manndika
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 72

|
evo, mene pa zanima, zdej ko je za nekatere ze vsega konc z maturo, kk se vam je zdelo vse skup, pa keri predmeti so bli težki pa keri lažji pa s kolk mislite, da boste naredli
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 13.07.2008 ob 21:57 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

Kul meter: 3
Sporočila: 102

|
Joooj, jst rajš ne bi nč govorila 
Mam sicer dober občutek, ampak bomo videl 14.7.
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 302
|
Ne, tudi jaz ne bom raje komentiral...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 54
|
Hm, nam so v soli zmeraj govoril, da bodo rezultati znani nic prej kot 14.7. Pa tud nekateri imajo se ustne izpite ta teden, tako da dvomim da bi vse skupaj bilo ocenjeno ze do 3.7. Tudi lani in prejsnja leta je vse skupaj trajalo dalj casa... Nevem... 
|
|
|
|
|
JADE
Pruček

Sporočila: 32
|
Men se zdi, da bomo mogli kar do 14 čakat, saj tud lani so čakal mende do 16
|
Domišlija je pomembnejša od znanja. A. Einstein
|
|
|
|
|
micro
Drugarček

Sporočila: 54
|
Baje da 3.7. objavijo samo ta obrazec, da vemo kako naprej ravnati - kje pogledati rezultate, ko bodo znani, itd...
|
|
|
|
|
xtrick
Novinec

Sporočila: 2
|
eh optimisti. 14.julija se zve in nič prej. tisto je res mišljen za navodila,čeprav je malo dvoumno napisano.
šlo mi je pa full slabš kokr sm pričakovala (razn ustni), ampak glede na učenje bi blo lah še stokrat slabš. nikol si neb misnla da se bom za maturo tako malo učila  krivo je pa to da so mi vsi ves čas ubijali v glavo kako je matura lahka. je res lahka za narest, za dobro oz. nadpovprečno (>25) narest je pa za***an 
dobila bom pa sigurno 20-24 pik.
|
|
|
|
|
1sun
Novinec

Sporočila: 6
|
kdaj pa izvemo če smo sprejeti na faks al ne?
|
|
|
|
|
luckygirl
Pruček

Kul meter: -4
Sporočila: 40
|
mislm da 23.julija, če js kej prov vem 
|
|
|
|
|
amandawoodward
Drugarček

Sporočila: 70

|
NAJKASNEJE 23. Jaz imam že zdaj dovolj čakanja, kaj šele, da bi morala čakati še devet dni od prejetja maturitetnega spričevala. Ne berite samo številk  Kot vsako leto - če imaš srečo (beri: živiš v LJ ali bližnji okolici), je to dva dni po rezultatih, če je imaš malo manj (beri: živiš bogu za ritjo), je to pet dni po rezultatih.
|
|
|
|
|
airblup
Novinec

Sporočila: 8
|
Lahko rečem samo to, da čakanje ubija...vsaj mene no:D
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

Kul meter: 3
Sporočila: 102

|
Jap, mene tud
|
|
|
|
|
rosso
Pruček

Kul meter: -8
Sporočila: 43
|
saj je samo še 5 dni...v ponedeljek ob 5.00 pa vsi na ric-u
|
|
|
|
|
JADE
Pruček

Sporočila: 32
|
v bistvu 6
|
Domišlija je pomembnejša od znanja. A. Einstein
|
|
|
nick
Novinec

Sporočila: 2
|
a majo use šole podelitev spričeval 14.7.? ker v našem (bivšem) razredu nihče nič ne ve in ni bil obveščen...
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
tud js ne vem nič če mormo it v šolo v pondelk :S sam verjetno ja, da dobimo tista potrdila pa to... jaooo, bolj k se približuje, bolj mam občutek, da nisem naredla kriza bo kriza v pondelk zjutr+ živčki !
|
|
|
|
|
isabella
Drugarček

Kul meter: -3
Sporočila: 69
|
V šolo ti načeloma ni potrebno iti. Če pač ne moreš, si odsoten oziroma če ne želiš it na to podelitev pač ne greš. Greš potem tekom počitnic iskat tista spričevala. Takrat ko majo na šoli uradne ure. Tko da to je čist tvoja lastna odločitev. Eni pač nočjo hodt na te podelitve ker jim mori da te vsi tam sprašujejo kolk si kej pisal, pa kolk maš tam procentov itd. Če se hočeš temu izognit, greš lepo enkat v miru med uradnimi urami iskat tiste reči in je.
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
manndika, podelitev maturitetnih spričeval bo v ponedeljek, 14.7.2008, ob 17.uri pred gimnazijo Ravne na Koroškem.
Drgač pa ja, se strinjam.. ne bom šel na podelitev, če ne bom zadovoljen z rezultatom.
|
|
|
|
|
|
|
manndika
Drugarček

Spol: 

|
aha, okej, hvala Room  jaooo, js tud ne pridem, če bom slabo pisala, kerme bo preveč sram :S še vedno pa mam upanje, da sem naredla
|
|
|
|
|
airblup
Novinec

Sporočila: 8
|
ja mene stiska že kr en teden amapk vedno mislim če ne nardim pa bom že jeseni pa je to to. Drugače pa imamo mi tudi podelitev 14.7. ob 11h, če grem pa še ne vem odvisno tudi od rezultatov.
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Spol: 
|
Js kr vidim, da me ne bo iz hiše naslednje 3 mesce, če ne bom v redu pisal.
|
|
|
|
|