mravlja
Tretarček

Kul meter: 7
Spol: 
Sporočila: 123
|
Nudim instrukcije iz matematike in fizike in pomoč pri maturi.
Za vse interesente iz stajerskega konca še moj naslov: zattara@email.si
Cena po dogovoru!
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 15.10.2007 ob 19:12 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
Burgola
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 1
|
instruiram Mat za OS,SS,GIM v Ljubljani cena: 1400 SIT/h v primeru, da vas je vec(par, trije) naenkrat, se cena obcutno zniza! kontakt: mojmobitel@email.si
|
|
|
|
|
suz_AnA
Novinec

|
Zdravo! Sem študentka matematike na pedagoški fakulteti in nudim inštrukcije iz matematike za vse srednje šole v Mariboru.
UGODNO!
Za dodatne informacije piši na mail: suzana.mat@email.si
lep pozdrav, Suzana
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 04.02.2006 ob 12:13 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
barbara_5
Novinec

|
Pozdravljeni!
Sem absolventka Pedagoške fakultete, smer matematika-tehnika in ze vec let uspesno instruiram matematiko. Instrukcije lahko potekajo pri vas doma ali pri meni, stanujem pa v centru Ljubljane.
Moj kontakt je ovohna@yahoo.com
Lep pozdravcek!
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 11.09.2006 ob 20:01 Avtor: barbara_5 »
|
|
|
|
|
Urban R.
Novinec

Spol: 
Sporočila: 2
|
Sem zaposlen podiplomski študent na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani in nudim inštrukcije za matematiko na vseh srednjih šolah na področju Ljubljane. Cena po dogovoru (vsekakor ne več kot 1500/uro), prvi dve uri zastonj.
Dosežki: - dve srebrni vegovi priznanji - diploma na Fakulteti za elektrotehniko - fakultetna Prešernova nagrada za diplomsko delo
Kontakt: Tel: 041-756-735 Email: urban.rudez@gmail.com
|
|
|
|
|
steiner
Novinec

|
Nudim kvalitetne instrukcije iz matematike in fizike za osnovne in srednje šole ter fakultete v Ljubljani. Sem prilagodljiv, pridem na dom. Marsikaj je stvar dogovora! Cena za 60 minut je 1800 sit. Ob marljivosti in resnem delu uspeh zagotovo ne izostane.
Leon (041/253-266)
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 18.10.2006 ob 11:16 Avtor: steiner »
|
|
|
|
|
BostjanK
Novinec

|
Sva studenta pedagoske fakultete v Ljubljani smer matematika-fizika. Imava dolgoletne izkušnje z inštrukcijami (tudi pri inštrukcijskih hišah). Inštruirava pa matematiko za SŠ in OŠ (cena po dogovoru), ter fiziko za OŠ. Za več informacij naj pokličte na: 051 389 031 in 031 647 889 Boštjan in Violeta
|
|
|
|
|
Eri
Pruček

Sporočila: 20
|
Sem Študentka matematike na pedagoški fakulteti in nudim kvalitetne inštrukcije iz matematike.
Mail: erika@bejbika.net
|
|
|
|
|
Suzana07
Novinec

|
Pozdrav!
Predmet: matematika Stopnja: srednja šola, gimnazija Kaj: razlaga, pomoč, utrjevanje snovi, dodatne naloge, pomoč pri rednih kontrolnih nalogah, priprava na maturo, priprava na razredne izpite Kdaj: ko ti najbolj ustreza Kraj: Maribor Kje: na domu ali pri meni Kdo: abs matematike Izkušnje: da Koliko: 8€/60min Tel.: 041 825 878
lp, suzana
|
|
|
|
|
andrejkure
Novinec

|
Uspešno inštruiram matematiko in fiziko
- Potrebuješ pomoč pri matematiki ali fiziki skozi celo leto ali samo za določeno snov? - Želiš boljše razumevanje, utrditi naučeno? - Si želiš odpraviti strah & odpor pred temi predmeti?
Pokliči me!
Andrej 040 200 323 andrej.kure@gmail.com
|
|
|
|
|
instmatfistat
Novinec

|
Zivjo, sem student EF, studiral pa sem tudi gradbenistvo v Grazu. Nudim instrukcije matematike, fizike, statistike ipd. Instruiranje me veseli in se mu res posvetim. Cena 7€/60 min Pridem tudi domov (ce si iz LJ)
horvat.news@gmail.com 031 587 408
|
|
|
|
|
gudovc
Novinec

|
Sem profesor Fizike in tehnike. Kvalitetno in uspešno že vrsto let inštruiram matematiko in fiziko za osnovne in srednje šole. Pridem tudi na dom v območju LPP (Ljubljana). Inštrukcije nudim na domu tudi na relaciji Vrhnika-Ljubljana.
Cena 10€/45 min.
Info. na tel.: 031-293-796
|
|
|
|
|
slobig
Novinec

|
Nudim kvalitetne instrukcije iz matematike in fizike.
Po dogovoru ali individualno ali več.
Z instrukcijami boste izgubili strah in razširilo se vam bo obzorje.
Cena 5-10 EVRO (ena šolska ura).
mrbig.pc@gmail.com
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 30.01.2008 ob 16:47 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
Eri
Pruček

|
Sem študentka matematike na pedagoški fakulteti in nudim ugodne inštrukcije matematike. Imam več letne uspešne izkušnje. Lahko pri meni ali na vašem domu.
Kontakt: erika@bejbika.net
|
|
|
|
|
melitaa
Novinec

Spol: 
|
Sem študentka matematike in tehnike na Pedagoški fakulteti. Nudim kvalitetne inštrukcije matematike za osnovnošolce in srednešolce.
Cena: 8 € za srednješolce (45min) 7 € za osnovnošolce (45min)
Informacije: mail: melita.kompolsek@gmail.com ali tel.: 051 / 686 - 457
|
|
|
|
|
matematika
Novinec

|
Nudim kvalitetne inštrukcije matematike za OŠ, vse SŠ in fakultete na območju Prekmurja.
Tel: 040 414 877 matematikaa@gmail.com
|
|
|
|
|
smavc
Novinec

|
Živijo!
Nudim inštrukcije matematike v Ljubljani in Kranju. 040 876 437 (Mitja). Cena 10€ na šolsko uro.
|
|
|
|
|
LeaL
Novinec

|
Hej!
Sem absolventka smeri matematika - biologija na Fakulteti za naravoslovje in matematiko v Mariboru in nudim inštrukcije iz obeh smeri za osnovno in srednjo šolo. Cena: 8€ na šolsko uro. Za več informacij pokličite: 041 470 505.
Lep pozdrav!
Lea
|
|
|
|
|
Eri
Pruček

|
Študentka pedagoške fakultete nudi ugodne inštrukcije iz matematike za oš in sš. Več informacij na mailu: petan.erika@gmail.com
|
|
|
|
|
nick
Novinec

|
Pozdravljeni!
Sem gimnazijski maturant, ki je letos opravljal maturo iz matematike na višji ravni. Nudim inštrukcije matematike v svojem stanovanju (Ljubljana-Vič), izjemoma pridem tudi na dom. Vsem gimnazijcem in srednješolcem se toplo priporočam.
cena: 8€/60min
Kontaktirajte me na naslovu: kimi.vic12@hotmail.com
|
|
|
|
|
janja714
Novinec

|
gimnazijska maturantka nudim inštrukcije matematike srednješolcem relacija mozirje-celje; tudi na domu cena od 5-9€/45min 040709849
|
|
|
|
|
katt
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 11
|
hej! sem gimnazijska maturantka in nudim inštrukcije matematike predvsem za tiste, ki boste jeseni opravljali maturo na osnovnem nivoju in vam to povzroča problemčke:) 'pouk' je možen v Celju ali okolici, eventuelno pridem tudi na dom:) torej, pokliči na 041930252 ali piši zasebno sporočilo da ti sporočim mail:) ... cena je 7evrov oz. po dogovoru Katja
|
|
|
|
|
mathfreak
Novinec

|
Nudim kvalitetne inštrukcije za matematiko v Ljubljani. Študiram matematiko na fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani. Cena inštrukcij je 8eur/45min oz. 15eur/90min. več na mkolez@email.si Lp, Marko
|
|
|
|
|
Eri
Pruček

|
Študentka matematike na Pedagoški fakulteti, nudi inštrukcije iz matematike za osnovni, srednji in fakultetni ravni. Za seboj ima večletne uspešne izkušnje.
Več informacij na: petan.erika@gmail.com
|
|
|
|
|
mary_86
Novinec

Spol: 
Sporočila: 8
|
sem študentka matematike na fakulteti za naravoslovje in matematiko. Inštrukcije matematike nudim vsem osnovnim in srednjim šolam, s predhodnjim dogovorom preko maila, navedenega spodaj. izkušnje s tega področja že imam, zaenkrat je še pri vsakemu uspelo, vendar pa je potrebno timsko delo inštruktorja in inštruiranca, brez tega kajpak ne gre. inštrukcije nudim tudi za določene faxe, a ker nimam ravno veliko izkušenj zaenkrat lahko pomagam le takim, ki nimajo zelo velikega poudarka na matematiki.
o času, kraju in ceni se dogovorimo po mailu!
LP, mary_86
kontaktni mail: mary.marjana@gmail.com
|
mary_86
|
|
|