Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Slo-Mod
Slo-Mod

Chit Chat Network
Chit Chat Network

Pikslar
Pikslar

Kiberpipa
Kiberpipa

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Prigode, metode in zablode Zoisova štipendija
Stran: 1 [2] Natisni
Avtor Tema: Zoisova štipendija  (Število ogledov: 1826 )
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: Moški
Sporočila: 303

Poslano: 14.06.2008 ob 22:20 Odgovori

ne, ne zdi se mi.. zdi se mi pa brezveze po srednjeveško klasificirat gimnazij, ker se mi zdi, da je to samo sranje.

pa da še dodam.. na koncu so važne ocene, in ne kak se imenuje tvoja gimnazija.
Room2012
Maturant

Poslano: 14.06.2008 ob 22:42 Odgovori

pa FUUUUUUUUL me razjezi ko kdo išče neke razloge za svoj neuspeh v okolici.. vse se da če se hoče.. najbol cenim ljudi ko stojijo za svojimi uspehi in neuspehi.
melody
Pruček
*

Kul meter: -2
Sporočila: 17

Poslano: 14.06.2008 ob 22:54 Odgovori

Room2012 ja vidš to pač enmu folku ni jasn.... kiara na keri šoli si pa ti majke ti zihr na kšni gradbeni  Cheesy Cheesy ne bi blo nč čudnga pol če bi ti vzel štipendijo
*FunnY GirL*
Pruček
*

Kul meter: -3
Sporočila: 24

Poslano: 14.06.2008 ob 22:56 Odgovori

Drgač pa isti učni program še zdelč ni pogoj za isto težavnost... Ne moreš primerjat nvem, Viča al pa Most (pa nč slabga ne mislm s tem) pa naprimer Škofijsko al pa Želimlje al pa v končni fazi Bežigrad (čeprou bi se dal razpravlat...) A se ti ne zdi?

Lubica kaj pa je narobe z Mostami?
Naj ti lepo povem, da hodm na Moste, ti če nisi na Mostah ne morš trdit kakšen je njihov učni program. Snov jemljemo isto kot druge gimnazije..Mam tud primer par predmetov, pri katerih velik več jemljemo kot Vič!!
In zdej, če teb Moste niso všeč samo zaradi tega ker si mogoče slišala kakšno čez njih, si si pa sam kriva!
In ime ali pa okolica šole nimajo nobene veze z štipendijo.
Štipendijo dobiš na podlagi učnih rezultatov!
In v bodoče zadrži te svoje neprimerne in čist glupe komentarje zase!!! Angry

Yeah BitcH, that's me!
Don't HaTe!!!*
Room2012
Maturant

Poslano: 14.06.2008 ob 23:05 Odgovori

pa ful mi gre na živce da se idealizira bežigrad in vič.. jao.. tak kot da ostali nismo kaj vredni...
Chiara
Pruček
*

Kul meter: 2
Spol: Ženski
Sporočila: 36

Poslano: 15.06.2008 ob 18:56 Odgovori

Se globoko in iz srca opravičujem vsem, ki jih je katerikoli mojih postov užalu ker to ni bil moj namen (mogoče edin...bi blo fajn razumet veznike pa členke, ker bi pol mel nekateri majn težav z mojim opredeljevanjem gimnazij, ampak sej ni fore Smiley )

Vse, kar me je zanimal, je blo samo to, če ma kdo slučajno iste probleme s Zoisovo. Očitno tle sploh nobenga s to štipendijo ni, tko da brezveze da sm vas tko po nepotrebnem vznemirjala. Je pa ratala pol debata čis izven tega kar je mene zanimal. tut nism mela nobenih nevemkašnih negativno nastrojenih idej, sam eni se pač takoj začnejo kregat - usak ma pač svoja področja Wink uglavnem, jz se umikam z bojnega polja (ki je nastal čis brez mojih želja...) lep pozdrav!

I aM WallKiNg oN SuNsHinE.....;)
beyb
Maturant

Kul meter: 1
Sporočila: 253

Poslano: 15.06.2008 ob 20:12 Odgovori

Mislm, da ne rabš met kkšnga posebnga znanja o veznikih in členkih, da razberš iz tistga tvojga posta, da si postavlala ena gimnazije na težja mesta? Sicer nism nč spremala te teme(tko da bi prou brt šla) in me tut ne zanima samo tole s šolam mi gre pa res na živce..pol se pahočš še vn potegnt z enimi vezniki in nj bi na konc mi glupi izpadl...ma ja. Roll Eyes

*let us enjoy our love as long as we may
Athena89
Pruček
*

Sporočila: 16

Poslano: 18.07.2008 ob 02:04 Odgovori

ma ta novi zakon je totalna bedarija... sicer sem 4. letnik, in imam zadostno povprečje, ampak vseeno se mi zdi ful nepravično vse skup
Kokaa
Pruček
*

Sporočila: 20

Poslano: 18.07.2008 ob 12:18 Odgovori

LP! mene zanima če se komu kaj sanja kako je to letos z zoisovo? ker nam ni treba pisat testov (za povprečje nad 4.1...) a to pomeni, da avtomatsko vsi ki izpolnjujemo pogoje dobimo štipendijo? kje pa lahko kupiš vlogo? Tongue
Room2012
Maturant

Poslano: 18.07.2008 ob 12:27 Odgovori

teste so razveljavili ja.. povprečje moraš imeti vsaj 4,1.. zdaj pa tut jaz ne vem a moraš imeti še izjemen dosežek ali ne..
Room2012
Maturant

Poslano: 18.07.2008 ob 12:30 Odgovori

pa poslat moraš zbirno mapo..

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/stipendije.asp
JaJa.
Pruček
*

Kul meter: 3
Sporočila: 24

Poslano: 18.07.2008 ob 12:43 Odgovori

kokr si js razlagam kar je napisano na tem naslovu potem potrebuješ samo eno od tega..ker je med vsakim pogojem ALI in ne in. Me pa zanima, kako je z vračanjem štipendije, ker sm slišala od ene sošolke da po novem pravilniku,štipendijo izgubiš in si jo tudi dolžan vrnit,če ti dvakrat miruje. Kdo ve,kolk je resnice v tem al se vedno vrača le, če se pač izpišeš iz fakultete?
Room2012
Maturant

Poslano: 18.07.2008 ob 12:47 Odgovori

ja točno tko.. tisti ALI mi pove, da potrebuješ samo enega izmed teh pogojev.. torej če imaš povprečje 4,1 dobiš štipendijo.  Roll Eyes
Kokaa
Pruček
*

Poslano: 18.07.2008 ob 13:01 Odgovori

to pomeni, do ogromno letos dobilo štipendijo.....sam a ni točno določeno število kok štipendij lahko podelijo? a kdo ve ke se kupi obrazec? Smiley
Room2012
Maturant

Poslano: 18.07.2008 ob 13:08 Odgovori

ja ogromno ljudi je štipendijo že izgubilo.. po mojem je to tak, da oni razpišejo na primer 2000 štipendij.. potem pa izberejo tistih 2000, ki imajo najbolše dosežke.
Kokaa
Pruček
*

Poslano: 18.07.2008 ob 13:11 Odgovori

ja v bistvu pri nas na šoli sploh niso opozorili naših štipendistov o novem zakonu, pol so pač zgubli štipendijo, sj ne moreš pol v zadnjem mesecu delat čudežev....
Room2012
Maturant

Poslano: 18.07.2008 ob 13:15 Odgovori

O tem se da debatirati.. Dejstvo, da 80% zoisovih štipendistov ni imelo povprečja 4,1 je žalostno. Zoisov štipendist bi moral biti nekdo, ki je lahko drugim za vzgled kar se tiče uspeha v šoli. To, da je toliko zoisovih štipendistov izkoriščalo prejšnji zakon (vsaj dober uspeh) je nesprejemljivo. Ni bilo fer od države, da je ta zakon uvedla proti koncu šolskega leta, ampak se mi vseeno zdi, da so tisti ta pravi zoisovi štipendisti štipendijo obdržali.
Kokaa
Pruček
*

Poslano: 18.07.2008 ob 13:25 Odgovori

ja, v bistvu maš prav... kaj mu hasne da je fl pametn, če pa tega ne izkoristi... pomoje je res bolš da je tak kot pa je... ne morjo lenobe podpirat Wink
Room2012
Maturant

Poslano: 18.07.2008 ob 13:25 Odgovori

Točno tko ja Wink

girl182
Pruček
*

Sporočila: 14

Poslano: 18.07.2008 ob 14:57 Odgovori

tut js sem malo brskala po internetu, ker do sedaj nisem bila zoisova štipendistka in me je zanimalo če imam kaj možnosti da bi to postala... http://www.sklad-kadri.si/  na tem linku bote našli vlko informacij na to temo Wink
demos
Drugarček
**

Sporočila: 58

Poslano: 18.07.2008 ob 16:04 Odgovori

room2012 državaje to uvedla dost prej...sam dost sposobne svetovalne delavke(v narekovajih) niso povedale tega v izgovor za to pa majo da so mislile da bojo to spremenil...lepe sanje ni kj..

drgač pa je čist prov da so dvignali mejo..k je blo dost folka k so meli bolši uspeh pa so bli brez štipendije..
ZinI
Novinec
*

Sporočila: 5

Poslano: 18.08.2008 ob 09:15 Odgovori

Kakorkol je ta vladna poteza ena "najjačjih" v njenem mandatu. Chiaro čist zastopm, da se ji zamal zdi, ker gospodje niso nič obvestili tako kot bi blo treba. Men bi se tut.
Ja se strinjam, da bi moral met zoisevi štipendisti boljši uspeh od ostalih, sam 4.1 je pa tut mal visoka stvar. Bolj racionalno bi blo, če bi se uspeh iz dobrega dvignil na prav dobrega, ampak ker je skor vsak štipendist prav dober nebi vlada dosegla svojega namena zmanjšat štipendijski fond. 

livestrong.
ricolinka
Pruček
*

Kul meter: 2
Sporočila: 14

Poslano: 22.09.2008 ob 17:44 Odgovori

mene je zdej mal panika zagrabla... kjri rok velja za oddajo tistim ki smo končali 4. letnik...
15. september  al 6. oktober?
5kica
Novinec
*

Sporočila: 1

Poslano: 23.10.2008 ob 15:38 Odgovori

Poznam  kr neki zoisovih štipendistov, k dost mn delajo za šolo kot ostali, ker ciljajo le na dober uspeh, da obdržijo štipendijo. Velik jih tut zlo izkorišča in napišejo, da se vozjo v šolo z javnimi prevoznimi sredstvi in še dodatno dobivajo 70€. Angry, čeprav so od šole oddaljeni le za 1 avtobusno postajo In kje je kle pravica! Zacuden

Sama sm se letos prijavla, sam ne vem kok mam kej možnosti, k se jih je res veliko prijavl. Povprečje pa mam 4,8- Sad
:)_punnca_:)
Novinec
*

Sporočila: 7

Poslano: 23.11.2008 ob 20:25 Odgovori

zoisove štipendije- usi se sam neki bunite pa neki greste kao ja če majo štipendijo bi jim mogl bit za vzgled pa tako sranje... ka vam ni jasn? večina ljudi je doblo štipendijo na konc OŠ in ne v SŠ.
jst mam zoisovo in bi blo dost bolš če je neb mela ker je to prevelk pritisk. usi vidte sam keš ki ga kdo dobi, ne vidte pa dlje od keša. u osnovni sm mela en kup priznanj, ocene supr (brez piflanja in učenja nasploh), testi nadarjenosti so kazal kao kok sm nadarjena pa inteligentna pa ta sranje, to štipendijo sm dobla, pol u sredni se je pa začelo... nikol se nism učila zto se niti nism znala, bla sm hepi če sm tri dobla, na konc leta sm 2 predmeta spravla na 5, dva predmeta na 4, dva sm mela 2, ostalo je blo pa tri. sm si pa na koncu leta pr matematki pridelala dva šuta in s tem nms in skor popravca. in to sranje bi petkrat lažje popravla če neb mela zoisove ker kot vam je vrjetn znan, če nis najmanj dobr morš vrnt keš (prbližn 150 evrov na mesec*12 mesecov= 1800 evrov) A si vi predstavlate ta pritisk?Zacuden

letos sm precej bolš začela sam je še useen blesavo k dobiš šut tkt k si se res kej učil, pol pa še en šut in spet nastane nms s tega 

še o kategorizaciji gimnazij:
program je resda isti na useh, ampak je razlika že v učiteljih. vič je stoprocentno bl za*ukan kt pa druge gimnazije... ker majo profesorji tak vpliv. a ste vi že doživel k je prfoks ****u nad razredom kaj dela na teli pa teli šoli s tem znanjem? sigurn ne. al pa npr: ne boš naredu mature al pa take... dejte ne mi govort da je use isto k ni!

u glaunem: zoisova štipendija ni sam keš, ampak obveznost.
Stran: 1 [2] Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X