Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Biologija 2008 (Število ogledov: 4821 )
|
|
|
amandawoodward
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 70

|
Pri predzadnji nalogi je bil prav graf, ki je postajal v sredini čedalje bolj vbočen, pri nalogi z encimi v organizmu z nestalno telesno temperaturo pa tisti široki (pa v tem primeru ti je naloga res povedala vse, ker je pisalo, da encimi delujejo naenkrat, torej si izločil graf s tremi posameznimi krivuljami, zaradi nestalne tel. temp. pa onega ozkega, itd)
|
|
|
|
|
Lunica*
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 44
|
Sam nekaj me zanima....pri biologiji na maturi...če je del odgovora pravilen,del pa nepravilen....a se pravilni zaradi tega izniči?
|
|
|
|
|
|
|
srchyca666
Pruček

Sporočila: 26
|
a je še kdo za izpitno polo 1 na ocenjevalnem obrazcu pozabu napisat črke za praviln odgovor??? pri nas jih je ful samo krogce počrnil, ker nas ni nuben opozoru da je treba še črke napisat, sami pa tut nismo bli tok pr seb da bi prebrali navodila a mislite da bo to kej narobe??
|
|
|
|
|
|
|
srchyca666
Pruček

|
ja sej vem sam ponavad so nam vse lepo povedal, pa tut recimo pri drugih predmetih je treba sam počrnit krogce..no sej, sami smo si krivi.. čeprav se men tut zdi da je vseeno glede na to da računalnik krogce gleda..sej mislm da ne zna še 1000 različnih pisav razbirat 
no upejmo da bo šlo skozi
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 303
|
srchyca666 pojdi do tajnika mature, saj mora o tem obvestiti Ric. pri nas je bila ista situacija, pa so vsi tisti, ki niso napisali črk, oditi do tajnika mature, ki je na Ric poslav pismo s šiframi tistih, ki niso napisali črk. Menda ti samih krogcev ne upoštevajo!
|
|
|
|
|
srchyca666
Pruček

|
o joj no hvala, bom šla ! Hvala
|
|
|
|
|
sončyka
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 24
|
room2012...js grem tut na mediciino (dentalno), ampk v lj
glede krogcev pa mislm d morte res do tajnika mat. komisije!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Sam za informacijo: letos se je prvič zgodilo, da na drugi poli ni nihče v državi imel 40 točk. Vir: moja profesorica biologije, ki je bila eden izmed popravljalcev mature iz biologije.
|
|
|
|
|
amandawoodward
Drugarček

|
Je pa zato imel 39 - what's the difference?  To je drugo, kot na primer pri nemščini, kjer sem slišala, da je bilo povprečje na prvi poli (? - slovnica) okoli 20 točk - kriterij se bo tam znižal zaradi gaussa...
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Um pač vprašal sem jo, če smo res toliko slabši kot prej, pa je rekla, da postavljamo rekorde v negativnem smislu. what's the difference? mogoče to, da je VEDNO imel nekdo 40 točk, letos pač ne. iz tega se da sklepati tudi, da je povprečje malo slabše.
|
|
|
|
|
amandawoodward
Drugarček

|
Jaz dvomim, da je povprečje slabše... pri biologiji ni šlo nikomur nič v nos (s čimer mislim, da se noben ni pretirano pritoževal nad zahtevnostjo), to da pa letos pri eni izmed pol nimamo 40 točk, je pa lahko čisto slučajno. Saj ne da bi imela kaj proti, v tem primeru bi imeli nižji kriterij.
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Noben se ni pritožval nad težavnostjo? Malo preberi komentarje prejšnjih strani 
Pa vem da je profesorica rekla, da so bli nekateri izmed odgovorov obupno smešni (celo tako, da so vsi popravljalci crkovali od smeha). Bojda naj bi na vprašanje: Katera bolezen se razvije, če beta celice v langerhansovih otočkih ne delujejo pravilno, samo 10% maturantov prav odgovorilo (sladkorna bolezen). Odgovori so pa bili: LANGERHANSOVA BOLEZEN, GROZNO,...
Umreš
|
|
|
|
|
amandawoodward
Drugarček

|
Rekla sem PRETIRANO pritoževal nad težavnostjo... saj itak se pričakuje, da se bodo vsi delali uboge, pa to, vsako leto je tako, potem so pa rezultati taki kot so... ni pa prišlo do nekega javkanja kot npr. pri angleščini, da se bo vse razveljavilo, itd... 
Bojda naj bi na vprašanje: Katera bolezen se razvije, če beta celice v langerhansovih otočkih ne delujejo pravilno, samo 10% maturantov prav odgovorilo (sladkorna bolezen). Odgovori so pa bili: LANGERHANSOVA BOLEZEN, GROZNO,...
hjaoo, ljudje Razočarana sem (Svašta p**** rodi, bi se temu reklo )
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Sam res JAO! 
OMG Langerhansova bolezen ja...
|
|
|
|
|
izzie
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 18
|
to bi se pričakovalo od koga, ko ni mel biologije na maturi, al pa učbenika odprl, hehe ..
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|