no, saj takih, ki so rekli da je blo lahko ni blo glih veliko, tako da se tolažim s tem, da je blo večini težko. Splooh ne govori, jst se tut ne morem spravit k psihologiji sploh nevem, kaj bo. Tako nas živcirajo s to maturo, ki konec koncev sploh ni odraz znanja, ampak zgolj sreče, če boš mel na poli tisto, kar znaš. Brezveze
|
|
|
|
|
Mojcha
Pruček

|
Točno to, lahka je na poli glih tisto kar ne znaš pa ti vse ostalo nič ne koristi. Pa najbolj na bad mi je pa to, ker sm cel tedn delala tto kurčevo biologijo, pa sm sociologijo pustila ob strani, na koncu mi pa še šlo ni. Pa bi blo boljš, da bi se učila sociologijo. Kr neki. Pol pa še nej reče kdo, da je matura najlažji test v gimnaziji. Če je preveč vsega za tolk mal časa, ko ga mamo zdle pred izpiti, da se lahko vse naučiš.
|
|
|
|
|
Lunica*
Pruček

|
Sej mislim, da smo kar po večini vsi tko nardili....biologijo na prvo mesto, šele potem pa druge predmete. Jst sm se tut šele dons začela učit psihologijo, sam sploh nimam volje ne nič, ko vidim kaka matura je letos Lahka sam upam, da bo jutri bolje...da nebojo še jutri zaj***** vsega! Ampak sm verjetno preveč optimistična... Aja...menda so že šle prve pritožbe glede angleščine v ljubljano...tko da neki je na tem, da nam letos onemogočajo doseč dobre rezultate
|
|
|
|
|
Mojcha
Pruček

|
Pa to je fora, ko je bla lani prelahka matura, pa so bli preveč dobri rezultati in pol morjo neki letos.........
Pa dj kaka je pa bla lani biologija... proti letos se sploh ne more primerjat.
|
|
|
|
|
|
|
Mojcha
Pruček

|
Uuuu hvala bogu še ena ko misli isto. Ni blo lahko.
Tut js sm na istem, ne da se mi SOC sploh, ker sm tk slabe volje, pa bi tut mogla pisat 5, če hočem prit kam sploh. Eh...
Držim pesti ju3, da fajn zrihtata. 
Zdj pa res učit. Da ne bo ju3 še večjega joka kot je bil dans.
|
|
|
|
|
|
|
Lunica*
Pruček

|
Js sm tut zaklučla s psihologijo....grem rajši počivat Vama tut vso srečo...pa vsem ostalim tut no Upam da jutri ne bomo tolk razočarani kt smo dons!
|
|
|
|
|
ivesita
Novinec

Sporočila: 4
|
bljak ... kar nekaj ta biologija letos ... ...je šla danes moja farmacija adijo....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ivesita
Novinec

|
celica, morje, genetika, kvasovke pa ogljikovi hidrati...edino kar sem res vse znala je bla genetika...ostalo pa...ma ja no...kar nekaj... Nimam več volje za naprej se učiti - geografijo pa matematiko...  Slab dan vglavnem
|
|
|
|
|
ivesita
Novinec

|
drugo mesto še kar ok...laboratorijska biomedicina...to bi moglo iti skos ...ali pod tri pa pravo...uf....na blef napisala...groza me je mojega tretjega mesta
|
|
|
|
|
sončyka
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 24
|
hej. js sm mela tut bio na maturi. in ja, men se je druga pola zdle čis lahka, prva pa tko tko. pa nism mela ful une same 5 in 4 pr bajli letos. upam vseen d bo nizek kriterij, pa bo.
neki me zanima. kak je kriterij pr bio sploh. kok je za 5? kdo ve?
|
|
|
|
|
|
|
Ninka_girl
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 7

|
hei, še ena sotrpinka tu! tut sama spadam v skupino tistih, ki jim je bla bio težka, pa še omejitev mam pa prvi želji.zej se pa učim geo, da bom mal povprečje popravla, kr tole bo hudo nizko 
lep sončn dan vsem
|
|
|
|
|
sončyka
Pruček

|
Room2012...pr drugi poli je bo hudo, k si lohka zbiru med temami, k so ble dokaj različne in si ziher najdu neki k si obvladu. sploh pa, ni blo nobenih nwm kakih detajlov, d bi mogu znt neki na polno. mal si mogu pomislt, razbrt iz konteksta. priznam pa d si se pr prvi poli lohka kj hiter zaj, ker so kje zlo podbni in realni odgovori. nektera vprašaja so bla pa smešno lahka.
in super, če je tak kriterij. če še poročila not ušetejš, si res lohka hitr na konju. a mislš d bo letos kriterij višji od lan?
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
Sporočila: 303
|
Ja aneda, pri prvi poli si se lahko hitro za**** ker so bili nekateri odgovori podobni (na primer pri tistem grafu za encimsko delovanje pri organizmih z nestalno telesno temperaturo). Druga pola je bila pa res lahka, saj so ti že navodila OGROMNO povedala.
Po mojem ne bo višji kriterij, saj je lanska generacija bila boljša, pa še letos vsi nekaj jamrajo za to biologijo kk je bla težka. Upajmo, da bo posledično kriterij nizek. Koliko si pa dobla točk od poročil? Jaz sem jih dobil 20/20
|
|
|
|
|
amandawoodward
Drugarček

Sporočila: 70

|
Meni se je zdela prva pola relativno lahka, vsekakor lažja od druge - verjetno sem pa edina s takšnim mnenjem, kolikor opažam.  Druga pola pa je bila na moje presenečenje pretežno "medicinska" - rahitis, čutila, obtočila, imunski sistem, celica... nisem pričakovala, mi je pa bilo všeč.
|
|
|
|
|
sandra707
Pruček

Spol: 
Sporočila: 15

|
MEN JE BLA TUT KR TEŽKA BIOLOGIJA SPLOH TADRUG DEL
|
|
|
|
|
sončyka
Pruček

|
od poročil sm dubla 19/20, kar tut ni slabo lih. ti pa 20...še bolš.
hehe, ja glede unih encimskih rekacij js mislm d sm pol prou nrdila, k sm šla na konc še neki poprvlat. zavedl je uno hitr, k ti je povedal d encimi delujejo ob istem času pri različnih pogojih. men je biu težji un graf pr pedzadnji nalogi, k nism čis štekala, kaj točn hočjo. kdo ve kaj je blo prou pr tej nalogi?
drgači pa room2010...kam si se vpisu?
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|