|
|
*masa*
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 7
|
pa saj je na ric-u seznam vseh vprašanj, ki pridejo v upoštev na ustni maturi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
mi smo že lani dobil liste z vprašanji in teh vprašanj je okol 50 plus vprašanja o zgodovini slovenskega jezika.....
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 54
|
misssunshine, jih imaš v kakšni taki obliki, da bi se ti jih dalo pomejlat? Bi ti bla ful hvaležna.
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

Kul meter: 1
Sporočila: 74

|
kdaj pa mate slo? jz mam sele v torek
|
|
|
|
|
white_angel
Pruček

Sporočila: 34
|
A lahko kdo zrihta vprašanja za ustni???
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
ja jst mam tut slovo u torek šla sm zdej gledat na ricovo spletno stran in tm so tut vprašanja sam tm je tut par takih k jih to leto ni pri nas tko da se jih ni treba učit.
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
ewo če koga še zanima kako to zgleda bolj slabo se vi ampak kaj češ bolje išta nego ništa
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
a sam tolk mal knjig je?
|
|
|
|
|
|
|
ricolinka
Pruček

Sporočila: 14
|
kje se pa dobi odgovore za una dodatna uprašanja?
a so v uni knigi kamr so dela opisana al kje?
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
ups sm misnla d so sam uni k ima oznacene, a evropski klasicizem ni tartuffe ali namišljen bolnik
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
atm k pise ali a to pomeni da mors oboje znati al sam eno od teh
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
|
to k se začneš učit pride ful tega::)jst se učim iz une knjige književnost na maturi pa iz lastnih zapiskov pa tm k piše ali si izbereš enga in se tega naučiš druzga se pa ne rabš ampak k izvlečeš listek maš pač oba vprašanja gor in si enga izbereš
aja pa ne gledat te k sm si jst označvala to je blo k sm jst bla vprašana pr rednem pouku pa smo se pač mogl naučit
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
a tako hvala ti
|
|
|
|
|
Tanasi*
Drugarček

Sporočila: 53
|
A lahko prosm daš link od teh vprašanj,kr jih ne najdm Tnx
|
|
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
jz sm del pr trubarju kako vam gre
|
|
|
|
|
|
|
rozinica
Drugarček

|
a nimas mato v soboto? mene bl skrbi mata slova ne tolk, je pa res da je velik ja, jz jo mam v tork in mi ni panike. ja mors vsak dan ja
|
|
|
|
|
beyb
Maturant

Spol: 
Sporočila: 253

|
A to mene sprašuješ, če mam v soboto? Jst mam mato 20. Mah mata men ni panike, ker itak lahko na primeru razložiš, če se kej ne spomneš. Plus, da se mato naučim tisto temo, ki se vsak dan naučim v kakšni urci, slovo pa.. Sej ni težka slova (no, razen Prešerna, ki je bz), samo velik jo je pa piflarija je. Mah tko je, pri vseh ustnih moraš imet 90 procentov sreče, ostalo je pa znanje.
|
*let us enjoy our love as long as we may
|
|
|
micro
Drugarček

Sporočila: 54
|
Jao slova . Men gre tttookk počas, cele dneve bi lahko sam to brala pa še ne bi pršla skoz. A iz teh literarnih del je sam eno vprašanje ane? Drugo je iz unga kar je na spisku za jezik, kaj pa tretje? Al sem čist zabluzila?
|
|
|
|
|
Mojcha
Pruček

Sporočila: 47

|
Koker js vem je: 1. Glasno branje odlomka 2. Razlaga odlomka; umestitev v sobesedilo; zvrstno-vsrta določitev; o avtorju 3. Jezik ali književnost
29 izpitnih listkov obsega poleg glasnega branja samo vprašanji iz književnosti, na 6 izpitnih listkih pa je zadnje vprašanje iz jezika.
|
|
|
|
|