murdoc
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 2
|
lep pozdrav .
zanima me, če slučajno ne opraviš enega izmed predmetov na poklicni maturi in ga opraviš v jesenksem roku , ali imaš še vedno možnost rednega vpisa na fax, (če ne, ali je možnost tisto leto hoditi izredno)??
hvala
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 18.06.2008 ob 14:27 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
Mojcha
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 47

|
lep pozdrav .
zanima me, če slučajno ne opraviš enega izmed predmetov na poklicni maturi in ga opraviš v jesenksem roku , ali imaš še vedno možnost rednega vpisa na fax, (če ne, ali je možnost tisto leto hoditi izredno)??
hvala
Če ne opraviš kakšnega predmeta v spomladanskem roku mature in ga nato opraviš v jesenskem roku, imaš še vedno možnost rednega vpisa na fax, vendar samo na tiste fakultete, kjer imajo še prosta mesta. Za prosta mesta pa se izve mislim da avgusta enkrat. Tudi izredno se lahko vpišeš, vendar le tja, kjer so mesta še prosta.
|
|
|
|
|
|
|
Oli
Pruček

Sporočila: 11

|
Isto kot letos. Do določenga datuma oddaš prijavnico. Če si sprejeta se najprej potem izpišeš iz tega faksa kjer si zdej in pol se greš vpisat na druzga .
|
|
|
|
|
|
|
Neja13
Novinec

Sporočila: 3

|
Zanima me, kje bi lahko dobila razpis za prosta mesta višjih in visokih šol za 2. rok?? Lepo prosim, če kdo ve...
|
"Always forgive your enemies; Nothing annoys them so much." Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
|
srchyca666
Pruček

Sporočila: 26
|
mene pa zanima, če kdo ve, ali so na jesenskem roku meje za ocene kaj nižje?
|
|
|
|
|
dejca
Novinec

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 6

|
Hvala lepa, ampak nekaj ne razumem.  Npr. za FDV (VS) -družboslovna info.- piše da je za redno prostih mest še 5, če pa pogledam tukaj na dijaski.net pod omejitve, pa ni vec prostih mest. Morda kdo ve, zakaj je tako? to so zej ta tedn spremenil. sej je prej tut na tej strai pisal čist drugač k pa je zej. jst mislm da more bit na tej strani kr vse prov, ker je blo po radiu da je na tej strani napisan( www.vpis.uni-lj.si )
|
Lp, DejČa.
|
|
|
dejca
Novinec

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 6

|
mene pa zanima, če kdo ve, ali so na jesenskem roku meje za ocene kaj nižje?
odvisn. tko kt pr spomladanskemu je. določjo sredino pa toj to.
|
Lp, DejČa.
|
|
|
amandawoodward
Drugarček

Sporočila: 70

|
Hvala lepa, ampak nekaj ne razumem.  Npr. za FDV (VS) -družboslovna info.- piše da je za redno prostih mest še 5, če pa pogledam tukaj na dijaski.net pod omejitve, pa ni vec prostih mest. Morda kdo ve, zakaj je tako? to so zej ta tedn spremenil. sej je prej tut na tej strai pisal čist drugač k pa je zej. jst mislm da more bit na tej strani kr vse prov, ker je blo po radiu da je na tej strani napisan( www.vpis.uni-lj.si ) V tem primeru je 5 prostih mest zato, ker se 5 oseb ni vpisalo. Oba podatka sta pravilna (nikjer se niso zmotili), le da je ta o prostih mestih za drugi prijavni rok aktualnejši.
|
|
|
|
|
Neja13
Novinec

|
Ker se nisem vpisala v 1. roku in vem da mi 2. rok za vpis ne pripada, me zanima, če se vseeno lahko vpišem na višjo šolo? Vem, da se na visoke ne morem...
LP
|
"Always forgive your enemies; Nothing annoys them so much." Oscar Wilde
|
|
|
srchyca666
Pruček

Sporočila: 26
|
A je imel kdo mogoče danes biologijo alpa fiziko ??
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 
Sporočila: 65

|
Pomoje da smo dans usi mel ang.
|
|
|
|
|
Sokc
Novinec

|
Pozdravljeni vsi skupaj!
Mene pa nujno zanima, kje se da pogledat kok se jih je prijavlo na fakultete za 2.rok...s tem mislm kje bi se dalo pogledat kok je razpisa (število prijavljenih) in kok ji bodo sprejeli na posameznih fakultetah???
Za odgovor se ti vnaprej zahvaljujem!
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Mislim da tega še ni gor.
|
|
|
|
|
McB
Novinec

|
a kdo ve kdaj približno se izve če si sprejet v drugem roku vpisa ali ne?
|
|
|
|
|
Bree
Drugarček

Spol: 

|
Po rezultatih mature, torej po 17.9. Za poklicne pa nvm.
|
|
|
|
|