Fifika
Tretarček

Kul meter: 3
Sporočila: 102

|
Heej 
Kakor sem zasledila, te teme še ni in je skrajni čas, da sem jo odprla, da se bomo lahko pogovarjali še o teh programih.
Javite se, bodoči pedagogi Vas gre veliko letos na pedagoško?
|
|
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
majchi_na, zakaj Ne smeš tko mislit, valda da nam rata 
Jaaa, jst tudi že komaj čakam, da začnem s študijem, sem 2 leti prostovoljno delala z duševno pizadetimi pa tudi nekaj malega s slepimi in sem si res zaželela to študirat. Potem sem 2 leti v gimnaziji zarad pač ful učenja in vsega s prostovoljnim delom odnehala, vmes hotla it slovenščino študirat, konec lanskega leta pa spet začela s prostovoljstvom in miii je suuuper. Tko da je spet privrela želja za ta študij in sem se vpisala 
Pa tud komaj čakam študij, predmetnik je kr fajn pa predvidevam, da bodo tudi sošolke. No, sošolec pa dvomim, da bo kak 
|
|
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
Ma ja, imela sem fajn socialno delavko v OŠ in mi je zrihtala že v 7. in potem še v 8. razredu, da sem šla za en dan na Zavod za slepe in slabovidne kr tko na pouk, sm mela eno mentorico iz tiste šole pa sem tam preživela dan in potem sem šla še na OŠ s prilagojenim programom tud tko kot na neko prakso za en dan. Blo je super, tko da že komi čakam prakso na SRP 
No, še prej do tja pridt, ampak sej upam, da bo
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
majchi_na, na kero smer bi ti rada šla?
|
|
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
ubistvu še ne vem, v obema bi se našla. se bom še mal pol pozanimala pa tko, samo kokr vem je z dp-fibo več zaposlitvenih možnosti. no, itak pa pol lahko še drugo smer nardiš naknadno.
mi ej pa ful všeč tiflopedagogika, za slepe in slabovidne otroke, samo te smeri pri nas ni, mislim pa, da je možna po diplomi dokvalifikacija.
drugač pa kr tko malo sprašujem firbec pa to, sej veš
|
|
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
ooo, z obale si?
|
|
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
iz izole??? o hudo, še dobr, da bom tvoja sošolka pa ravno predvčerajšnjim sem bila v izoli 
jaz pa iz okolice LJ blizu Kamnika, sam na gimnazijo sem pa hodila v LJ.
|
|
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
ja, bilo je kar nabito polno.
zihr še kej pridem. ne vem še kdaj, ti tukajle napišem greva lahko na sladoled in enkao velja za tebe, ko boš v LJ.
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
bova sošolki?
jst sm zihr gor, mam 90,6 pik ti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
iiii, super, ful sem vesela, sošolka 
pa še prijateljica je sprejet, ma 87 pik, tko da tud zihr bo! zdej pa zaslužene počitnice. aja, lahko mi na ZS pošlješ msn al pa mail 
|
|
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
kul, ti bom na mejl kej pisala 
ah, neee, valda da ne bodo višje, pomoje bo kvečen isto k lani - 80, kej več pa dvomim... max. 83 
uživaj pa mogoče se še kaka bodoča sošolka tukaj gor znajde, ker mava zaenkrat bolj privat čvek ane
|
|
|
|
|
CrazyBeyB
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 3
|
Mene pa zanima kere so moje bodoče sošolke in seveda upam d tut kak sošolec na razrednem pouku??
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
uf, to jih je pa kar nekaj, pomoje jaz jih poznam... uf, ogromno, ki grejo na razredni, tudi 2 fanta, ki mata razredni na 2. želji
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
OMG, kok je omejitev padlaaaaa 
za 11 pik uglavnem s svojimi 90,6 sem zihr sprejeta pa ti tud majchina zdej sva pa sošolki
|
|
|
|
|
|
|
Brina*
Pruček

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 11

|
hei hei... še ena k je tud sprejeta čestitam usm k ste tud sprejeti in moji bodoči sošolci
|
|
|
|
|