koki123
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 15
|
nenene....cisto vsi dobimo 8tock iz tistih 3nalog... saj drugacne moznosti niti ni--halo?
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
sej je blo ful mau takih k jim je mankala priloga...okol 150 baje tko da najbrž ne bo to tok vplival na gaussovo...upam
|
|
|
|
|
maturantka08
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 4
|
jap...jaz sem bla ena izmed tistih ko so nam manjkale 2 priloge. pri nas cela skupina ni mela 2. dela prilog. sem pa danes glih v večeru prebrala da je bolj verjetno da bodo vsem dali vse točke pri tistih nalogah kot pa jih vsem odstranili.
|
|
|
|
|
LosHarold
Pruček

Spol: 
Sporočila: 31

|
mene pa zanima če mogoče kdo ve kaj je zdej s temi 8 točkami??? da vem za ponedeljek ko bojo rezultati? LP
|
|
|
|
|
Athena89
Pruček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 16

|
LOL, sam letošnja geografija je bla pa res milo ocenjevana... več kot pol snovi niti predelala nisem, pa sem pisala 5
|
|
|
|
|
Sama
Novinec

Sporočila: 8
|
Da ti povem da sem predelala vso snov dvakrat, in sem res znala pa sem dobila komaj 3 pričakovala sem najmanj 4
|
|
|
|
|
Athena89
Pruček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 16

|
jaz sem tudi pričakovala 4... no, morda celo bolj 3... pisala sem pa 5 ... pač zgleda so pri določenih vprašanjih upoštevali karkoli si si namislil...
|
|
|
|
|
Sama
Novinec

Sporočila: 8
|
Sem dala prošnjo za vpogled, pa bom videla kje vse sem se zmotila. Imela sem super občutek.
|
|
|
|
|
orbit
Novinec

Spol: 
Sporočila: 9
|
danes sem imel vpogled...in ravnokar napisal ugovor, sam zdej nevem kaj napisat za hribovje in planota ki sta bila v 2 poli...moral si napisati ime hribovja in planote na prilogi...napisal sem pohorsko hribovje...za planoto pa kraška planota...v rešitvah pa pride samo pohorje in kras za pravilno...od enega ocenejvalca sem dobil 2 točke kao da je prav, od drugega 1...sestrična je dobila da je oboje prav...kolega pa da je oboje narobe.....zdj nevem če napisat ugovor tudi za to nalogo...je možno da če napišem da mi pol še kaj zbijejo namesto dvignejo??
|
|
|
|
|