Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Psihologija 2008 (Število ogledov: 1210 )
|
|
|
micro
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 54
|
beyb, jst sem tud tko sklepala. Pa da dela eksperimente - gibalni. Sej nevem če je prov, v učbenik se mi pa ne da it gledat, ker bom pol še za vse ostalo pogledala in bom zamorjena ko bom vidla da sm še kej druzga zabluzila . Kaj ste pa tam pri unih humanističnih obkrožil - kaj ne spada zraven?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jas-mina
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 14
|
Ja, tud jaz sem dala gibalni- me je to da dela eksperimente prepričalo. A kombinirani sploh obstaja? Mislim, vem da se lahko en posameznik poslužuje več tipov, samo mislim da prav kombiniranega ni...pa so nas lih s tem hteli zmest... nevem no. Ja, konflikt sem tud jaz dala +/-. Pri humanističnih teorijah pa C- da se ne ukvarjajo z osebnostnimi lastnostmi (al nekaj podobnega).
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 72

|
heh, mene pa zanima kk je blo z unimi glabeniki...pr nas v soli jih je ful velik obkrozlo, da majo nizji diferencialni prag, neki pa da majo višjega...js sem tud za višjega :S
|
|
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 72

|
ojej, zdej pa res ne vem kaj je prav...a kakih rešitev pa zdej ne dajo vn, da bi si lahk mal pregledli? vrjetno ne
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

Kul meter: 3
Sporočila: 102

|
nižji je zihr.
jah, kaj boš z rešitvami, boš videla pol, ko bodo rezultati,.
|
|
|
|
|
twety
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 4
|
pri nas je jih je veliko dalo višjega, js pa še vedno vztrajam pri nižjem. sem lih par dni pred psihologijo reševala podobno nalogo, kjer so bili vpleteni poskušalci vin in je bil pravilen odgovor da imajo nižji dif. prag, ker prej zaznajo razliko med okusi.
ja sej maš prou..tut jst sm dala de ima nižji prag in je to zihr prou ker smo u šoli točno take primere delal
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|