Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Kiberpipa
Kiberpipa

Slo-Mod
Slo-Mod

Prevoz.org
Prevoz.org

Pikslar
Pikslar

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Naprej na faks Problem pri vpisu
Stran: [1] Natisni
Avtor Tema: Problem pri vpisu  (Število ogledov: 479 )
Fairyca
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 5

Poslano: 26.07.2008 ob 09:57 Odgovori

Živjo!

Imam problem. Sprejeta sem bila na fax, na 3. željo, ampak si želim na nek drug izredni študij. Ali je možno, da se sedaj v prvem roku ne grem vpisat na fakulteto in pri 2.roku spet oddam prijavo za faks na izredni študij ( razpisanih mest je dosti)? Undecided

Hvala za pomoč;)
luna19
Tretarček

Kul meter: 2
Spol: Ženski
Sporočila: 148

Poslano: 26.07.2008 ob 12:43 Odgovori

je možno  Smiley
Fairyca
Novinec
*

Poslano: 26.07.2008 ob 13:13 Odgovori

ares? si ziher? a mi loh razložiš potek  Grin ker eni pravjo da ni možn sam ne verjamem glede na to da plačaš in da ni redno...vsak mi pove drugače
amandawoodward
Drugarček
**

Sporočila: 70

Poslano: 26.07.2008 ob 13:24 Odgovori

Jaz pravim, da ni možno.

Citat iz http://www.vpis.uni-lj.si/ :
Citiraj
V drugem roku se na še prosta mesta lahko prijavijo kandidati, ki niso bili sprejeti v nobenega od v prvi prijavi napisanih študijskih programov. Drugo prijavo lahko oddajo tudi tisti, ki niso oddali Prve prijave za vpis.

Izjemoma se lahko prijavijo tudi kandidati, ki so bili v prvem roku sprejeti, če imajo za to upravičene razloge. O upravičenosti razlogov odloči pristojni organ univerze oziroma samostojnega visokošolskega zavoda na podlagi individualne prošnje in ustreznih dokazil, ki jih kandidat priloži Drugi prijavi za vpis.

Nobene veze nima, če je študij redni ali izredni, pomembno je le to, ali si oddal prijavo v prvem roku in ali si bil na katero koli željo sprejet.
Fairyca
Novinec
*

Poslano: 26.07.2008 ob 13:26 Odgovori

ma nevem..ja sem to že vidla ja. samo kaj pa potem pomeni tisti izjemoma in pogoji pa prošnja, me res v kakšnem primeru oz. kaj moraš napisat da odobrijo. Zacuden
sie
Pruček
*

Kul meter: 1
Sporočila: 15

Poslano: 26.07.2008 ob 14:52 Odgovori

Zdravo. Poglej, moja kolegica žal ni sprejeta na prvo mesto, kamor je napisala pravo v Ljubljani, manjka ji namreč 0,8 točke  Sad Sad Undecided. Na drugem mestu ima pedagogiko in zgodovino, kamor tudi ni sprejeta, saj je omejitev še večja, na tretjem ima pa pravo v Mariboru in tam je sprejeta, vendar zaradi mnogih osebnih razlogov (stanovanje ima že dolgo tam zrihtano, prevoz, fant itd.), bi šla rada v Ljubljano, izredno. Šla je celo v Ljubljano vprašat glede tega, tako da ta informacija sigurno drži. Lahko vpišeš izredno, vendar moraš navesti prave razloge zakaj ne bi šla študirat to, kamor si sprejeta. ČE ti to odobrijo, potem se lahko vpišeš izredno, kamor boš sigurno sprejeta, saj se nikoli (nisem še slišala no) ne zapolnijo vsa razpisana mesta. Torej, najbolje da pokličeš na to fakulteto kamor si sprejeta in pa na tisto kamor bi želela iti izredno in tam boš vse zvedela. Možnost pa obstaja tako da ne obupuj in ne verjemi tistim, ki kar nekaj trdijo, pa čeprav ne vedo nič o tem Smiley.

Srečno!

Sie
Fairyca
Novinec
*

Poslano: 26.07.2008 ob 15:12 Odgovori

Za Sie :

Res hvala hvala za tvojo pomoč in imaš prav, veliko folka samo nekaj pravi, pa nič ne ve, ne govorim za forum, tako nasploh Wink samo še eno vprašanje: potem sedaj ko je vpis, se ne grem vpisat, in potem napišem prošnjo za 2 rok izredno ( vse 3 želje imam tako ali tako na isti fakultetti, izredno bi šla pa seveda prav tako na isti fakulteti) resnično upam da mi uspe Embarrassed
luna19
Tretarček

Sporočila: 148

Poslano: 26.07.2008 ob 18:19 Odgovori

lej najbl zihr je pa vprašaš na univerzi tm ti bojo najbl točn odgovorl!
sie
Pruček
*

Kul meter: 1
Sporočila: 15

Poslano: 27.07.2008 ob 11:44 Odgovori

Hej, ni treba zahvaljevat, je že v redu Smiley. Normalno, da sem ti pomagala, če sem le lahko - namreč ravno zaradi kolegice sem vedla. To pa ne vem točno glede vpisa. Če hočeš mi piši zasebno, pa ti dam številko od te svoje prijateljice in jo lahko pokličeš in vprašaš, ona je sedaj s tem dobro seznanjena, saj je bila v Ljubljani in se o vsem pozanimala. Sicer je pa mogoče res dobro, da se oglasiš na izbrani fakulteti in tam povprašaš.

Srečno!

Sie
perfect_baby
Novinec
*

Sporočila: 3

Poslano: 18.09.2008 ob 18:46 Odgovori

Ali kdo mogoče ve kdaj se dobijo domov pošte če si sprejet al pa ne?Zacuden
caprizzioza
Novinec
*

Sporočila: 8

Poslano: 18.09.2008 ob 19:11 Odgovori

Najkasneje do 24. septembra! Bo še treba mal počakat.
bibika
Tretarček

Sporočila: 103

Poslano: 18.09.2008 ob 20:32 Odgovori

hmmm... jst se bom v 2.letnik vpisala šele nasledni tedn... + da sem poslala prijavo na napačn naslov Sad ... kdaj pa pol jst dobim.. kdo kej ve?
Stran: [1] Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X