Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

eDnevnik
eDnevnik

Delphi-si
Delphi-si

Slo-Mod
Slo-Mod

Pikslar
Pikslar

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Ekonomija
Stran: 1 [2] 3 Natisni
Avtor Tema: Ekonomija  (Število ogledov: 3278 )
JaSm|na
Drugarček
**

Kul meter: 4
Spol: Ženski
Sporočila: 85

Poslano: 07.06.2007 ob 19:40 Odgovori

eh pa nebo tolko...upam...

joooooooj kaj že dost znate?
skoz ste že vse prišli?
jaz še nisem...nevem kdaj bom 
_lucy_
Novinec
*

Kul meter: -1
Sporočila: 8

Poslano: 08.06.2007 ob 07:29 Odgovori

dobro jutro......js sm prišla do polovico 3 letnika....ampak vse kr sm brala nisem razumela nič....joj ne vem kako bo...upam sam da bo lahk pola....kar seveda ne bo...uff....mi je prav žal da sm vzela ekonomijo Sad
ma_tejcha
Pruček
*

Kul meter: 2
Sporočila: 21

Poslano: 08.06.2007 ob 10:44 Odgovori

js sm tud sotrpinka vaša in se tud zdle ubadam z ekonomijo... pa men je najbol munjena snov 2.letnik tiste premice pa premiki pa to... Shocked kr nekiiii... da niti ne govorim o tem kk me je strah esejov.. verjetn bojo kej tk butastga dali not da bomo sam gledli.. faq men pa ni bla predmaturitetna lahka,men se zdi da neb nakraspala skup za 2 Sad Shocked

…gσ ωιτн τнε fℓσω…
TjA1sKa
Pruček
*

Kul meter: 3
Sporočila: 31

Poslano: 08.06.2007 ob 11:57 Odgovori

No tut js se ukvarjam z eko....

sj prvi del (obkroževanje) je 50%?
sonchek
Pruček
*

Kul meter: 1
Sporočila: 12

Poslano: 08.06.2007 ob 14:47 Odgovori

ja...mislim da je ja...sam glih taprvi del je smotan, k lahko takoj točke zgubič a veš... eno vpr.je 3 pike...to je nenormalno, k so taka dvomljiva vprašanja, da hitro zgublaš tuki točke...Sad teh se js še najbol bojim
ta druga pola že res da so tudi eseji ,ampak sj ste vidl, da maš vprašanja tako podana, da samo v daljši obliki odgovarjaš nanje...esej je še od obeh pol bol ko ne najlažji, če seveda dajo fajn naslove...Smiley
premice pa premiki je pa tk al tk kr neki...je vedno blo in vedno bo...
držim pesti za vse...fajn se naučte

men prav nč ne pomaga, da sem na ekonomsko gim.hodla :S:)

papa
JaSm|na
Drugarček
**

Poslano: 08.06.2007 ob 16:57 Odgovori

meni več tak ni 

sploh še skoz nisn vsega prišla...kaj šele da bi si vse ostalo zapomnila...
za vse ostale predmete sn še mela zadni dan neki zagon zaj pa sao čakam da bo fertiiiiiiiik...

sao se mi zdi da tak za 2 bi že nekak lahko spravli...pri vsakem delu pole nekaj...pač treba se je fuuuul fejst potrudit pri 1 poli...ti tisto že zelo dost točk prinese...lahko to vse prav rešiš, pol 2 polo pa celo prazno pa maš 50%  Grin lahko to sploh tak? da oddaš 2 skor prazno?
sao kaj če se dvoumna ona vprašanja...grrrr

če si prizadevajo za bolše povprečje bi nam lahko dali letos lažjo ko je bla lanska  Smiley

kak pa vam ostalim gre kaj?
_lucy_
Novinec
*

Poslano: 08.06.2007 ob 18:36 Odgovori

meni pa gre učenje katastrof...sm prišla komaj do konca 3 letnika in nisem si zapomnila nič....meni je najbolj zoprna izokvanta...še zdej ne vem kaj je to...pa nek tehnološki napredek...booo.....

predmaturitetna je bla res težka.....js je nisem znal rešit....ne vem kaj bo....

sam upam da bojo kakšne lahke teme kot npr..premica cene....pa take splošne ki so čist enostavne....

drgač pa prva pola....uff...tam hitr zgubiš dost točk...tko da...se bo treba potrudit....

srečno vsem.... Shocked
sonchek
Pruček
*

Sporočila: 12

Poslano: 08.06.2007 ob 19:52 Odgovori

js sm šele vredu obdelala 1 in 2 letnik in mi je slabo ratalo, se sprašujem zka sem se za EKN odločla    pr prvi se potrudte res vredu,ker je težka    druga pa upajmo, da bo kuk tuk normalna...mene je strah EKN k zna bit težka...predmaturitetne pa tak nism niti vidla...in je tud nočem
držim pesti, da bote fajn opravl, pa ne se prepozn učit...
čim bolj produktivno učenje;)
Ja
Drugarček
**

Kul meter: 0
Sporočila: 68

Poslano: 08.06.2007 ob 20:16 Odgovori

oooooooooooh js ne morem več tega zabasalo se mi je...do sodobnega tržnega gospodarstva sem še prišel, kaj več pa ne
že vidim polom jutri, sicer pa...noč je še dolga
JaSm|na
Drugarček
**

Poslano: 08.06.2007 ob 21:06 Odgovori

ahjej...jaz sn zaj prišla vse skoz...oz. ne vsega...tak sn bol preletela zadne snovi...
zapomnila pa si tak nič nisem...

sem še mislila kake stare pole reševat, sao pol pa bo nekaj čist druga not tak da tak brezveze...bolše še na hitro malo ponovit vse pa si osvežit spomin...bo še dolga noč ja 

vam želim vsem vso srečo...
mislite na to da je to zadni pisni pa da bote pol lahko uživali...  Smiley
ma_tejcha
Pruček
*

Kul meter: 2
Sporočila: 21

Poslano: 08.06.2007 ob 21:50 Odgovori

sam res, jutr pa zihr koma d.o.o. ane Grin jaaa,sj js isto,ko se učim še NEKOT (optimizem ja) gre... a pol k js vidim kako polo al pa kej.. tema... tk da bom verjetn doživela psihične motnje če se jih spravim rešvat,tk da bom zaenx (do jutr : ostala zvesta zvesku..LoL..
nooo, gut lak usem bodite ekonomični!!  Cheesy Cheesy Kiss

…gσ ωιτн τнε fℓσω…
m!55y
Novinec
*

Sporočila: 6

Poslano: 08.06.2007 ob 22:16 Odgovori

mene je tut zdle že mal zagrabl...
ju3 ob 9ih ane?
a_n_c_i
Tretarček

Kul meter: 8
Sporočila: 146

Poslano: 09.06.2007 ob 09:27 Odgovori

srečno ekonomisti, mislm na vs, tud moj fant zdejle piše in sem vsa na trnih, če je bla lahka ........  Shocked

držim pesti  Wink Cool

http://www.anci-binci.blogspot.com/
_lucy_
Novinec
*

Poslano: 09.06.2007 ob 13:23 Odgovori

uff...pa je znami...kako vam je šle?

js sm rešla vse sam pol je sigurno narobe kr sm pisala svoje teorije kot se meni zdi prav:))

drugač za drugo polo si mogu res vedet fuul teorije....sploh ni blo  računanja be bič....ne vem kaj bo...

prv pola se mi je p zdela srednje težka.....tam kjer je blo z grafa za očitat je šlo....bomo vidli:))) Embarrassed
Ja
Drugarček
**

Sporočila: 68

Poslano: 09.06.2007 ob 13:31 Odgovori

Ja no...nekaj srednje težkega. Tudi jaz sem nekaj nalog ''iz glave'' rešil, po svoje... Sicer pa se je dalo pri prvi poli, pri krozcih kar konkretno prepisati vso zadevo, tako da je bilo kar dosti sodelovanja (vsaj pri nam).
To je to. Za nami so pisna sranja...
blahhah
Novinec
*

Sporočila: 1

Poslano: 28.07.2007 ob 11:36 Odgovori

lep pozdrav,

mena pa zanima, ce ima kdo mogoce kake pametne zapiske in naloge iz priprav za ekonomijo na maturi. Oz kera knjiga je najboljsa, da se iz nje ucim.

Hvala in LP
Lana5
Novinec
*

Poslano: 28.07.2007 ob 15:20 Odgovori

Živjo!

Jst mam neke zapiske oz. po moje so kr dobri, ker nm je foksa sproti dajala vprašanja in mi smo moral narest odgovore na ta vprašanja in v teh vprašanjih je zajeta snov vseh 4. letnikov. Pa tega je fuuul. drugač nj bi se blo pa baje najbolš učit po Glasu (vsaj mi smo skoz po nemu delal).

Če rabiš pošli ZS, LP
Oranginna
Novinec
*

Sporočila: 7

Poslano: 25.02.2008 ob 17:37 Odgovori

Živjo.

Jaz imam poklicno maturo že narejeno. Sedaj delam samo 5. predmet pri ekonomiji. Kaj ima kdo kakšne napotke, oz. bilo kakšne informacije iz kje se učit. Nimam čisto nič gradiva in bi bila ful vesela za kakršno koli gradivo. Fullll hvala LP
Oranginna
Novinec
*

Poslano: 25.02.2008 ob 17:44 Odgovori

Malo sem preletela forum, pa sm vidla, da se učite po eni knjigi od Glasa. Kaj ve kdo točen naslov. In ena knjiga od Nevenke Hrovatin je bila omenjena. Sprašujem pa zato, ker grem letos delat samo 5. predmet iz ekonomije. Sm ubistvu že na faksu, ampak če se hočem v 2.letnik prepisat na univerzitetni program rabim še ta predmet. Hvala za kakršne koli nasvete in informacije. LP
nejci
Pruček
*

Sporočila: 14

Poslano: 26.02.2008 ob 14:45 Odgovori

Ko sem jaz delala ekonomijo (5.predmet), sem si naredila izpiske iz vseh knjig (od 1. do 4. letnika gimnazije) in se iz tega potem učila. Predlagam ti, da se udeležiš tudi priprav na maturo na kakšni gimnaziji.

Knjiga po kateri sprašuješ ima naslov:
Nevenka Hrovatin: Ekonomija 4, učbenik za 4. letnik ekonomskih gimnazij
Oranginna
Novinec
*

Poslano: 26.02.2008 ob 14:52 Odgovori

Ful hvala za informacija. Imam pa že od Hrovatinove eno knjigo. Upam, da je podobna snov. LP, Tanja
Oranginna
Novinec
*

Poslano: 26.02.2008 ob 15:00 Odgovori

Hej Nejči.

Kaj imaš ti te zapiske slučajno na računalniku, da bi mi jih lahko poslala? LP
nejci
Pruček
*

Poslano: 26.02.2008 ob 20:11 Odgovori

Bom pobrskala. Ti sporočim preko zs. Smiley
andrej123
Novinec
*

Sporočila: 1

Poslano: 11.03.2008 ob 09:50 Odgovori

Živjo!

Prav tako delam ekonomijo kot  5 predmet  in bi mi vsaka pomoč prišla prav, še posebej v obliki gradiva. Sam sem začel z izdelavo zapiskov a gre dokaj počasi.
Oranginna v koliko imaš interes bi lahko malo sodelovala, saj veš več glava več  ve. Wink

Nejci drugače pa se priporočam za zapiske če si jih slučajno našla. Roll Eyes

LP
nejci
Pruček
*

Poslano: 11.03.2008 ob 13:11 Odgovori

zapiskov nisem našla - žal Sad
Stran: 1 [2] 3 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X