misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
no ker nisem zasledila še nobene teme o geografiji bom sama nekaj pripomnila.
SLOVENIJA SUX 
kako ma lahko tok mejhna država tok enih bednih podatkov k so čist neuporabni npr. da se mormo naučit vsako zagovedano mesto oz. vasi pa kurčeve kotline k me itak ne zanimajo take bedne stvari, mislm za po****it.
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 02.06.2008 ob 16:44 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
sončyka
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 24
|
hehe, se morm strinjat. sam mislm d ne bojo prevel zagovedana vprašanja. tko d se ne sekiri preveč!!! itq če si rešvala kj pole, si vidla d je vse bol ko ne logično.
|
|
|
|
|
|
|
jas-mina
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 14
|
hja... geografija. Sem skoz celo leto misla:"ja, to bom pa junija vse znala" hm... En dan, pa cel jup učbenikov... jajks... nevem kak se bo to izteklo... Ja one obče stvari so res logične...pa take da gredo kr hitro v glavo, tak da tisto bi še nekak šlo, ko malo povešeš stvari pa je to to. Ampak Slovenija- regije... uf to me pa res skrbi. Če nebo Alpska al pa Submediteranske...bo pri men full kriza. No bomo vidli... Se tipkamo jutri, da pokomentiramo... Dost sreče!
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

Sporočila: 102

|
sončyka, neumesna, na keri šoli si?
|
|
|
|
|
koki123
Pruček

Sporočila: 15
|
geografija je bla fuuul lahka ko sem resevala 1polo sem bla prepricana da bo 2pola res tezka..pa sta bli oba2 lahki supeR!!
|
|
|
|
|
Liaaa
Pruček

Sporočila: 20
|
No ja...ful lahko že..pa še vedno delam butaste napake 
npr..azorski anticiklon nad Azijo:PP ja če se mi je za sibirskega zdel preveč južno...svašta 
kej ste pa pr nalogi o zamejcih napisal..?? trije vzroki so se mi zdel preveč..neki nakladanja no
|
|
|
|
|
evridika
Pruček

Sporočila: 37
|
jz sm napisala 1. da se starajo in posledicno umirajo 2. da se potomci asimiliraj in se sami ne smatrajo kot zamejske slovence 3. da se odseljujejo v vecja mesta in izgubimo stik, in potem ne vem koliko jih dejansko je.. samo te tri vzroke sm tko res na dolgo razlozila
|
|
|
|
|
5up3rg1rl
Pruček

Spol: 
Sporočila: 10

|
1. pola geografije je bla ful splošna. res nobenih kompliciranj in nč, prov lepo. zato me je blo pa zelo zelo strah 2. pole..subpanonske Slovenije se nisem kj preveč učila k mi je kr neki in ker mi je zelo nepoznana, se mi jo je blo težko natančno učit, tko da sm sam upala, da je ne bo..pa ej ni bloooo..  a ste opazil pr klimogramu, k ga je blo za uvrstit v Slovenijo, da je blo na vrh napisan klimogram Maribora (: js sm mislna, da so norca delajo z nas..(: ne vem, kdo bi dal Maribor v alpe, al pa na morje..
|
|
|
|
|
Ninka_girl
Novinec

Spol: 
Sporočila: 7

|
hei hei!
Geo je bla letos pa res lahka, ka še hočeš lepšega, bogi pa tisti, ki bodo na jesenskem roku, tisti pa mislim da bodo malo bolj tanko piskali glede klimograma ja, tut sama sm se začela smejat, komaj sem se premagala da nisem zraven narisala enega smeškota upam da bo matematika tut ql in ne bo tak bau bau ko ga mamo v glavah.
lp
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
ha ha men je bla pa gefa tak šok. že na prvi strani od prve pole sm se totaln za***ala, vprašanja kr ena, tok sm nakladala da kr res ni.
slovenije se pa čist nč nism učila pa je bla dost lahka čeprov nism mela pojma. vse sm ugibala, razn un graf , pa isto k liaaa sm tut dala azorski anticiklon (yea beybi, pa pomoje nisve edine)  sm ciljala na 4 ampak bom vesela če bo dve.
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
aja pa tok me je raz****ila una avstralija. kaj jst vem kero drevo je uno ( sm dala kr evkaliptus k sam za to vem ), pa uni grafi mislm kokr da vem kok ton zlata pa železove rude pa volne oni izvozjo al karkol je že blo.
|
|
|
|
|
*masa*
Novinec

Sporočila: 7
|
jst sm tut napisala azorski anticiklon:) haha pa za drevo sm tut dala evkaliptus. Uni grafi so bli res čudni ja.
|
|
|
|
|
evridika
Pruček

|
misssunshine ja je evkaliptus prov kr drugo ne more bit, sam jz sm si vedno predstavljala evkaluptus tko k neki bambus fora, ne pa drevo
|
|
|
|
|
sončyka
Pruček

|
HEJ. a pol je avkaliptus vrjetn prou? wiii! kaj ste pa pol napisal zka so požari pogosti (vzroki). aja. glede ciklona kaj je blo pol prou. in ja...men s eje tut gefa zdel kr precej lahka, predvsem slo. 4 ma da je.
|
|
|
|
|
sončyka
Pruček

|
sončyka, neumesna, na keri šoli si?
am. ja. gim šentvid. why?
|
|
|
|
|
evridika
Pruček

|
jz sm tut gim. šentvid 4.b
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

Sporočila: 102

|
poznam te
|
|
|
|
|
Liaaa
Pruček

Sporočila: 20
|
Ma pol bi lahko upošteval ta azorski..če nas je tok to napisalo 
Zanima me še kej ste napisal za sosednjo državo v kateri slovenska manjšina nima pravic?? Je blo mišljeno kot Hrvaška, kjer nimamo manjšine..al koko? Js sm napisala sicer Avstrija..ker se mi zdi da majo tam najmanj pravic??..bwoo
|
|
|
|
|
jas-mina
Pruček

Sporočila: 14
|
kaj ste pa pol napisal zka so požari pogosti (vzroki jaz sem napisala, da zaradi suš, ki so posledica pomanjkanja padavin in visokih temperatur...in lahko pride do samovžiga. Vem ja, tak zlo osnovnošolsko se sliši...samo nevem kaj drugega bi lahko blo.
Liaaa jaz sem razmišlala podobno, kot ti. Sem najprej napisala Hrvaška-pol pa sem misla, da hrvaška itak nima manjšine,ker so meje nenatančno določene... pa sem dala avstrijo. Sam je baje res Hrvaška, češ da nimajo pravic ker jih tam sploh ne priznajo...
|
|
|
|
|
white_angel
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 34
|
[i]katere reke ste napisali?
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
jst nism vedla nobene pol sm pa pogledla na prilogo pa sm ugotovila d je ena sava ena pa sora za eno sm pa ugibala d je savinja..to bo ena pika...upam
|
|
|
|
|
sončyka
Pruček

|
Efika in Evridika...obe z gim Šentvid? zanimivo. zaka pa js vaju ne poznam?
une reke so ble sora, sava, tržiška bistrica in kamniška bistrica. ziher;)
kaj pol je prou sibirski anticiklon?
|
|
|
|
|
evridika
Pruček

|
ja sej jz tut vaju ne poznam, drugace je bila pa kokra in ne tržiška bistrica, ker je reka tekle čez kranj, kar je pomenilo da je kokra...
|
|
|
|
|
sončyka
Pruček

|
Bemtiš. na Kokro pa še pomisla nism pa pred nosom jo mam. jao jao. dobr pika dol. k se tok zaletim nekam in nč ne premislm 
|
|
|
|
|