Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Prevoz.org
Prevoz.org

Chit Chat Network
Chit Chat Network

Kiberpipa
Kiberpipa

forzanka
forzanka

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Prigode, metode in zablode Zoisova štipendija
Stran: [1] 2 Natisni
Avtor Tema: Zoisova štipendija  (Število ogledov: 1825 )
Chiara
Pruček
*

Kul meter: 2
Spol: Ženski
Sporočila: 36

Poslano: 11.06.2008 ob 22:33 Odgovori

a je še kdo od letošnjih maturantov totalno obupan nad novim zakonom ker do zadnjega ni vedel nič (kot na primer jaz) in je zdaj na lepem ostal brez štipendije??    če bi nas blo dost takih, bi se dal š kj narest pomoje... ?? jz se bom tut tepla za zoisovo, če bo treba! Angry   Smiley
« Zadnjič spremenjeno: 18.07.2008 ob 18:00 Avtor: Hundey »

I aM WallKiNg oN SuNsHinE.....;)
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: Moški
Sporočila: 303

Poslano: 11.06.2008 ob 22:34 Odgovori

js niti vem ne ka moram nardit da jo pridobim.. v bistvo sm mev miljon priznanj pa skos odličn, zoisove pa vseeno nisem dobil.
Chiara
Pruček
*

Poslano: 11.06.2008 ob 22:48 Odgovori

čaki ti si ker letnik?  Smiley jz sm predvsem obupana zato k jo bom zgubila Smiley

Room2012
Maturant

Poslano: 12.06.2008 ob 09:26 Odgovori

4. letnik sem...
Chiara
Pruček
*

Poslano: 12.06.2008 ob 12:50 Odgovori

ja...pol pa vlož prošnjo an... pomoje da bi jo pol skor mogu dobit.. sej mate gotov kašno socialno na šoli?  Smiley

Room2012
Maturant

Poslano: 12.06.2008 ob 13:09 Odgovori

ja sej pač letos je tk da se itaq moramo sami predlagat.. s tistim nekim evropskim živlenjepisom.. tak da predlago se bom

pa tut test smo pisal ponovno, samo se letošnji generaciji test pr zoisovi ne upošteva..
Chiara
Pruček
*

Poslano: 12.06.2008 ob 13:51 Odgovori

ma nvem... a mogoče poznaš točne pogoje za tole če se sam predlagaš? sicer pa upam da ti rata, ne Grin mogoče jo boš pa dobu lih na račun nas, ki smo letos brez ostal   a drugač ni pa na tem celem ogromnem forumu niti enga, ki ima iste probleme?!?!?!?!? http://zoisova.mojforum.si/ tole prilagam za vsak primer...

Room2012
Maturant

Poslano: 12.06.2008 ob 13:52 Odgovori

najlepša hvala, tebi pa želim, da je ne izgubiš oz. na novo pridobiš. a ti si 3. letnik al kk? kok veš da jo boš zgubla?
Chiara
Pruček
*

Poslano: 12.06.2008 ob 14:01 Odgovori

maturantka... Vem pa zato, ker so spremenil zakon in nas je malo morje k tega sploh nismo vedl, da za nas LETOS že velja nov zakon, po katerem rabiš povprečje 4,1. In mi smo pač naivno misll da je meja za obdržat dober uspeh. ampak pač za nas maturante že velja novo povprečje. in se nam tko mal ne zdi fer, da smo to zvedl zdej na koncu leta... Shocked Shocked Shocked zato smo zdej brez ostal ane...

melody
Pruček
*

Kul meter: -2
Sporočila: 17

Poslano: 12.06.2008 ob 16:36 Odgovori

kok je ljudi k sploh nima nobene štipendije vi pa k da boste umrl če je ne dobite pa sej obstaja tut republiška štipendija ne rabš nobenih priznanj niti povprečja  Cheesy Cheesy
Chiara
Pruček
*

Poslano: 12.06.2008 ob 19:32 Odgovori

rabš pa dovolj nizek bruto prihodek na družinskega člana, če še nisi pogruntala

drgač pa očitno ne zastopš, da se gre za princip. sej me ne bo pobral, če bom brez štipendije, tut doma bomo prežvel, sam najbrž bi se tut teb butast zdel, če bi na konc leta zvedla, da je ubistvu zej pa nov zakon, po katerem si ostala brez štipendije, medtem ko bi ti do zadne sekunde bla prepričana, da jo še zmer maš in mela že načrte kaj boš počela z njo na faxu. pač gre se za način. 

melody
Pruček
*

Poslano: 12.06.2008 ob 21:13 Odgovori

ma kakšen princip...poznam jst take kokr si ti dej majke ti rajš priznej da se ti gre samo za keš. zgleda da mate dost keša če ne morš dobit republiške pol pa tuki neki fehtaš za zoisovo tisti k jo pa res rabjo je pa ne morjo dobit Angry. in kje ti je zdej princip. ma jst bi jo vam vsem ukinla. in pol se zarad ene take bedne stvari pritožuješ tuki folk pa tm nima za jest ****a....materialisti eni ....
Chiara
Pruček
*

Poslano: 12.06.2008 ob 21:18 Odgovori

boga, ti maš res probleme s sabo, ane? Wink sj bo bolš, verjem. Če ne prej, ko zrasteš Wink

melody
Pruček
*

Poslano: 12.06.2008 ob 21:30 Odgovori

oh sori no k nm ni vsem pač tok do štipendijeoziroma do keša kokr je teb da greš celo temo na to odpret. najbolš da daš še svoj bančni račun da vsi po mal nakažemo da ti boga revca ne bi slučajno obubožala. Sad
4 letnik si pejt rajš delat ne pa tuki cmizdrit neki zarad zakonov pa kaj vem česa še vse.maturantka pa še vedno nezrela za svoja leta in pol men neki govoriš da odrastem...tc tc tc....pa sej veš kako pravjo vsega lepega je enkrat konec Grin
Chiara
Pruček
*

Poslano: 12.06.2008 ob 21:44 Odgovori

Cheesy četrti letnik sem zaenkrat (ubistvu za vedno) končala; sicer mi ostaja še nekaj ustnih izpitov mature, ampak večjih pretresov ravno ne doživljam ob tem - Zoisovo štipendijo dobijo pač tisti z določenimi lastnostmi...  Wink Ampak recimo, da je tole že mal preveč off-topic; ti pa svetujem, da naslednjič ne odgovarjaš na poste, katerih bistva ne dojameš - izpadeš relativno neumno Wink

aja...če imaš kakšne želje po nakazilih, ti pa lahko pošljem nekaj transakcijskih, še od sošolcev, če hočeš Cheesy

melody
Pruček
*

Poslano: 12.06.2008 ob 22:45 Odgovori

jz se bom tut tepla za zoisovo, če bo treba! Angry   Smiley
edini kdor tuki izpade relativno neumen si ti s temi svojimi izjavami in zgleda da če so ti ukinl to štipendijo pol ti nimaš teh "določenih lastnosti" in jst sm že zdavni dojela bistvo te najbol neumne teme na tem forumu sam zgleda da je ti še nisi Wink
sj bo bolš, verjem. Če ne prej, ko zrasteš Wink
maš pa čist prov Wink
Chiara
Pruček
*

Poslano: 12.06.2008 ob 22:55 Odgovori

zakaj tep ni raj ime disharmony?

Room2012
Maturant

Poslano: 13.06.2008 ob 14:49 Odgovori

Joj ne se tok kregat..

sam če sm pa čist odkrit.. se mi pa ne zdi nefer da ste šele zdaj zvedli.. zoisovi štipendisti bi morali po defaulto meti naštimano da imajo neko dostojno povprečje, saj pa so dobili štipendijo ker so kao nadarjeni.. to je sam moje mnenje, ne napadam tebe Chiara Wink
Chiara
Pruček
*

Poslano: 13.06.2008 ob 15:36 Odgovori

ja,valda... sej se strinjam s tem da so dvignl mejo, ker smo dejansko skoriščal to.. Nvem, jz nism delala lih najlažje gimnazije pa se nism rabla nč kej zlo dost učit za dober uspeh recmo... je pa res da sm mela skos še polno nekih priznanj pa ene dejavnosti pa tekmovanja tko, zravn. sam usejn, kamot bi bla pravdobra, če bi hotla. sam pač se zanašaš na neki, kar velja (star zakon) in če ne veš, da se je spremenl, je mal bedn. sej nism edina, k je zdej nasrkala (mal po forumih poglej; je celo en na novo narjen lih na to temo, ker nas je res dost takih) ker fora je, da folk je bil tut pravdober pa so ostal brez štipendije...ker pač enostavno nismo vedl. enim je zmankal ... ma praktično nič, aveš. lih tok, da jim je.

melody
Pruček
*

Poslano: 13.06.2008 ob 15:57 Odgovori

zakaj tep ni raj ime disharmony?
kaj ma to veze z melody ****a si zabita sej ni čudn da so ti ukinl to štipendijo
Chiara
Pruček
*

Poslano: 13.06.2008 ob 17:36 Odgovori

nisi glasbenica, ane? Škoda Wink

Room2012
Maturant

Poslano: 14.06.2008 ob 19:05 Odgovori

lej Chiara js te popolnoma razumem, pa točno vem kaj mi hočeš povedat..

samo pač se mi vseeno zdi, da se spodobi da je zoisov štipendist že po defaulto vsaj prav dober, saj pa je navsezadnje zoisova štipendija namenjena nadpovprečnim dijakom. v gimnazijah se predava ista snov, tak da je ta izgovor, da obiskuješ težko gimnazijo, zelo slab. še enkrat poudarim, upam, da jo pridobiš nazaj.
Chiara
Pruček
*

Poslano: 14.06.2008 ob 22:13 Odgovori

ja se čist strinjam s tem pravdobrim uspehom... sej pravm, da smo izkoriščal na veliko to... Sam sm tut že napisala da je ostou folk brez k so bli pravdobri! aveš men je do pravdobrga recmo zmankal neki za đabe. Sam sm nakonc pustila kr sm si uno rpagmatično rekla, ma itq ni fore, za na fax se mi ne šteje, štipendijo pa tut obdržim. No, je pač nism Smiley pa tut škoda bi blo truda sam za štipendijo, k bi jo itq zgubila tut če bi bla pravdobra Smiley

Drgač pa isti učni program še zdelč ni pogoj za isto težavnost... Ne moreš primerjat nvem, Viča al pa Most (pa nč slabga ne mislm s tem) pa naprimer Škofijsko al pa Želimlje al pa v končni fazi Bežigrad (čeprou bi se dal razpravlat...) A se ti ne zdi?

beyb
Maturant

Kul meter: 1
Sporočila: 253

Poslano: 14.06.2008 ob 22:17 Odgovori

In kaj je razlika med Vičom in Mostami? Oboje je gimnazija...

*let us enjoy our love as long as we may
Room2012
Maturant

Poslano: 14.06.2008 ob 22:18 Odgovori

ne, ne zdi se mi.. zdi se mi pa brezveze po srednjeveško klasificirat gimnazij, ker se mi zdi, da je to samo sranje.
Stran: [1] 2 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X