Color band
Stran: [1] Natisni
Avtor Tema: Nudim: inštrukcije nemščine  (Število ogledov: 3726 )
meta22
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 3

« Tema začeta: 07.11.2006 ob 22:12 »

Nudim inštrukcije nemškega jezika v okolici Ljutomera. Nudim tudi pomoč pri izdelavi referata ali česarkoli kar je povezano z nemškim jezikom. sem absolventka nemškega jezika ki ima z inštrukcijami že veliko izkušenj. cena po dogovoru.
GSM: 031-701-381
e-naslov: germanistik@email.si

pokliči, ne bo ti žal!!! Wink

lp
meta
[Nazadnje urejal(a) Hundey, 12.03.2007 ob 17:57] prijavljen
meta22
Novinec
*

« Sporočilo #1, 15.06.2007 ob 22:21 »

živjo!

spremenila sem  tel. št.: 040-890-100

čau
prijavljen
Sara p
Novinec
*

Sporočila: 5

« Sporočilo #2, 11.02.2008 ob 21:04 »

Vam povzroča nemščina preglavice  ? Težavo lahko hitro in predvsem po ugodni ceni Smiley rešiš skupaj z absolventko nemščine (FF, Lj). Imam veliko izkušenj iz poučevanja nemščine (s potrdili) in znam pristopiti k učenju na tak način, da bo tudi najbolj 'čudna' slovnica hitro postala jasna  Embarrassed.

Kontakt: 040 232 309 (Sara) ali sara.paljk82@gmail.com

Cena: 7 EUR/ 45 min oziroma, če pripelješ prijatelja in se učita pri meni (ali na tvojem domu) nemščino istočasno, potem velja SUPER CENA Cheesy: 3,5  EUR na osebo / 45 min

Inštruiram samo v Vipavski dolini.

-------------------
Poslano: 12.01.2010 ob 12:20

Samo komentar na moj zgornji oglas, ker sem po dolgem času na tem forumu - prosim, ne kličite me več, ker nimam več študentskega statusa in ne morem inštruirati preko napotnic...

Se javim, ko bom imela urejen s.p. Smiley

Čimmanj stresa in čimmveč uspehov pri učenju!

[Nazadnje urejal(a) Hundey, 13.01.2010 ob 15:56] prijavljen
pikamepoka
Novinec
*

Sporočila: 1

« Sporočilo #3, 14.02.2008 ob 07:36 »

Živjo osnovnošolec/ka, dijak/inja.      Smiley

KAJ?
Če potrebuješ pomoč pri učenju nemščine, se lahko obrneš name. Imam že kar nekaj izkušenj s poučevanjem tega jezika.

KAKO?
Po izobrazbi sem profesorica razrednega pouka; torej imam tudi pedagoško znanje, ki mi še omogoča pedagoški in didaktični pristop.

Pri opravljanju svojega dela se potrudim, po potrebi doma izdelam dodatne vaje in nudim določene preglednice, zapiske za nemško slovnico.

KJE?
Po dogovoru pridem na dom (Ljubljana in ožja okolica) ali pa se za srečanje domeniva v kakšni knjižnici.

CENA?
8.5eur/60 min ter potni stroški (cena žetona ali vozovnice).

KONTAKT?
pikamepoka@email.si

Pa veliko radovednosti in učenosti pri spoznavanju nemščine.    Smiley
prijavljen
katja_p
Novinec
*

« Sporočilo #4, 25.03.2008 ob 22:34 »

Sem absolventka nemškega jezika in nudim inštrukcije nemščine za osnovne in srednje šole ter prevajam iz/v nemški jezik.

Pomagam tudi pri izdelavi referatov, seminarskih nalog, poročil ali govornih vaj pri pouku nemščine.

Cena inštrukcij: 10 EUR/60 min

Kontakt: katjapod@yahoo.com
[Nazadnje urejal(a) Hundey, 26.03.2008 ob 00:02] prijavljen
AklAm
Pruček
*

Kul meter: 1
Sporočila: 15

« Sporočilo #5, 20.08.2008 ob 16:15 »

Lep  pozdrav vsem! Wink

Počitnice se bližajo koncu, tako da počasi tudi inštruktorji spet lezemo na plano. Za vse težavice, povezane z nemščino, me dobite na spodnjih naslovih:

- msn aklam@email.si,
- na e-pošti malka.ceh@gmail.com ali pa
- na telefonski številki 051 38 38 79.

Cena šolske ure v letu 2008/09 je v Mariboru 8 €, prihod na dom pa po dogovoru.

Vsem uspešen začetek in pozdrav,
Malka
prijavljen

instrukcije
Novinec
*

« Sporočilo #6, 17.02.2009 ob 23:52 »

Pozdravljeni!

Sem studentka prevajalstva nemscine in anglescine in nudim instrukcije obeh jezikov,
opravljeno imam tudi diplomo iz nemskega jezika.

Cena: 6 EUR/45 min

Kraj: Maribor in okolica

Kontakt: 051 234 747
prijavljen
gastona1
Novinec
*

« Sporočilo #7, 04.03.2009 ob 13:08 »

Profesorica z izkušnjami nudi inštrukcije nemščine v Ljubljani. Nudim popuste na količino!

Cena: 10 €

040 553 774
gaston.deutsch@email.si
prijavljen
Sprache!
Novinec
*

« Sporočilo #8, 25.03.2009 ob 16:11 »

Zdravo,

če ti nemčina dela težave ali si želiš izboljšati oceno pri predmetu nemški jezik, se javi in skupaj bova izboljšala tvoje znanje!

Nudim inštrukcije iz nemškega jezika v Mariboru.

Inštrukcije potekajo po dogovoru v knjižnici ali pri tebi doma.  Cool

Se slišiva na telefonski številki 051 362 149.

Neža

prijavljen
prijas
Novinec
*

Sporočila: 2

« Sporočilo #9, 27.04.2009 ob 17:20 »

NOVO! NOVO! INŠTRUKCIJE NEMŠČINE PREKO INTERNETA!

Vsem, ki si želijo popraviti, izboljšati oceno ali utrditi že obdelano učno snov,  nudim kvalitetne in ugodne inštrukcije iz ANGLEŠČINE in NEMŠČINE preko INTERNETA.  Za dodatne informacije me pokličite na 031-815-268 ali obiščite mojo spletno stran: www.e-instruiranje-tecaji.si
[Nazadnje urejal(a) Hundey, 28.04.2009 ob 22:22] prijavljen
darja.p
Novinec
*

Spol: Ženski
Sporočila: 4

« Sporočilo #10, 24.05.2009 ob 13:29 »

Inštrukcije nemščine - Ljubljana in okolica, Postojna + Cerknica in okolica, cena 13,00€ na šolsko uro, pridem na dom učenca.

Zelo uspešno in učinkovito inštruiram že več kot 15 let, vse zahtevnostne stopnje, vse starosti, vse "tipe" učencev, v pomoč do pozitivne ocene ali kot nadgradnja šolske snovi. (Študirala nemščino in angleščino na FF v Ljubljani.)

Imam poseben pristop, ki sem ga razvila skozi dolgoletno poučevanje - klasične metode z modernim pristopom. Do sedaj si je vsak moj učenec dvignil oceno vsaj za eno že po prvih 30 urah učenja in kasneje postal še bolj uspešen.

Pri pripravah na maturo in popravne izpite imam 100% uspeh, poleg tega učenca pripravim na test tudi "psihološko".

Moj cilj je, da moji učenci postanejo čim hitreje samostojni in nadaljujejo učenje brez moje pomoči.

Možno tudi učenje preko skypa in emaila. Imam svoj s.p., internet stran v pripravi.

Pošljite ZS ali pokličite na GSM 041 662 080.

Darja

PS. Pohitite - za letošnje popravne izite lahko sprejmem le še 2 učenca.
prijavljen

Make your good better, your better best and never let it rest until your good is better and your better best. Tim Duncan
mmmmm
Novinec
*

« Sporočilo #11, 19.08.2009 ob 15:24 »

Pozdravljeni!

Še malo pa se bo pričelo novo šolsko leto in z njim marsikatere neljubosti...  Shocked
Se Vam mogoče ob besedi NEMŠČINA guba čelo? Ne skrbite! Če si iz Bele krajine,ti lahko pomagam. S kančkom truda bova kos vsakemu"hakelcu" v slovnici, v besedišču, pri pisanju, na maturi,...
Sem absolventka nemščine (Filozofska fakulteta v Lj) in imam več kot triletne izkušnje pri poučevanju in inštruiranju mladih, pa tudi tistih, ki so mladi po srcu.

Za podrobnejše informacije me kontaktiraj na instrukcije-ne@hotmail.com
prijavljen
inst.peter
Novinec
*

« Sporočilo #12, 26.10.2009 ob 17:53 »

Nudim inštrukcije nemščine na vseh nivojih (tudi poslovne)
Kjerkoli na območju Ljubljane,  pridem tudi na dom.

Cena: 12€/45 min

Tel: 031 587 408
mail: inst.peter@gmail.com

Prve inštrukcije so v primeru, da niste zadovoljni, BREZPLAČNE.

Reference: znanje nemščine na nivoju native speakerja, študij v avstriji, 1. mesto na državnem medšolskem tekmovanju iz nemščine (1999), nekajletne izkušnje z inštrukcijami.
prijavljen
12345RA
Novinec
*

« Sporočilo #13, 24.11.2009 ob 13:55 »

Nudim inštrukcije nemščine za OŠ in SŠ, konverzacije in pomoč pri pisanju esejev v nemščini.

Cena: 8 EUR/45 min
Tel.: 040 464 856
prijavljen
norkvinna
Novinec
*

« Sporočilo #14, 26.11.2009 ob 15:20 »

Sem absolventka nemškega jezika in nudim inštrukcije nemščine za osnovne in srednje šole v okolici Celja  Smiley

info: instrukcijenem@yahoo.de
prijavljen
Deutsche
Novinec
*

« Sporočilo #15, 15.01.2010 ob 15:27 »

Hey,

vas muči nemščina?  Vam domače naloge ne gredo od rok?  Sad Morda vam naslednji test ali referat dela preglavice? 

Rešitev vaših težav je blizu.  Cool

Sem odraščala in se šolala v Nemčiji, študirala v Avstriji, zdaj živim v okolici Ljubljane in sem pripravljena deliti moje izkušnje in znanje na vseh nivojih nemškega jezika.

Pišite mi in dogovorili se bomo: deutsch.mit.sandra@gmail.com
prijavljen
nusa.vv
Novinec
*

« Sporočilo #16, 13.02.2010 ob 13:28 »

Pozdravljeni še tu  Roll Eyes

sem Nuša in nudim inštrukcije angleškega jezika v Ljubljani in okolici Ljubljane. Pridem na dom, cena pa je 12€ na 60 minut + prevoz (2€). Po izobrazbi sem dipl. prevajalka za angl. in nem. jezik.

Kontakt: 040-758-346

prijavljen
nusa.vv
Novinec
*

« Sporočilo #17, 13.02.2010 ob 13:29 »

Pozdravljeni še tu  Roll Eyes

sem Nuša in nudim inštrukcije nemškega jezika v Ljubljani in okolici Ljubljane. Pridem na dom, cena pa je 12€ na 60 minut + prevoz (2€). Po izobrazbi sem dipl. prevajalka za angl. in nem. jezik.

Kontakt: 040-758-346

prijavljen
misspuff
Novinec
*

« Sporočilo #18, 16.06.2010 ob 12:27 »

Ste siti dolgočasnih, delno osivelih in nergavih inštruktorjev, ki vas k učenju pritegnejo še manj kot vaša "dojčarca"? Vam je dovolj inštrukcij, na katerih kot stroji ponavljate slovnična pravila, ki si jih posledično še manj zapomnite?
Potem sem jaz pravi naslov za vas!  Cool Učenje, ki je lahko tudi malce bolj zabavno, je sedaj le en telefonski klic stran!
Torej, na kratko - sem Maša, študentka 2. letnika Medjezikovnega posredovanja (ali na simpl prevajalstva), imam opravljeno licenco CAE pri univerzi na Camebridge-u in licenco Goethe inštituta (obvladam noooo  Roll Eyes Tongue)
Torej če želite izvedeti kako je tudi piflanje neprevilnih glagolov lahko (vsaj malo) bolj zabavno, me pokličite na 040 558 215.
Računam 8e/45min, pridem pa tudi na dom. Smiley

Lep pozdravček in se slišimo!  Smiley

[Nazadnje urejal(a) Hundey, 16.06.2010 ob 15:40] prijavljen
Stran: [1] Natisni 
Hitra navigacija:  
Color band
Domača branja Angleščina Sprejem v dijaški dom