Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Prevoz.org
Prevoz.org

Resnična resničnost
Resnična resničnost

Pikslar
Pikslar

Slo-Mod
Slo-Mod

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Matura in vse kar pride z njo Geografija 2008
Stran: [1] 2 3 Natisni
Avtor Tema: Geografija 2008  (Število ogledov: 3471 )
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: Ženski
Sporočila: 133

Poslano: 01.06.2008 ob 21:52 Odgovori

no ker nisem zasledila še nobene teme o geografiji bom sama nekaj pripomnila.

SLOVENIJA SUX Angry

kako ma lahko tok mejhna država tok enih bednih podatkov k so čist neuporabni npr. da se mormo naučit vsako zagovedano mesto oz. vasi pa kurčeve  kotline k me itak ne zanimajo take bedne stvari, mislm za po****it.
« Zadnjič spremenjeno: 02.06.2008 ob 16:44 Avtor: Hundey »
sončyka
Pruček
*

Kul meter: -1
Sporočila: 24

Poslano: 01.06.2008 ob 22:08 Odgovori

hehe, se morm strinjat. sam mislm d ne bojo prevel zagovedana vprašanja. tko d se ne sekiri preveč!!! itq če si rešvala kj pole, si vidla d je vse bol ko ne logično.  Smiley
majchi_na
Drugarček
**

Kul meter: 6
Sporočila: 71

Poslano: 01.06.2008 ob 22:48 Odgovori

ravnokar sm predelala celo skripto kjer so bolj ali manj odgovori na vprašanja iz kataloga. glede na to, da sm delala vse zadnji dan, upam da mi bo ostalo kaj v glavi.
srečno jutri!

počitnice :D
jas-mina
Pruček
*

Kul meter: 0
Sporočila: 14

Poslano: 01.06.2008 ob 23:13 Odgovori

hja... geografija. Sem skoz celo leto misla:"ja, to bom pa junija vse znala"  hm...
En dan, pa cel jup učbenikov... jajks... nevem kak se bo to izteklo...
Ja one obče stvari so res logične...pa take da gredo kr hitro v glavo, tak da tisto bi še nekak šlo, ko malo povešeš stvari pa je to to.
Ampak Slovenija- regije... uf  Shocked  to me pa res skrbi. Če nebo Alpska al pa Submediteranske...bo pri men full kriza.
No bomo vidli...
Se tipkamo jutri, da pokomentiramo...
Dost sreče!
Fifika
Tretarček

Sporočila: 102

Poslano: 01.06.2008 ob 23:33 Odgovori

sončyka, neumesna, na keri šoli si?
koki123
Pruček
*

Sporočila: 15

Poslano: 02.06.2008 ob 13:19 Odgovori

geografija je bla fuuul lahka  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy ko sem resevala 1polo sem bla prepricana da bo 2pola res tezka..pa sta bli oba2 lahki Cheesy supeR!!
Liaaa
Pruček
*

Sporočila: 20

Poslano: 02.06.2008 ob 13:25 Odgovori

No ja...ful lahko že..pa še vedno delam butaste napake Embarrassed

npr..azorski anticiklon nad Azijo:PP ja če se mi je za sibirskega zdel preveč južno...svašta Grin

kej ste pa pr nalogi o zamejcih napisal..?? trije vzroki so se mi zdel preveč..neki nakladanja no Smiley
evridika
Pruček
*

Sporočila: 37

Poslano: 02.06.2008 ob 13:51 Odgovori

jz sm napisala
1. da se starajo in posledicno umirajo
2. da se potomci asimiliraj in se sami ne smatrajo kot zamejske slovence
3. da se odseljujejo v vecja mesta in izgubimo stik, in potem ne vem koliko jih dejansko je..
samo te tri vzroke sm tko res na dolgo razlozila
5up3rg1rl
Pruček
*

Sporočila: 10

Poslano: 02.06.2008 ob 15:23 Odgovori

1. pola geografije je bla ful splošna. res nobenih kompliciranj in nč, prov lepo. zato me je blo pa zelo zelo strah 2. pole..subpanonske Slovenije se nisem kj preveč učila k mi je kr neki in ker mi je zelo nepoznana, se mi jo je blo težko natančno učit, tko da sm sam upala, da je ne bo..pa ej ni bloooo.. Tongue Tongue Grin Grin Grin
a ste opazil pr klimogramu, k ga je blo za uvrstit v Slovenijo, da je blo na vrh napisan klimogram Maribora (: js sm mislna, da so norca delajo z nas..(: ne vem, kdo bi dal Maribor v alpe, al pa na morje..
Ninka_girl
Novinec
*

Sporočila: 7

Poslano: 02.06.2008 ob 15:48 Odgovori

hei hei!

Geo je bla letos pa res lahka, ka še hočeš lepšega, bogi pa tisti, ki bodo na jesenskem roku, tisti pa mislim da bodo malo bolj tanko piskali glede klimograma ja, tut sama sm se začela smejat, komaj sem se premagala da nisem zraven narisala enega smeškota  Smiley upam da bo matematika tut ql in ne bo tak bau bau ko ga mamo v glavah.

lp
misssunshine
Tretarček

Poslano: 02.06.2008 ob 16:06 Odgovori

ha ha men je bla pa gefa tak šok. že na prvi strani od prve pole sm se totaln za***ala, vprašanja kr ena, tok sm nakladala da kr res ni.

slovenije se pa čist nč nism učila pa je bla dost lahka čeprov nism mela pojma. vse sm ugibala, razn un graf Cheesy, pa isto k liaaa sm tut dala azorski anticiklon (yea beybi, pa pomoje nisve edine) Grin Wink
sm ciljala na 4 ampak bom vesela če bo dve.
misssunshine
Tretarček

Poslano: 02.06.2008 ob 16:10 Odgovori

aja pa tok me je raz****ila una avstralija. Angry kaj jst vem kero drevo je uno ( sm dala kr evkaliptus k sam za to vem Zacuden), pa uni grafi mislm kokr da vem kok ton zlata pa železove rude pa volne oni izvozjo al karkol je že blo. 
*masa*
Novinec
*

Sporočila: 7

Poslano: 02.06.2008 ob 16:25 Odgovori

jst sm tut napisala azorski anticiklon:) haha   pa za drevo sm tut dala evkaliptus. Uni grafi so bli res čudni ja.
evridika
Pruček
*

Poslano: 02.06.2008 ob 16:50 Odgovori

misssunshine ja je evkaliptus prov kr drugo ne more bit, sam jz sm si vedno predstavljala evkaluptus tko k neki bambus fora, ne pa drevo Tongue
sončyka
Pruček
*

Poslano: 02.06.2008 ob 16:52 Odgovori

HEJ. a pol je avkaliptus vrjetn prou? wiii! kaj ste pa pol napisal zka so požari pogosti (vzroki). aja. glede ciklona kaj je blo pol prou. in ja...men s eje tut gefa zdel kr precej lahka, predvsem slo. 4 ma da je. Tongue
sončyka
Pruček
*

Poslano: 02.06.2008 ob 16:53 Odgovori

sončyka, neumesna, na keri šoli si?

am. ja. gim šentvid. why?
evridika
Pruček
*

Poslano: 02.06.2008 ob 17:13 Odgovori

jz sm tut gim. šentvid 4.b
Fifika
Tretarček

Sporočila: 102

Poslano: 02.06.2008 ob 18:43 Odgovori

poznam te Cheesy
Liaaa
Pruček
*

Sporočila: 20

Poslano: 02.06.2008 ob 20:14 Odgovori

Ma pol bi lahko upošteval ta azorski..če nas je tok to napisalo Grin Grin Grin

Zanima me še kej ste napisal za sosednjo državo v kateri slovenska manjšina nima pravic?? Je blo mišljeno kot Hrvaška, kjer nimamo manjšine..al koko? Js sm napisala sicer Avstrija..ker se mi zdi da majo tam najmanj pravic??..bwoo Zacuden
jas-mina
Pruček
*

Sporočila: 14

Poslano: 02.06.2008 ob 20:35 Odgovori

kaj ste pa pol napisal zka so požari pogosti (vzroki

jaz sem napisala, da zaradi suš, ki so posledica pomanjkanja padavin in visokih temperatur...in lahko pride do samovžiga.  Vem ja, tak zlo osnovnošolsko se sliši...samo nevem kaj drugega bi lahko blo.

Liaaa jaz sem razmišlala podobno, kot ti. Sem najprej napisala Hrvaška-pol pa sem misla, da hrvaška itak nima manjšine,ker so meje nenatančno določene... pa sem dala avstrijo. Sam je baje res Hrvaška, češ da nimajo pravic ker jih tam sploh ne priznajo...

white_angel
Pruček
*

Kul meter: 1
Sporočila: 34

Poslano: 02.06.2008 ob 20:41 Odgovori

[i]katere reke ste napisali?
misssunshine
Tretarček

Poslano: 02.06.2008 ob 20:46 Odgovori

jst nism vedla nobene pol sm pa pogledla na prilogo pa sm ugotovila d je ena sava ena pa sora za eno sm pa ugibala d je savinja..to bo ena pika...upam Tongue
sončyka
Pruček
*

Poslano: 02.06.2008 ob 21:47 Odgovori

Efika in Evridika...obe z gim Šentvid? zanimivo. zaka pa js vaju ne poznam? Cheesy

une reke so ble sora, sava, tržiška bistrica in kamniška bistrica. ziher;)

kaj pol je prou sibirski anticiklon?
evridika
Pruček
*

Poslano: 02.06.2008 ob 22:25 Odgovori

ja sej jz tut vaju ne poznam, drugace je bila pa kokra in ne tržiška bistrica, ker je reka tekle čez kranj, kar je pomenilo da je kokra...
sončyka
Pruček
*

Poslano: 03.06.2008 ob 01:20 Odgovori

Bemtiš. na Kokro pa še pomisla nism pa pred nosom jo mam. jao jao. dobr pika dol. k se tok zaletim nekam in nč ne premislm Cheesy

Stran: [1] 2 3 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X