evens
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 3
|
mislm da ne upliva
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
Sporočila: 302
|
eh, menjava listka DEFINITIVNO ne vpliva na končno število točk.
|
|
|
|
|
meandme
Pruček

Sporočila: 33
|
torej ma kdo te teme na kratko napisane da bi si to mal prebrala ker mam jutri in se nic nisem pgledala???
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

Kul meter: 3
Sporočila: 102

|
No, jst sm tud fertik z angleščino in je šlo supppeeer Nism si misnla, da bo tok kul pa da bom tok fajn listek izžrebala 
Dobila sm sliko grafitov, pač popisana stena in sm prbijala o grafitih ko umetnosti in pač o grafitih kot delanju škode in brezdelnosti določenega folka in o tem nakladala...
Tema je bila transport, kjer se da na splošno ful govort in še o lastnih izkušnjah pa tko.
Odlomek sem pa dobila, ko je Cristopher pišel k Mrs Alexander pa sm pač povedala, da je bil to del njegove raziskave, ko je naredil zemljevid soseske in raziskoval umor. Da se je sicer bal tujcev, ampak je bila Mrs Alexander drugačna, ker je imela psa. Pa potem še mal o njegovih ritualih, o rumeni barvi o avtizmu nasploh pa tko, kar me je še spraševala dodatno.
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
Sporočila: 133
|
jst tut konc z anglo najprej sm dobila št 7 eni levčki so bli na sliki pa neki o marriagu pol sm zamnjala pa sm dubla 23 tri mamice z dojenčki pa sm govorila o družiniah čeprov je čudn pogledala ko sm to rekla pol pa še uno k se alison pa helena pogovarjata o jimmyu k se alison vrne pa še my future education....sploh nism velik govorila kr me je skos neki sprašvala pa sm sam yes pa no ... tko da zdej nimam nobenga filinga kok bom dobila
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Spol: 
Sporočila: 133
|
ZDEJ PA UŽIVANCIJA!!!
|
|
|
|
|
rosso
Pruček

Kul meter: -8
Sporočila: 43
|
jst mam anglo šele v torek
|
|
|
|
|
brezidej
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 11

|
danes prvi ustni izpit...komi sm ga dočakala  na kratko: ANJ (OR) 35: 1.zemljevid sveta z označenimi kriznimi žarišči+terorist  in se mogla povedati o terorizmu, zakaj sploh je, če me je strah... 2.The arts 3. čudn odlomek iz Look back in anger. ko jimmy govori sam s sabo v bistvu o časopisu...kr neki potem sm neki zmučakala skup, da je hotu cliffu pa alison govorit pa ga nista poslušala, pa da ni srečen v življenju...
1. pa 3. vprašanje sta bila natisnjena na listu, 2. je bilo pa "priklamfano", tko da prvo in tretje sta za vse enaka, drugo je pa ena tema ki ste jo v šoli določli.
držim pesti še za ostale,ki še bote mel angleščino, da dobite fajn listek
|
|
|
|
|
rosso
Pruček

Kul meter: -8
Sporočila: 43
|
a iz knjig je treba ful podrobn use vedt al je zadost da prebereš obnovo, pa da znaš o osebat kj povedat..al več? kok poduprašanj pa je pod usako uprašanje?
|
|
|
|
|
brezidej
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 11

|
ful podrobn ni treba znat knjig. vsaj pr nas ne. če recimo v odlomku ni omenjen odnos med jimmyjem in starši od alison potem tega tudi ne boš vprašan. vsa vprašanja se opirajo na dan odlomek. pri drugem in prvem vprašanju sem pa videla da je imela profesorica štiri podvprašanja napisana na listu. sam ta ti postavi samo, če sam neveš kaj bi še povedal al pa če se oddaljiš od teme.
|
|
|
|
|
_anchyka_
Pruček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 19

|
amm glede teh pesmic mam en komentar. na osnovnem nivoju so sam obe2 knjige na višjem so pa pesmice in tko je za vso slovenijo, ne more se kr šola to neki zmislt pa dat pesmice. edin kr šola nardi je da opredeli točne naslove tem glede na to kr jim ric pošlje. na drugo pa nima nč vpliva. lp
|
|
|
|
|
nikica007
Pruček

Sporočila: 28
|
hey. a ma kdo mogoče teme za ustno kje razložene...mislm tko mau da veš kaj kej povedat bi res fuuuul lepo prosila k mi mau časa zmankuje k mam že u pondelk pa dons je bla mata res bi ful lepo prosila če ma kdo če mi lahko pošle na: nikica007@gmail.com Ful hvala!
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
nikica, a si ti slučajno ledinka???
|
|
|
|
|
nikica007
Pruček

|
ja sm ja...zakaj? po čem sklepaš
|
|
|
|
|
perfect_baby
Novinec

|
Jst sm mela dons angleščino na OR. sploh ni blo tok težko sam k si mal živčn lohk dost napak nardiš. mela sm listek 32. 
vprašanja so bla: slika s 3 otroci (ali bi sponoreral takega otroka) tema je bila MARRIGE AND DIVORCE knjiga je bla christopher (odlomek ko najde mamina pisma)
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
haha, ne vem, zadnjič sva se pogovarjale preden si mela slovo in jst anglo, pa vem, da ti je ime nika in da si neki gledala na dijaški.net.
in vse je blo preveč podobno 
sm drugač iz cja.
|
|
|
|
|
nikica007
Pruček

|
amm ja vse jasn..že vem kdo si
|
|
|
|
|
nikica007
Pruček

|
a kdo ve a pr angli so čist posebi listki za osnovn pa višji? pa a je tud sam en komplet tko k pr mati ...k to bi blo res fajn ane???
|
|
|
|
|
perfect_baby
Novinec

|
a kdo ve a pr angli so čist posebi listki za osnovn pa višji? pa a je tud sam en komplet tko k pr mati  ...k to bi blo res fajn ane???  komplet je samo en, mislim da so listki za višji nivo posebi
|
|
|
|
|
nikica007
Pruček

|
o hudo...pol mamo mi mau lažje teme ane...k smo na osnovnem?
|
|
|
|
|
abcd008
Pruček

Sporočila: 16
|
o hey, kaj mogoče kdo ve koliko pik je možnih na ustem pri ang, na osnovnem nivoju?
|
|
|
|
|
nikica007
Pruček

|
a kdo ve k je že meu a je več unga psa al bl look back...pr odlomkih?
|
|
|
|
|
abcd008
Pruček

Sporočila: 16
|
baje je polovica polovica listkov z eno knjigo, polovica listkov pa z drugo
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
Sporočila: 302
|
težko je polovica z eno knjigo, saj pa je listkov 35!
|
|
|
|
|
nikica007
Pruček

|
jooj ta look back...sm že čist pozabla
|