Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Delphi-si
Delphi-si

Chit Chat Network
Chit Chat Network

Kiberpipa
Kiberpipa

eDnevnik
eDnevnik

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Naprej na faks Pedagoška fakulteta v LJ
Stran: [1] 2 3 Natisni
Avtor Tema: Pedagoška fakulteta v LJ  (Število ogledov: 1843 )
Fifika
Tretarček

Kul meter: 3
Sporočila: 102

Poslano: 13.06.2008 ob 14:05 Odgovori

Heej Grin

Kakor sem zasledila, te teme še ni in je skrajni čas, da sem jo odprla, da se bomo lahko pogovarjali še o teh programih.

Javite se, bodoči pedagogi Grin Vas gre veliko letos na pedagoško?

majchi_na
Drugarček
**

Kul meter: 6
Spol: Ženski
Sporočila: 71

Poslano: 16.06.2008 ob 17:04 Odgovori

kot smo ugotovile že v eni drugi temi, nas je tukaj ene par (upam da) bodočih sošolk na specialni pedagogiki Smiley včasih komaj čakam da začnem to študirat, potem ko pa vidim kolko se morm še naučit za ustne čisto zgubim vso voljo in dobim občutek da ne bom nardila mature, posledično se sprijaznim s tem da ne pridem na srp. malo sm zarila...kakorkoli, kot je že fifika napisala, javite se bodoči pedagogi in pedagoginje  Wink

počitnice :D
Fifika
Tretarček

Poslano: 16.06.2008 ob 18:58 Odgovori

majchi_na, zakaj Undecided Ne smeš tko mislit, valda da nam rata Smiley

Jaaa, jst tudi že komaj čakam, da začnem s študijem, sem 2 leti prostovoljno delala z duševno pizadetimi pa tudi nekaj malega s slepimi in sem si res zaželela to študirat. Potem sem 2 leti v gimnaziji zarad pač ful učenja in vsega s prostovoljnim delom odnehala, vmes hotla it slovenščino študirat, konec lanskega leta pa spet začela s prostovoljstvom in miii je suuuper. Tko da je spet privrela želja za ta študij in sem se vpisala Kiss

Pa tud komaj čakam študij, predmetnik je kr fajn pa predvidevam, da bodo tudi sošolke. No, sošolec pa dvomim, da bo kak Tongue

majchi_na
Drugarček
**

Poslano: 16.06.2008 ob 19:56 Odgovori

Waw, ti pa imaš že kar nekaj izkušenj  Smiley Js jih imam samo z normalno razvitimi otroci, ampak enkrat v drugem letniku me je primlo da bi to študirala in od takrat imam še vedno isto željo. Spet sem dobila malo volje...verjetno ker sem šla za pol ure vn in nism gledala v knjigo Grin

Fifika
Tretarček

Poslano: 16.06.2008 ob 22:43 Odgovori

Ma ja, imela sem fajn socialno delavko v OŠ in mi je zrihtala že v 7. in potem še v 8. razredu, da sem šla za en dan na Zavod za slepe in slabovidne kr tko na pouk, sm mela eno mentorico iz tiste šole pa sem tam preživela dan in potem sem šla še na OŠ s prilagojenim programom tud tko kot na neko prakso za en dan. Blo je super, tko da že komi čakam prakso na SRP Smiley

No, še prej do tja pridt, ampak sej upam, da bo Wink
Fifika
Tretarček

Poslano: 27.06.2008 ob 11:13 Odgovori

majchi_na, na kero smer bi ti rada šla? Smiley
majchi_na
Drugarček
**

Poslano: 27.06.2008 ob 12:54 Odgovori

Nekaj časa me je držalo da bi šla na surdo-logo, potem pa sem mislila da v naslednjem študijskem letu ne bo razpisana in sem se sprijaznila z dp-fibo. Zdaj sem bolj navdušena nad dp-fibo, tako da če bo na koncu prvega letnika še vedno tako, bom ostala pri tem. Kaj pa ti?

Fifika
Tretarček

Poslano: 27.06.2008 ob 13:42 Odgovori

ubistvu še ne vem, v obema bi se našla. se bom še mal pol pozanimala pa tko, samo kokr vem je z dp-fibo več zaposlitvenih možnosti. no, itak pa pol lahko še drugo smer nardiš naknadno.

mi ej pa ful všeč tiflopedagogika, za slepe in slabovidne otroke, samo te smeri pri nas ni, mislim pa, da je možna po diplomi dokvalifikacija.

drugač pa kr tko malo sprašujem Smiley firbec pa to, sej veš Grin
majchi_na
Drugarček
**

Poslano: 27.06.2008 ob 13:53 Odgovori

Glede zaposlitve imaš prav, čeprav mislim da se na obali hitro dobi službo za oboje. V portorožu je center za gluhe in naglušne, v strunjanu pa šola za umsko prizadete. Tudi kot mobilni pedagog mislim da se da dobit službo na obeh področjih. Kakorkoli, najprej je treba prit na srp, potem končat prvi letnik in se šele nato odločit.
Mogoče boš po diplomi res končala na tiflopedagogiki (prvič slišim za ta izraz, ampak si bom zapomnila  Grin )...nikoli se ne ve.

Fifika
Tretarček

Poslano: 27.06.2008 ob 14:17 Odgovori

ooo, z obale si? Smiley
majchi_na
Drugarček
**

Poslano: 27.06.2008 ob 16:35 Odgovori

ja, iz izole  Grin na katerem koncu slovenije pa lahko tebe srečam?

Fifika
Tretarček

Poslano: 27.06.2008 ob 18:59 Odgovori

iz izole??? Grin o hudo, še dobr, da bom tvoja sošolka Grin Grin Wink pa ravno predvčerajšnjim sem bila v izoli Tongue

jaz pa iz okolice LJ blizu Kamnika, sam na gimnazijo sem pa hodila v LJ.

majchi_na
Drugarček
**

Poslano: 28.06.2008 ob 11:53 Odgovori

hehe, si prišla preizkusit morje? baje da je bila plaža v sansimonu nabito polna...sm bla kar doma pod klimo in s slovenščino v roki  Grin
boš prišla še kaj dol? naprimer na noč na plaži  Wink

Fifika
Tretarček

Poslano: 29.06.2008 ob 11:51 Odgovori

ja, bilo je kar nabito polno.

zihr še kej pridem. ne vem še kdaj, ti tukajle napišem Wink greva lahko na sladoled Wink in enkao velja za tebe, ko boš v LJ.
Fifika
Tretarček

Poslano: 14.07.2008 ob 06:04 Odgovori

bova sošolki?

jst sm zihr gor, mam 90,6 pik Kiss Grin ti?
majchi_na
Drugarček
**

Poslano: 14.07.2008 ob 06:20 Odgovori

računam na to da bom sprejeta Smiley imam 86,6 pik. če mi slučajno zmanjka tiste 0,4 pike se grem pa lih ustrelit Tongue
komaj čakam da se spoznava Smiley

majchi_na
Drugarček
**

Poslano: 14.07.2008 ob 06:24 Odgovori

sm vidla v drugi temi da imava iste ocene samo pri drugih predmetih, torej tudi isto število pik...aja vrjetno si bla odlična enkrat več kot js Smiley
zdej mam kr polepšan teden...samo še plažica danes za kakšno urco, potem pa v gore Smiley malo offtopic, ma sm tko vesela da bi napisala kr vse kar mi pade na pamet Cheesy

Fifika
Tretarček

Poslano: 14.07.2008 ob 06:27 Odgovori

iiii, super, ful sem vesela, sošolka Cheesy Wink

pa še prijateljica je sprejet, ma 87 pik, tko da tud zihr bo! Smiley zdej pa zaslužene počitnice. aja, lahko mi na ZS pošlješ msn al pa mail Smiley
majchi_na
Drugarček
**

Poslano: 14.07.2008 ob 07:36 Odgovori

super Smiley upam da nima vseh ostalih 82 prijavljenih več kot 90 pik, ki pol bo kriza :/ skratka, danes se morem veselit tko da ne bom mislila na to da bo omejitev mogoče za 7 pik višja kot lani  Grin
moj mail je maja.padar@gmail.com, msnja pa zadnje čase ne uporabljam.

Fifika
Tretarček

Poslano: 14.07.2008 ob 08:08 Odgovori

kul, ti bom na mejl kej pisala Wink

ah, neee, valda da ne bodo višje, pomoje bo kvečen isto k lani - 80, kej več pa dvomim... max. 83 Tongue

uživaj pa mogoče se še kaka bodoča sošolka tukaj gor znajde, ker mava zaenkrat bolj privat čvek ane Grin
CrazyBeyB
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 3

Poslano: 14.07.2008 ob 15:50 Odgovori

Mene pa zanima kere so moje bodoče sošolke in seveda upam d tut kak sošolec na razrednem pouku?? Cheesy
Fifika
Tretarček

Poslano: 14.07.2008 ob 17:33 Odgovori

uf, to jih je pa kar nekaj, pomoje Smiley jaz jih poznam... uf, ogromno, ki grejo na razredni, tudi 2 fanta, ki mata razredni na 2. želji Smiley
Fifika
Tretarček

Poslano: 18.07.2008 ob 22:58 Odgovori

OMG, kok je omejitev padlaaaaa

za 11 pik Cheesy Cheesy uglavnem s svojimi 90,6 sem zihr sprejeta pa ti tud majchina Tongue zdej sva pa sošolki Wink
majchi_na
Drugarček
**

Poslano: 19.07.2008 ob 12:15 Odgovori

jeeeeeee fifika Smiley prav presenečena sem nad tako nizko omejitvijo, čeprav v primerjavi s prejšnjimi leti (razlika med razpisanimi mesti in prijavljenimi) je blo za pričakovat kaj takega...omg, nikoli si ne bi mislila da bom prišla na prvo željo not Smiley
še pismo počakam, potem pa čisto zares free do oktobra  Grin

Brina*
Pruček
*

Kul meter: 0
Sporočila: 11

Poslano: 19.07.2008 ob 12:48 Odgovori

hei hei... Smiley še ena k je tud sprejeta  Grin čestitam usm k ste tud sprejeti in moji bodoči sošolci Tongue
Stran: [1] 2 3 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X