Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

mojucitelj.net
mojucitelj.net

Kiberpipa
Kiberpipa

party-zan.com
party-zan.com

Slo-Mod
Slo-Mod

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Psihologija 2008
Stran: 1 [2] Natisni
Avtor Tema: Psihologija 2008  (Število ogledov: 1210 )
beyb
Maturant

Kul meter: 1
Spol: Ženski
Sporočila: 253

Poslano: 01.06.2008 ob 21:08 Odgovori

Js sm dala kombinirani. Ker je bil gibalni (izdeluje plakate al neki tazga) pa, da se uči tut tko, da hodi na ekskurzije (pač vidni ane, da tam opazuje)...nevem no.

*let us enjoy our love as long as we may
micro
Drugarček
**

Kul meter: 2
Sporočila: 54

Poslano: 01.06.2008 ob 21:40 Odgovori

beyb, jst sem tud tko sklepala. Pa da dela eksperimente - gibalni. Sej nevem če je prov, v učbenik se mi pa ne da it gledat, ker bom pol še za vse ostalo pogledala in bom zamorjena ko bom vidla da sm še kej druzga zabluzila    Wink.
Kaj ste pa tam pri unih humanističnih obkrožil - kaj ne spada zraven?
beyb
Maturant

Kul meter: 1
Sporočila: 253

Poslano: 01.06.2008 ob 21:42 Odgovori

Zakaj pa potem tukej sprašuješ. Cheesy Js sm obkroila, da nisp ostavil teorije o osebnosti na podlagi lastnosti neki tazga.
Kaj pa un konflikt? A je bil plus minus?

*let us enjoy our love as long as we may
majchi_na
Drugarček
**

Kul meter: 6
Sporočila: 71

Poslano: 01.06.2008 ob 22:52 Odgovori

glede učnega stila sem bla v dvomu med gibalnim in kombiniranim, ampak ker je pisalo prevladujoči, sm se na koncu odločla za gibalni. konflikt sm dala plus minus, ker ga privlači in odbija. za teorije osebnosti sm dala A, ma se ne spomnem kaj je pisalo. mislim da poudarjanje subjektivnosti in samopodobe, ma mislim da sm zarila. drugače na splošno mi je še kar šlo.

počitnice :D
jas-mina
Pruček
*

Kul meter: 0
Sporočila: 14

Poslano: 01.06.2008 ob 23:16 Odgovori

Ja, tud jaz sem dala gibalni- me je to da dela eksperimente prepričalo. A kombinirani sploh obstaja? Mislim, vem da se lahko en posameznik poslužuje več tipov, samo mislim da prav kombiniranega ni...pa so nas lih s tem hteli zmest... nevem no.
Ja, konflikt sem tud jaz dala +/-. Pri humanističnih teorijah pa C- da se ne ukvarjajo z osebnostnimi lastnostmi (al nekaj podobnega).

manndika
Drugarček
**

Kul meter: 5
Sporočila: 72

Poslano: 04.06.2008 ob 21:03 Odgovori

heh, mene pa zanima kk je blo z unimi glabeniki...pr nas v soli jih je ful velik obkrozlo, da majo nizji diferencialni prag, neki pa da majo višjega...js sem tud za višjega :S
majchi_na
Drugarček
**

Kul meter: 6
Sporočila: 71

Poslano: 05.06.2008 ob 10:43 Odgovori

pri nas je jih je veliko dalo višjega, js pa še vedno vztrajam pri nižjem. sem lih par dni pred psihologijo reševala podobno nalogo, kjer so bili vpleteni poskušalci vin in je bil pravilen odgovor da imajo nižji dif. prag, ker prej zaznajo razliko med okusi.

počitnice :D
manndika
Drugarček
**

Kul meter: 5
Sporočila: 72

Poslano: 05.06.2008 ob 11:00 Odgovori

ojej, zdej pa res ne vem kaj je prav...a kakih rešitev pa zdej ne dajo vn, da bi si lahk mal pregledli? vrjetno ne 
Fifika
Tretarček

Kul meter: 3
Sporočila: 102

Poslano: 05.06.2008 ob 13:31 Odgovori

nižji je zihr.

jah, kaj boš z rešitvami, boš videla pol, ko bodo rezultati,.
twety
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 4

Poslano: 06.06.2008 ob 13:48 Odgovori

pri nas je jih je veliko dalo višjega, js pa še vedno vztrajam pri nižjem. sem lih par dni pred psihologijo reševala podobno nalogo, kjer so bili vpleteni poskušalci vin in je bil pravilen odgovor da imajo nižji dif. prag, ker prej zaznajo razliko med okusi.
ja sej maš prou..tut jst sm dala de ima nižji prag in je to zihr prou ker smo u šoli točno take primere delal  Wink
Stran: 1 [2] Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X