babygirl22
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 3
|
živjo
Nujno bi potrebovala pomoč pri Kotnih funkcijah,...izredno delam ekonomsko in nam prfoks ni dal nobenih podatkov za risanje grafov funkcij,...čaka pa me izpit če ima kdo kakšne zapiske ali pa mi je pripravljen malo razložit preko e-maila prosim naj me kontaktira
l.p. 
|
|
|
|
|
luna19
Tretarček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 148

|
najprej narišeš cosx pol pa točke na grafu pomnožiš z -4 (graf se premakne navzdol)
drgač maš pa knige za sredno šolo za 3 letnik k se delajo kotne pa je not lepo razložen npr. alfa 3, spatium.... pa tut na netu je kr dost gradiva sam mal je treba pobrskat
(je pa tut program mathematica k ti lepo zriše grafe pa zračuna kr mu podaš)
|
|
|
|
|
babygirl22
Novinec

Sporočila: 3
|
hm,... hvala za pomoč samo mi ni nič kaj preveč jasno,.. moram izračunat ničle ,maksimume in minimume,..in nimam nobenega primera kako to naredit..razen formul,...sploh ne vem kaj moram notr vstavljat,..in kam dam to -4 ?
hvala vseeno
|
|
|
|
|
|
|
luna19
Tretarček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 148

|
lej js ti priporočam da greš v knižnco pa si sposodš knigo spatium za 2 letnik gimnazij. js nism mela v sredni teh točk pa extremov pa tega pr grafih za računat pa sm si uzela to knigo. not maš lpo razložen, rešene primere, pa tut da sam pol rešš. če se to dela v 2 letniku sredne ti na faxu to nep znav bit problem
|
|
|
|
|
|
|
Eri
Pruček

Sporočila: 20
|
minimume in maksimume se išče z odvodi. Ničle pač enačbo enaćiš z nič in jo potem rešiš. Paziti moraš na periode.
Če boš imela kakršno koli vprašanje, me lahko kontaktiraš na mail: erika@bejbika.net (študiram matematiko)
|
|
|
|
|
|
|
Eri
Pruček

|
seveda ni nujno.. je pa ena izmed lažjih poti.
|
|
|
|
|
Eri
Pruček

|
Na ekonomski fakulteti (tko kot na večini drugih) to počnejo z odvodi, zato sem to izpostavila.
|
|
|
|
|
|
|
Eri
Pruček

|
pri enačenju z ena morš full pazit. ne velja to vedno.
|
|
|
|
|