|
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 37
Spol: 
Sporočila: 607

|
Daj povej malo več o tem. Kakšne uroke, obrede in podobne reči? Pa znaš tudi čarat?
Nikoli še nisem spoznal človeka k bi se s tem ukvarjal, vse je enkrat prvič.
|
|
|
|
|
|
|
Lady
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 45

|
po moje zna bit magija tudi nevarna, če nimaš znanja kako jo uporabljati... ne vem kako se s to stvarjo dela in se tudi ne spuščam globoko v to. vem pa, da so ljudje, ki so se s tem ukvarjal in prav izzival, doživel kaj neprijetnega in celo nevarnega. veliko ljudi mi je že reklo, da se s tem ni za igrat. jaz verjemem v to, vendar poskusla mende ne bom nikol kako se s tem dela. lp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ursa
Drugarček

Kul meter: 17
Spol: 
Sporočila: 91

|
oj!
si ne predstavljam cisto a to recimo reces preden gres spat??
ceprav jst sem si to bolj predstavljla, da kaksna zelisca in roz'ce skupi mesas... in pol nastane kaksen urok.... a kej takega tudi obstaja?
glede na to da nas je vec intresentov o tej temu, lahko poves kaj vec! recimo kje si se naudusla za to in predvsem kje naucila? 
papa
|
|
|
|
|
Diana
Novinec

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 1

|
In kaj pol začaraš? Predvidevam da maš to uroke od marjetke jeršak? vsaj ona ma take v obliki rim... skratka za kaj takega morš met tud mal talenta...?
|
|
|
|
|
Hellspawn
Pruček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 41
|
Sicer osebno mislm da magija ne obstaja (dobr če za kuriš dolocena zelisca verjamem da dobis privide). Sam me vseen zdej ka si glih omenila, to zanima . Tko da povej kej vec podrobnosti.
|
|
|
|
|
want_more
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 5
|
Mene tut zanima to. Neke knjige z uroki se dobi v knjiznici...ampak tisto se mi zdi bolj kot ne kr neki? Drgac pa neki ze mora bit na tem, da obstaja.... Lahk poves kaj se je ze uresniclo zarad urokov?
|
|
|
|
|
ernest1a
Novinec

Sporočila: 7
|
Imam obcutek, da se tukaj folk za***ava. Jaz sicer verjamem v duhovni svet in magijo. Toda zakaj nocete konkretno odgovoriti ce poznate odgovor? Ze trikrat so vas vprasali da poveste kaj vec pa se vendo nic.
Torej se jaz vaju prosim. Povejte tocn kaj pocnete, katere besede izgovorite in kaj se po tistem zgodi. Ne pa nekaj ovinkarit in se zmisljevat.
|
|
|
|
|
GasCan
Drugarček

Kul meter: 11
Spol: 
Sporočila: 85

|
*kamadona bog svet pa sta zginle... tak to je ... čarovniki so čudna reč ja... kak še je le to blo v stari jugoslaviji.... to so bli cajti ja
|
|
|
|
|
danijelca
Pruček

Kul meter: -6
Spol: 
Sporočila: 28

|
Slišala sm že za magijo in to me zanima vendar je nevarno in si ne upam, da polj ne bo kakih posledic. Je že kdo to poskusu? ??
|
|
|
|
|
Saso
Pruček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 40
|
Če v to resnično verjameš potem je lahko zelo nevarno - to morš vedt, ker drugače sploh nič od tega ni, ne obstaja (verjetno), samo če pa v to verjameš pa se sam sebe prepričaš, da to obstaja in potem maš lahko velik, usodne pihične posledice. Pa tud če ne verjemaše tega raje ne delaj, raj pojdi kolesarit za 30 min, v kino ali pa se zabavat v kakšen klub.
|
Festina lente
|
|
|
|
|
premalopameten
Pruček

Kul meter: -1
Spol: 
Sporočila: 22

|
Eh, kot sm odgovoru, bedarije. Raje zivim v realnosti.
|
|
|
|
|
innuendo
Drugarček

Spol: 
Sporočila: 74

|
ja, magija zna biti tako zelo super ... sploh črna, kajneda? katastrofa, s čim se ljudje vse ne ukvarjajo! morda se posledic takšnih dejanj ne zavedate takoj (npr. črna magija), a sigurno največ slabega narediš samemu sebi. namreč nikoli ne veš, koga dobiš za sogovrnika in ga čisto na primer, želiš "začarati", on ti pa vrne trojno
ni važno, če je kaj na tem, ali pač ne ... to so malce bolj resne stvari in če koga karkoli muči je bolje, da gre v kino ali pa na sprehod in se ne ukvarja s takšnimi zadevami.
|
|
|
|
|