Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
Anketa
|
| Vprašanje: |
Verjamete v to??
| Ja popolnoma!! |
|
  4 (10%) |
| Nekaj je na tem... |
|
  9 (22.5%) |
| Dvomim, a vseeno da. |
|
  5 (12.5%) |
| No ja... |
|
  6 (15%) |
| Zdi se mi sumljivo. |
|
  8 (20%) |
| Spoštujerm ljudi, ki se s tem ukvarjajo. |
|
  0 (0%) |
| Bedarije!!! |
|
  6 (15%) |
| Kaj pa sploh je to??? |
|
  2 (5%) |
|
|
| Vseh glasov: 40 |
|
|
Avtor
|
Tema: MaGiJa (Število ogledov: 2238 )
|
ZaspaNkA
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 6
|
Jst pa mislim, da magija ce obstaja, obstaja v zelo skromnem obsegu. Ker to ne more bit kot v kaksni nadeljevanki ala Carovnice: mal kurjih crevc, mal travce, hokus pokus, pa dobis napoj proti zelenim stvorom s tremi nogami.  Pa mislm, da ti z enimi besedami al pa zelisci ne mores prepricat osebo npr. da bi se zaljubila vate, alpa da bi ji zrastu ogromen mozolj sred cela...
|
|
|
|
|
othersidecontinent
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 1
|
ok sicer je tema ze malo stara, ja pa zanimiva - no upam da se še kdo oglaša tukaj...
evo me še ena čarovnica na strani. pa ne pretiravam, to je pač neke vrste moja religija. in ni vse v urokih, toliko da veste, tukaj je cel svet za odkrit, če koga res zanima. da nebote mislili da je finta v tem da si "pričaraš" petko, ker je čarovništvo lahko tudi kaj globjega, vsaj za nekoga, k mu je res pomembno, kot na pr. meni.
tak pa sem povedla. cooky kako dolgo se ti že s tem ukvarjaš?
|
there's a continent far far away, tied to a cloud, tickled by a soft wind, thrown into a swirl of pleasure and satisfaction, torn into pieces, taken to the Otherside
|
|
|
Chiara
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 36

|
jao...drgač res ni stvar za za***ancijo to...mislm, sej ne da mam nevemkok pojma, tok pa, da vem da so to stvari k rees niso raziskane oziroma k tut tisti k trdijo da use vejo, u končni fazi nimajo pojma...da duhovni svet obstaja, je dejstvo, kot je dejstvo to, da ga ljudje odkrivamo že iz predzgodovine, pa nismo delč pršl..in zmir mi j trapast, k gledam folk k se mu to zdi blazno zabavno...pa k se ne zaveda d to ni človek ne jezi se al p monopoli...pol p use probajo in so ful kul...sam jz mislm da igranje s stvarmi k so definitivno nad tabo, ne more prnest lih nevemkok dobrga...
|
I aM WallKiNg oN SuNsHinE.....;)
|
|
|
Triad
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 61

|
Nihče (razen Harry Potterja) ni dovolj moder pri teh letih, da bi lahko spreminjal potek stvari, kar tud naj bi bila funkcija vseh urokov ipd. Tud če narediš nekaj dobrega lahko da tisto dobro na drugi strani zgleda hudo slabo. 
Svetujem da, če se že kdo za te stvari zanima vse skrbno preštudira in po kakšnih desetih letih študija in premisleka šele začne prakticirat. To ni kot kuhanje, kjer vzameš kuharsko knjigo in v lonec zgolj zmečeš sestavine in voila...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|