JaSm|na
Drugarček

Kul meter: 4
Spol: 
Sporočila: 85

|
eh pa nebo tolko...upam...
joooooooj kaj že dost znate? skoz ste že vse prišli? jaz še nisem...nevem kdaj bom
|
|
|
|
|
_lucy_
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 8

|
dobro jutro......js sm prišla do polovico 3 letnika....ampak vse kr sm brala nisem razumela nič....joj ne vem kako bo...upam sam da bo lahk pola....kar seveda ne bo...uff....mi je prav žal da sm vzela ekonomijo
|
|
|
|
|
|
|
TjA1sKa
Pruček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 31

|
No tut js se ukvarjam z eko....
sj prvi del (obkroževanje) je 50%?
|
|
|
|
|
sonchek
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 12

|
ja...mislim da je ja...sam glih taprvi del je smotan, k lahko takoj točke zgubič a veš... eno vpr.je 3 pike...to je nenormalno, k so taka dvomljiva vprašanja, da hitro zgublaš tuki točke... teh se js še najbol bojim ta druga pola že res da so tudi eseji ,ampak sj ste vidl, da maš vprašanja tako podana, da samo v daljši obliki odgovarjaš nanje...esej je še od obeh pol bol ko ne najlažji, če seveda dajo fajn naslove... premice pa premiki je pa tk al tk kr neki...je vedno blo in vedno bo... držim pesti za vse...fajn se naučte
men prav nč ne pomaga, da sem na ekonomsko gim.hodla :S:)
papa
|
|
|
|
|
JaSm|na
Drugarček

Spol: 

|
meni več tak ni 
sploh še skoz nisn vsega prišla...kaj šele da bi si vse ostalo zapomnila... za vse ostale predmete sn še mela zadni dan neki zagon zaj pa sao čakam da bo fertiiiiiiiik...
sao se mi zdi da tak za 2 bi že nekak lahko spravli...pri vsakem delu pole nekaj...pač treba se je fuuuul fejst potrudit pri 1 poli...ti tisto že zelo dost točk prinese...lahko to vse prav rešiš, pol 2 polo pa celo prazno pa maš 50% lahko to sploh tak? da oddaš 2 skor prazno? sao kaj če se dvoumna ona vprašanja...grrrr
če si prizadevajo za bolše povprečje bi nam lahko dali letos lažjo ko je bla lanska 
kak pa vam ostalim gre kaj?
|
|
|
|
|
_lucy_
Novinec

|
meni pa gre učenje katastrof...sm prišla komaj do konca 3 letnika in nisem si zapomnila nič....meni je najbolj zoprna izokvanta...še zdej ne vem kaj je to...pa nek tehnološki napredek...booo.....
predmaturitetna je bla res težka.....js je nisem znal rešit....ne vem kaj bo....
sam upam da bojo kakšne lahke teme kot npr..premica cene....pa take splošne ki so čist enostavne....
drgač pa prva pola....uff...tam hitr zgubiš dost točk...tko da...se bo treba potrudit....
srečno vsem....
|
|
|
|
|
sonchek
Pruček

Sporočila: 12

|
js sm šele vredu obdelala 1 in 2 letnik in mi je slabo ratalo, se sprašujem zka sem se za EKN odločla pr prvi se potrudte res vredu,ker je težka druga pa upajmo, da bo kuk tuk normalna...mene je strah EKN k zna bit težka...predmaturitetne pa tak nism niti vidla...in je tud nočem  držim pesti, da bote fajn opravl, pa ne se prepozn učit... čim bolj produktivno učenje;)
|
|
|
|
|
Ja
Drugarček

Kul meter: 0
Sporočila: 68
|
oooooooooooh js ne morem več tega zabasalo se mi je...do sodobnega tržnega gospodarstva sem še prišel, kaj več pa ne  že vidim polom jutri, sicer pa...noč je še dolga
|
|
|
|
|
JaSm|na
Drugarček

Spol: 

|
ahjej...jaz sn zaj prišla vse skoz...oz. ne vsega...tak sn bol preletela zadne snovi... zapomnila pa si tak nič nisem...
sem še mislila kake stare pole reševat, sao pol pa bo nekaj čist druga not tak da tak brezveze...bolše še na hitro malo ponovit vse pa si osvežit spomin...bo še dolga noč ja 
vam želim vsem vso srečo... mislite na to da je to zadni pisni pa da bote pol lahko uživali...
|
|
|
|
|
|
|
m!55y
Novinec

Sporočila: 6
|
mene je tut zdle že mal zagrabl... ju3 ob 9ih ane?
|
|
|
|
|
|
|
_lucy_
Novinec

|
uff...pa je znami...kako vam je šle?
js sm rešla vse sam pol je sigurno narobe kr sm pisala svoje teorije kot se meni zdi prav:))
drugač za drugo polo si mogu res vedet fuul teorije....sploh ni blo računanja be bič....ne vem kaj bo...
prv pola se mi je p zdela srednje težka.....tam kjer je blo z grafa za očitat je šlo....bomo vidli:)))
|
|
|
|
|
Ja
Drugarček

Sporočila: 68
|
Ja no...nekaj srednje težkega. Tudi jaz sem nekaj nalog ''iz glave'' rešil, po svoje... Sicer pa se je dalo pri prvi poli, pri krozcih kar konkretno prepisati vso zadevo, tako da je bilo kar dosti sodelovanja (vsaj pri nam). To je to. Za nami so pisna sranja...
|
|
|
|
|
blahhah
Novinec

Sporočila: 1
|
lep pozdrav,
mena pa zanima, ce ima kdo mogoce kake pametne zapiske in naloge iz priprav za ekonomijo na maturi. Oz kera knjiga je najboljsa, da se iz nje ucim.
Hvala in LP
|
|
|
|
|
Lana5
Novinec

|
Živjo!
Jst mam neke zapiske oz. po moje so kr dobri, ker nm je foksa sproti dajala vprašanja in mi smo moral narest odgovore na ta vprašanja in v teh vprašanjih je zajeta snov vseh 4. letnikov. Pa tega je fuuul. drugač nj bi se blo pa baje najbolš učit po Glasu (vsaj mi smo skoz po nemu delal).
Če rabiš pošli ZS, LP
|
|
|
|
|
Oranginna
Novinec

Sporočila: 7
|
Živjo.
Jaz imam poklicno maturo že narejeno. Sedaj delam samo 5. predmet pri ekonomiji. Kaj ima kdo kakšne napotke, oz. bilo kakšne informacije iz kje se učit. Nimam čisto nič gradiva in bi bila ful vesela za kakršno koli gradivo. Fullll hvala LP
|
|
|
|
|
Oranginna
Novinec

|
Malo sem preletela forum, pa sm vidla, da se učite po eni knjigi od Glasa. Kaj ve kdo točen naslov. In ena knjiga od Nevenke Hrovatin je bila omenjena. Sprašujem pa zato, ker grem letos delat samo 5. predmet iz ekonomije. Sm ubistvu že na faksu, ampak če se hočem v 2.letnik prepisat na univerzitetni program rabim še ta predmet. Hvala za kakršne koli nasvete in informacije. LP
|
|
|
|
|
nejci
Pruček

Spol: 
Sporočila: 14

|
Ko sem jaz delala ekonomijo (5.predmet), sem si naredila izpiske iz vseh knjig (od 1. do 4. letnika gimnazije) in se iz tega potem učila. Predlagam ti, da se udeležiš tudi priprav na maturo na kakšni gimnaziji.
Knjiga po kateri sprašuješ ima naslov: Nevenka Hrovatin: Ekonomija 4, učbenik za 4. letnik ekonomskih gimnazij
|
|
|
|
|
Oranginna
Novinec

|
Ful hvala za informacija. Imam pa že od Hrovatinove eno knjigo. Upam, da je podobna snov. LP, Tanja
|
|
|
|
|
Oranginna
Novinec

|
Hej Nejči.
Kaj imaš ti te zapiske slučajno na računalniku, da bi mi jih lahko poslala? LP
|
|
|
|
|
nejci
Pruček

Spol: 

|
Bom pobrskala. Ti sporočim preko zs.
|
|
|
|
|
andrej123
Novinec

Sporočila: 1
|
Živjo!
Prav tako delam ekonomijo kot 5 predmet in bi mi vsaka pomoč prišla prav, še posebej v obliki gradiva. Sam sem začel z izdelavo zapiskov a gre dokaj počasi. Oranginna v koliko imaš interes bi lahko malo sodelovala, saj veš več glava več ve. 
Nejci drugače pa se priporočam za zapiske če si jih slučajno našla. 
LP
|
|
|
|
|
nejci
Pruček

Spol: 

|