izzie
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 18
|
mah, če bi bli tak slaba generacija, nam ne bi pri maturi višali mej za ocene .. :/ pa bi mela tisto eno točko, zaradi katere bi bla sprejeta na faks, zdaj pa nisem .. pa lahko samo upam, da na vpogledu najdem to točko ..  Držim pesti zate - lepo bi te bilo (spet) imeti za sošolko  Pri katerem predmetu imaš vpogled? tnx.. ja, bi blo fajn ja.. am, dala sem za mat, bio pa kem, ker me vse troje zanima .. če najdem 1% pri mat, al pa 2% pri bio, sem not.. jao, al ta matematika.. :/ upam, da najdem tisto točko..
|
|
|
|
|
Borboleta
Pruček

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 11
|
A vi ste že dubil pismo iz lj medicinske fakultete?
|
|
|
|
|
Borboleta
Pruček

Spol: 
Sporočila: 11
|
Ubistvu sm dubila
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evridika
Pruček

Sporočila: 37
|
mau sm pozna, sam sm bla na morju... jejjjjjjjjjjjjjjjjjj jz sm tut sprejeta na medicino(dentalna, ljubljana) kok je bla nižja omejitev... mene je kr strah faksa lol....
|
|
|
|
|
JaJa.
Pruček

Kul meter: 3
Sporočila: 24
|
mau sm pozna, sam sm bla na morju... jejjjjjjjjjjjjjjjjjj jz sm tut sprejeta na medicino(dentalna, ljubljana) kok je bla nižja omejitev... mene je kr strah faksa lol....
Superca, čestitke! Še ena medicinka Pol se pa jeseni kej vidmo!
|
|
|
|
|
helenaT
Novinec

Sporočila: 5
|
smo že štirje:)
|
|
|
|
|
helenaT
Novinec

Sporočila: 5
|
farmacija anyone?  Hej!Ja sm sprejeta  , smo tut ze proslavili  hehe.. POl se vidmo oktobra! S kod pa si drgac? Js tut!  A date MSNje tisti, ki grete na farmacijo? smo že štirje:)
|
|
|
|
|
icegirl
Novinec

Sporočila: 8
|
hei.a gre slučajno kdo na radiologijo v ljubljano?
|
|
|
|
|
girl182
Pruček

Sporočila: 14
|
farmacija anyone?  Hej!Ja sm sprejeta  , smo tut ze proslavili  hehe.. POl se vidmo oktobra! S kod pa si drgac? Js tut!  A date MSNje tisti, ki grete na farmacijo? smo že štirje:) nas je že pet
|
|
|
|
|
buksl
Pruček

Spol: 
Sporočila: 18

|
js sm slovo pa anglo naredu z 2, kemo pa gefo s 3, mato pa s 5