katt
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 11
|
a kdo ve kak je na višjem... a so sam pesmi za interpretirat al lahk dobim tut knjigo?
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 302
|
Oboje.. js sm biv na višjem..
|
|
|
|
|
katt
Pruček

|
hvala js mam u pondelek... vam sporočim kaj bo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
pač omenil sem vse: how the birth rate is declining, about my nephews, about how stressful children truly are, that it takes hard work to be a good parent,...
|
|
|
|
|
matejchy007
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 22

|
Room2012 hvala za vprašanja, mam pa še eno prošnjo, ka so bli listki po vrsti zloženi ka so označeni, pa se pol ta listek izloči al ga dajo nazaj, in če ga dajo ga dajo na isto mesto al premešajo vse listke... vem da sem zatežila z vprašanji, sam hvala za odgovor že vnaprej.
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
listki so v kuverti.. potegneš enega, na njem je cifra.. potem prinese profesor list s tisto številko, ki si jo izvlekel.. na tistem listu so vprašanja.. torej ti ne vlečeš listov z vprašanji, ti vlečeš samo listke na katerih so številke.. vseh listov z vprašanji nisem videl, tak da ne vem kje so oz. kak so urejeni.
ko prideš v učilnico, se 15 min pripravljaš.. nato pa s svojim listom greš k komisiji in odgovarjaš.. tvoj list ostane v učilnici in ga dajo nazaj k ostalim.. listke pa seveda premešajo v kuverti..
ni problema.. če te še kaj zanima, ti sam bari 
drgač pa še nekaj vprašanj od ostalih sošolcev: - kaskaderji - telefon - moderne naprave - različne starostne skupine - fobije, manije - zasvojenost - brezdomci
Drgač pa smo dobivali različne knjige, pesmi so pa dobili le zelo redki (mislim da samo eden ali dva od dvajsetih).
|
|
|
|
|
matejchy007
Pruček

Spol: 

|
Room2010 to je blo na slikcah al to so teme za pripovedovat? ka pa kako vprašanje v povezavi s knjigo še slučajno veš? hvala
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
nekaj izmed teh je bilo slikic, kot na primer kaskaderji.. slikice so take, da jih res lahko intepretiraš na miljon načinov.. ne morš zgrešit..
ena sošolka je imela odlomek iz curious incidenta kjer je christopher razlagal, kako ne razume metafor.. pa je pole morala razložit to na čisto psihološki ravni, torej je morala razumeti aspergerjev sindrom, itd.. sicer pa moraš umestit odlomek v knjigo, moraš razložit kaj se dogaja, razložit osebe itd.. spet nič pretresljivega.
|
|
|
|
|
matejchy007
Pruček

Spol: 

|
ok hvala, če še me pa bo pa kaj zanimalo pa vprašam
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
ti kr, pa velik sreče
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 72

|
evo, js sem pa mela dans ustnega iz angleščine št. 30 :S prvo vprasanje je blo o naravnih katastrofah, pol sm mela business pa success, tretje pa odlomek iz christopherja ko se je skrivu na vrtu morm priznat, da ni blo tk hudo ko sm pa mislala
|
|
|
|
|
Moot
Pruček

Sporočila: 15
|
Ima kdo mogoce za vsako temo kaksno kratko besedilo, da dobimo osnovo o cem pri vsaki temi govorit? :3
|
|
|
|
|
|
|
Moot
Pruček

|
Nekam cudni mi je tale sistem zasebnih sporocil, ce slucajn nisi dobla je tole "nejcek15@hotmail.com" moj mejl
|
|
|
|
|
matejchy007
Pruček

Spol: 

|
Moot sem ti že poslala, upam da ti bo koristlo.
|
|
|
|
|
Moot
Pruček

|
Hvala ti :3
Zdej pa, a ima kdo mogoce seznam tem za letosnjo mature, ker sm mislu da je vsako leto enako pa zgleda ni o.o Bi lepo prosu
|
|
|
|
|
rosso
Pruček

Kul meter: -8
Sporočila: 43
|
teme:
osebni podatki, družina in dom, šola in izobraževanje, poklicno delo, kultura, prosti čas, zabava, šport, telo in zdravje, nakupovanje, hrana in pijača, čas, vreme, podnebje, kakovost življenja, o tujih jezikih
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sandra707
Pruček

Spol: 

|
hejlow folk...
neki morm povedat in sicer.... vprašanja oz teme... niso iste!! itk so podobne stvari pa te scene... drgač pa so teme vprašanj odvisne od prfoksa... in sicer... tt nam je dala naša teme in so bli sošolci prašani po tiste... če kdo želi mu lohk pošlem seznam teh tem ( mi jih imamo 36 ).
Glede priprave pa še neki mnda je najbolša kniga za pripravo knjiga: Petra Grmek:PRIPRAVA NA MATURO S pomočjo miselnih vzorcev do uspeha na maturi iz ang.jezika (na platnici piše -enostavno -hitro -pregledno -učinkovito -izčrpno 
fajn se učte
|
|
|
|
|
rosso
Pruček

Kul meter: -8
Sporočila: 43
|
sploh nevem kaj se naj učim pr angli
|
|
|
|
|
katt
Pruček

|
js sm dans mela ustnega... tole so pa vprašanja (višji nivo): 1. slikce od športnikov (skok z letala, surfer, kajakaš, rock climber) ... neki o tem povedat 2. european union - pros and cons 3. odlomek iz the curious incident, ko chris razmišlja o tem h komu lahk pobegne po tem ko zve da je oče ubil wellingtona
|
|
|
|
|