Color band

Avtor Tema: Kaj se bo dogajalo  (Prebrano 49345 krat)

BACHUS CENTER

 • Novinec
 • *
 • Sporočil: 7
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Kaj se bo dogajalo
« ob: 03.07.2007, 13:28 »


ob razglasitvi rezultatov in podelitvi spriceval na poklicni maturi BACHUS CENTER vabi se na zadnji dve POMATURANTSKI ZABAVI dne 09.07. in 16.07. ob 21.uri. Zur je namenjen vsem maturantom ljubljanske regije in okolice. Vabljeni da se zadnjic skupaj v popolni postavi zazuramo do konca :)

* akcijske cene pijac
* go-go plesalke
* presenecenja vecera
* start ob 21. uri

wiz

 • Novinec
 • *
 • Sporočil: 3
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #1 ob: 30.11.2007, 13:13 »


DrumWise predstavlja ROMANTIC BLUES z:[size=14]
MAKOTO (HUMAN ELEMENTS, GLO, JP)

& MC DEEIZM (UK)[/size]


DRUMWISE zacenja posebno serijo ti. ROMANTIC BLUES vecerov, kjer se bodo lahko Duse in ceveljcki spocili ob lahkotnejsih, romanticnih ritmih DNBja. Lahko bi rekli temu Liquid, pa ne bomo, saj prevec medlo opise smisel in koncept, ki vam bo neizbezno pustil nasmesek na licu in se dolgo odmeval v vasem srcu. ROMANTIC BLUES torej, karkoli vam bo to ze pomenilo...

Da bo zacetek pravi in da bomo lahko dali smisel temu nesmislu, vas bosta na prvi seansi zabavala MAKOTO & DEEIZM, ki sta najbolj znan, gotovo pa tudi najbolj VROC duo v svetu dramandbejsa. Geografska distanca, Makoto je iz Japonske, Deeizm pa Anglije, namrec le malo vpliva na njuno navezo in kamorkoli prideta in kjerkoli sta, razgibata boke se tako zahtevnih poslusalcev in poslusalk. Makoto s svojim znacilnim zvokom, ki lebdi nekje med nu.jazzom, nu.bluesom in nu.soulom, seveda zacinjen z ritmiko in melodiko dramendbejsa ter Deeizm, ki na vse to, s svojim suverenim glasom, s svojo neizmerno energijo ter seveda s svojimi tatuju, ki krasijo njeno kozo, doda, kar bi utegnilo manjkati ze tako skoraj popolni glasbeni izkuznji. Da bo dogodek res praznicen in edinstven, bosta s posebnimi seti svoje dodala tudi DANAJA in LUNIC, DrumWise pa pripravlja se posebna darilca, kot zahvala za precudovito leto, ki smo ga delili z vsemi vami. Pricakujte nepricakovano, a ne?!

 

Gala Hala, Metelkova 14.12.2007 ob 23.00. Vstopnina je 8 EUR pred polnocjo in 9 EUR po.

Vizualije nadvse lepe, sadje nadvse dobro! Vsi obiskovalci dobijo posebno darilce.

Akreditacije in ostalo Samo na drumwise@gmail.com! Vec informacij na www.drumwise.com!

 

www.drumwise.com,
www.myspace.com/drumwis3,
www.myspace.com/humanelements
www.myspace.com/deeizmmc
www.galahala.com
www.rockonnet.com

wiz

 • Novinec
 • *
 • Sporočil: 3
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #2 ob: 04.12.2007, 18:25 »
[size=14]PEOPLE FROM IBIZA[/size]

[size=16]AMNESIA WORLD TOUR 2007[/size]

[size=14]Best Global Club 2006 (WMC 2007)[/size]Decembra prihaja v center nočnega dogajanja v prestolnici edinstven klubski dogodek, ki ponuja priložnost za doživetje že skoraj mitične Ibize. Le kdo še ni slišal za legendarne klube, kot so Amnesia, Pacha, Space ali Privilege, ki pišejo zgodovino klubske scene s spektakularnimi dogodki in zvenečimi imeni, ki kraljujejo plesiščem. Sven Väth, Paul Van Dyk, Pete Tong, Tiësto, Danny Tenaglia, Eric Morillo, Carl Cox in letos prvič tudi Valentino Kanzyani.

Factorijeva naveza z svetovno prestolnico elektronske glasbe se je začela že letošnje poletje, ko se je na Ibizi odlično predstavil Factorijev rezident DJ Jackie, nadaljuje pa se 22. decembra, ko Ibiza prihaja v Factory. Le – ta bo vsaj za eno noč vodič v zapeljiv svet Ibize in legendarnega kluba Amnesia. Zgodbo Amnesia party bodo pisali slavni rezident DJ Mar-T, Micah, Louis Bongo in dvojica, ki nastopa v posebnem artističnem Drag Queen šovu.

Ne glede na to, ali je ta, ki uživa čare legendarne Ibize človek, ki se najde v duhu slovitega hippy marketa, ali eden od številnih slavnih osebnosti, ki so se vanjo zaljubile, bi lahko strnili občutja, ki jih prebuja nekako takole… Ibiza, ime, ob katerem začutite sladko vznemirjenje, svet nočnih pravljic, neštetih barv, zapeljivih ritmov, magičnih melodij in sanjavih zgodb. Svet, kjer se odrečete pustemu vsakdanu in vsej njegovi odvečni prtljagi. Svet, ki mu vladata glasba in popolna harmonija. Kraljestvo neštetih novih odtenkov, za katere sploh niste vedeli, da obstajajo, in doživetij, za katere boste želeli, da se nikdar ne bi končali. Zvoki dobivajo nove dimenzije. Čas se ustavi. Prepustite se, duhu Ibize. Ujamete se v njen objem.  Pustite se zapeljati. Enostavno morate biti del te zgodbe,ki se neustavljivo širi v svetu in zdaj prihaja tudi k nam.DJ Mar-T je kot dolgoletni rezident Amnesie odličen poznavalec gotovo polovice evropskih plesišč, s čimer si je pridobil dovolj izkušenj, da se brez težav prilagodi vsakemu plesišču. Njegovi seti izražajo njegov hedonistični in čutni duh. Mar-T zna pričarati atmosfero polno dobrih vibracij. Njegova posebnost je, da zna odlično združit vse aspekte elektronske glasbe z vedno dobrim rezultatom. V letu 2004 je skupaj z drugim rezidentom Amnesie Lesom Schmitz prevzel nadzor nad zvokom glavnega plesišča na dogodkih »People from Ibiza«. Njegovo odlično delo je moč slišati na kar osmih Amnesia kompilacijah.

Micah, vrhunski violinist, ki z električno violino sodeluje z različnimi DJ-ji tako na področju produkcije, kot z nastopi v živo. Micah pokriva širok spekter glasbenih zvrsti od klasičnih, do jazza in celo hip hopa. Kot član Marc Sherman Orchestra, nastopa na najrazličnejših jazz in blues srečanjih. Micah pa je dobro poznan tudi po svojih nastopih v številnih nočnih klubih po vsem svetu. Nastopal je že v Ameriki, Španiji, na Nizozemskem, v Franciji, Italiji, Južni Ameriki, Kanadi in mnogih drugih državah od Indije do Španije. Njegova posebnost je gotovo izjemen talent improvizacije na kateri koli slog glasbe. Spremlja lahko katero koli pesem kot spremljevalec drugim glasbenikom ali v samostojni izvedbi. Micahov zadnji posebni glasbeni dosežek je gotovo videospot »Bleeding heart«, ki se predvaja tudi na MTV. Trenutno Micah na svetovni turneji spremlja Davida Vendetta.DJ MAR-T live at Amnesia: http://www.youtube.com/watch?v=-tkkCKtHOFI
MICAH live at Amnesia:     http://www.youtube.com/watch?v=zqth2iHoyjE


Evil-Vibes

 • Novinec
 • *
 • Sporočil: 1
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #3 ob: 04.04.2008, 08:34 »
Saturday night of Disorder @ Hollywood club, 5.4.2008Start: 21h
Konec: ??

DJi:

Dj Trezor (Technordie, Bonebreakers – Madžarska – HU)
Trex (Underground Vibes)
Acid Deamon (Evil-Vibes)
Gigi (Evil-Vibes)
Mr. Madness (Evil records, Beatz of thunder)

DJ TREZORZ vrtenjem glasbe se je pričel ukvarjati leta 2002, z zbiranjem Hardcore in techo plošč pa je pričel že prej. Na začetku je bil privrženec klubskega techna in na njegov stil so vplivali mnogi producenti kot so Marco Bailey, Marco Carola, Chris Liebing, James Ruskin, Adam Beyer in DJ Rush. Od leta 2002 je pričel z organizacijo eventov pod naslovom Techno Or Die. Leta 2003 je čisto spremenil svoj stil vrtenja ob prihodu Hard Techna. Takrat je spoznal: »To je tisto kar sem iskal že dolgo časa!«. Zanj je hardtechno vedno pomenil eksplozijo energije. Ko ga posluša ga vedno vzpodbudi k vrtenju te glasbe. Njegovi najljubši producenti so: Sven Wittekind, Switchblade, Robert Natus in drugi. Leta 2006 se je njegov stil spremenil znotraj hard techna. Bolj se je pričel zanimati za ekstremne zvoke, ki so bolj karakterizirani. Producenti katerih komadi so mu bili všeč so Acid Flux, Hexor in Dariush Gee. Skozi kariero je vrtel z mnogimi znanimi imeni, kot so Sven Wittekind, Arkus P, Robert Natus, Boris S, Weichentechnikk, Acid Flux, Bazz Dee,…


Start: 21h
Entry: do 23h 6 EUR / po 23h 7 EUR


Web:
http://www.myspace.com/treziii
http://www.myspace.com/trexdj
http://www.myspace.com/sarsdj
http://www.myspace.com/djmrmadness


Lokacija:
Hollywood se nahaja na Leskoškovi cesti ob obvoznici (izvoz Ljubljana – BTC), po Letališki mimo Petrola, Omv in Agipa. Na prvem križišču s semaforjem zaviješ desno ter spet na prvem križišču levo. Klub se nahaja nasproti vojašnice Franc Rozman Stane pri IAM-u.

http://www4.slikomat.com/08/0131/v35-Zemelj.jpg

_________________________________________

Še neki za poslušat

Trezor​ @ SUN4 18.1.08
http://www.filefactory.com/file/74fc80/

Trezor Live @ TechnoTerror - Piano Club - Trencin 21.9.2007
http://uploaded.to/?id=n4k12v

_________________________________________

Dodatno:
- ekstra ozvočenje
- prvih 20 dobi CD od DJ Trezorja
« Zadnja sprememba: 04.04.2008, 15:34 od Hundey »

kwichy

 • Novinec
 • *
 • Sporočil: 1
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #4 ob: 23.12.2008, 14:25 »
Vabljeni na Super highschool party, ki bo 24.12.2008 v Samsari, s pričetkom ob 21. uri!

neeYc

 • Novinec
 • *
 • Sporočil: 4
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #5 ob: 22.04.2009, 23:13 »


Na zabavi bomo podelili tudi: 4 DNI ZASTOJN ZRČ(pag) in še in še...

Dobrodošli vsi!

Se vidimo! =)

paymon

 • Pruček
 • *
 • Sporočil: 11
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #6 ob: 31.03.2010, 11:42 »
Hard Destruction Movement presents:
INFECTION OF THE HARDEST – JOINED FORCES
TIEUM – FIRST TIME IN SLOVENIAWhere: Močilnik, Vrhnika, Slovenia
When: Friday, 16.4.2010
What: Techno/Hardtechno vs. Hardstyle/Hardcore

Start: 21h
End: 06h


The hardest floor:
TIEUM (France / Altern-hate records)
MIC-E  (Hard hammer)
PAYMON (HDM)
MICHAEL VAN DEMON vs. VIRUS (HDM, Substance Abuse records)
BEATSMASHERZ (SHC DJ Team)
TERROR KITTEN (Freelance)

            => Powered by Transformer MC GradoMake me hard floor:
LEXIS (Cardiac Arrest rec., Audiocode, Trivial musik)
FLIS (http://www.djflis.com)
DRAWLE (Smash !T)
THE SPYRO PROJECT (Schranz Tanz)
WORTEX (Braindamage)
WHITEY (Freelance)
MIHA B (Freelance)


Web:
http://www.myspace.com/harddestructionmovement
http://www.myspace.com/tieumsxt
http://www.myspace.com/djmice
http://www.myspace.com/damirademi
http://www.myspace.com/djflis
http://www.myspace.com/drawledj
http://www.myspace.com/spyroproject
http://www.myspace.com/djmichaelvandemon
http://www.myspace.com/virusstar
http://www.myspace.com/dj_paymon
http://www.myspace.com/thebeatsmasherz
http://www.myspace.com/446808178
http://www.myspace.com/t3rrorkitt3n


Entry: 10 eur
Acreditations & Info:  harddestructionmovement@yahoo.com

TIEUM (Francija)Matthieu discovered Hardcore like a musical revelation, at the time of its first turnips in May 1992. To appease its passion for this style of extreme electronic music, it decides to found with a collective of friends in 1993 Sound-System Hardcore “Psychiatrik”, which will organize many evenings until 1996, surveying all the French frees-parts, technivals and others be delirious of “tribes”… This impassioned artist thus begins his activity from Dj under the name of Dj Tieum. After being itself launched in the car-production by creating the labels “Psychiatrik records” and “Gobble records”, Tieum joined Audiogenic in 2004 to create its new label “Altern-hate”, which quickly becomes a reference and acquires an international recognition. These many compositions were these last years a success growing as well in France as in Europe. They are produced by many international labels like HSC/D-BOY (It), Industrial Strengh Europe (It), Social Parasite (the U.K.), Resident E (All), Masters off Hardcore (Holl)… and make it recognize of international the Hardcore public. It leaves 2 albums at Audiogenic “I' ve got nothing to roofing stone” in 2004, and “Shake Dat Ass” in 2005, but also 2 cds of mix “This One Is For You” in 2001, and “One Hardware” in 2002… With more than 60 maxis to its credit, Tieum is regarded today as a major artist of French the Hardcore landscape. This so particular recognition thus leads it to play in great events as well in France as abroad. Tieum is an artist without concessions, whose musical objective is to make the balance between an extreme hardcore, dancefloor and industrialist. This fusion forms a clashing mixture, which charmed of them more one… and a style well with him confers to him…


MIC-E (Slovenia)Mic-E's first incounter with turntables was at the age of 13. In 1997 he started to play dance music on a regular basis in a local pub in Postojna, his home town. Throug his days and nights behind the turntables, he got inlove with the harder side of dance music, at that time called progressiva. Mostly consisted with italian productions and german hard trance, in the year 2000 he stopped playing dance music, and focused on the hard side of club music. He founded Analogica Productions with the help of his friend DJ Etnic. They started producing parties in a club in Postojna called E.K.. Preforming on a regular basis at his parties, made him interesting for other events through Slovenia. Since than he played in almost every important club in Slovenia, and in countries as UK, Croatia, Austria....


LEXIS (Slovenia)A young enthusiast from Slovenia started his journey when he first came in touch with electronic music at the break of the millennium. At the beginning of his DJ career things went slowly for Lexis until he started with his own music production. This experience brought new sense and vision into his evolution as an artist. After his first tries he came in touch with another Slovenian artist Daniel Gloomy, who has given Lexis a chance to present his music on labels such as Cardiac Arrest Recs. and Beast Music. Soon after his debut on Daniel’s labels releases followed on various techno labels. Many top selling EPs propelled Lexis’ DJ career as well, bookings all over Europe and also South America followed soon after. Lexis teamed up with Daniel Gloomy once again to co-run the label Cardiac Arrest Recs. in 2007. His unique style of combining hard and dark sound with groovy and funky elements have made him one of the top hard techno artists at the moment.


FLIS (Slovenia)Everything started with his first visit on a techno party in Slovenia in 1994. Since 1997 he has been working as a DJ and improving his personal style to make sure that your body will work out during his set! Always searching for the "perfect-sound" he never stopped playing at parties and travelling. His travels led him play gigs in Austria, Croatia, Italy, Czech Republic, Bosnia and Herzegovina, Poland and of course in Slovenia.
Characteristics for his sets are raised arms and screaming people that are guided by powerful kicks and pumping bass lines from one uplifting break to another. All the power in his sets are combined with crazy driving and funky sounds which make sure that the spirit never falls. Playing at parties is not enough for a creative musician, therefore Borut Flis started with his own productions. When you know DJ Flis, you know what you can expect from those tracks - natural hard and driving techno. Flis is one of the rising stars in the Slovenia techno scene today and definitely an artist to keep an eye out for as you will be sure to see much more of him in the coming years.
Up to now his career enabled him to play with famous Djs and producers such as DJ Rush, Marco Bailey, Speedy J, Glenn Wilson, Jörg Henze, Luke Slater, Misjah, Filterheadz, Lars Klein, Toni Rios, Thomas Krome, DJ Boss, Leo Laker, Valentino Kanzyani, Robert Q.Ingram, Blake Baxter, Ben Long, Mario Ranieri, Oscar Mulero, John Selway, Paco Osuna, Miss Yetti, Toby Izui, Ade Fenton, Jay Denham, Dylan Drazen, Mark Antonio, Inigo Kennedy, Sven Wittekind, Frank Kvitta, Trevor Rockliffe, Steve Rachmad, Petar Dundov, Paul Langley, Ladida, Steve D.T.P.Heckmann...paymon

 • Pruček
 • *
 • Sporočil: 11
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #7 ob: 10.05.2010, 08:23 »
Hard Destruction Movement predstavlja:
UNITED DESTRUCTION 2010
DARKCONTROLLER - PRVIČ V SLOVENIJI


Kje: Močilnik, Vrhnika, Slovenija
Kdaj: Sobota, 19.6.2010
Kaj: Techno/Hardtechno vs. Hardstyle/Hardcore

Začetek: 21h
Konec: 07h


Nagasaki floor:
DARKCONTROLLER (Holland / Rige Entertainment)
MIC-E (Hard hammer)
MICHAEL VAN DEMON (HDM, SubstanceAbuse Records)
VIRUS (HDM, SubstanceAbuse Records)
PAYMON (HDM)
FICO & SUNDEEJAY (Freelance)
TERROR KITTEN (Freelance)
KRISTIANO PRIME (Freelance)

=> Powered by Be@st MC


Chernobil floor:
DANIEL GLOOMY (Cardiac Arrest rec.)
LEXIS (Cardiac Arrest rec., Audiocode, Trivial musik)
DRAWLE (Smash !T)
MIHA B (Freelance)
WORTEX (Braindamage)
KROKZ (Freelance)
LOMAS (Loga-tec)

<=================================================>

..:: STAGE: andreia! Design ::..

Startostna omejitev: 16+

<=================================================>

Spletna predstavitev:
http://www.discogs.com/artist/Darkcontroller
http://www.myspace.com/harddestructionmovement
http://www.myspace.com/danielgloomy
http://www.myspace.com/djmice
http://www.myspace.com/damirademi
http://www.myspace.com/kr0kz
http://www.myspace.com/drawledj
http://www.myspace.com/djmichaelvandemon
http://www.myspace.com/virusstar
http://www.myspace.com/dj_paymon
http://www.myspace.com/446808178
http://www.myspace.com/t3rrorkitt3n

<=================================================>

Vstopnina: 10 eur
Akreditacije & Informacije: harddestructionmovement@yahoo.com
(Akreditacije sprejemamo do 17.6.2010)


PREDPRODAJA:
Za vse informacije in nakup vstopnice nas lahko kontaktirate na: 030 335 418 / 030 659 524 ali harddestructionmovement@yahoo.com
(v primeru, da bo dogodek v predprodaji razprodan vstopnice na dan dogodka ne bo mogoče kupiti).

<=================================================>

DARKCONTROLLER (Holland)


Michel Stuivenberg started a dawn of new era in 2001 producing very dark tracks. After working together with Negative A, he did some more tracks of his own, and now he does some remixes as well. Dark is what he is, controlling the darkness is what he does. He played on a lot of gigs in The Netherlands, Switzerland, Belgium and Germany such as: Hellraiser, Megarave, Hardcore Hooligans and Slaves The Rave. The styles he likes to play is a lot of DNA records, Industrial Strength, Enzyme Records andBassmachine Records. But also harder mainstream records such as Dione, Dr. Z-Vago, Kid Morbid. As long as rough beats and sound go on! His greatest hobby is to play on gigs, a real vinyl junk.


MIC-E (Slovenia)


Mic-E's first incounter with turntables was at the age of 13. In 1997 he started to play dance music on a regular basis in a local pub in Postojna, his home town. Throug his days and nights behind the turntables, he got inlove with the harder side of dance music, at that time called progressiva. Mostly consisted with italian productions and german hard trance, in the year 2000 he stopped playing dance music, and focused on the hard side of club music. He founded Analogica Productions with the help of his friend DJ Etnic. They started producing parties in a club in Postojna called E.K.. Preforming on a regular basis at his parties, made him interesting for other events through Slovenia. Since than he played in almost every important club in Slovenia, and in countries as UK, Croatia, Austria....


LEXIS (Slovenia)


A young enthusiast from Slovenia started his journey when he first came in touch with electronic music at the break of the millennium. At the beginning of his DJ career things went slowly for Lexis until he started with his own music production. This experience brought new sense and vision into his evolution as an artist. After his first tries he came in touch with another Slovenian artist Daniel Gloomy, who has given Lexis a chance to present his music on labels such as Cardiac Arrest Recs. and Beast Music. Soon after his debut on Daniel&#8217;s labels releases followed on various techno labels. Many top selling EPs propelled Lexis&#8217; DJ career as well, bookings all over Europe and also South America followed soon after. Lexis teamed up with Daniel Gloomy once again to co-run the label Cardiac Arrest Recs. in 2007. His unique style of combining hard and dark sound with groovy and funky elements have made him one of the top hard techno artists at the moment.


DANIEL GLOOMY (Slovenia)


Daniel Gloomy is a Slovenia based DJ and producer owner of Beast Music and Cardiac Arrest Recordings as well as one of the most influential techno promoters in his home country. His passion for electronic music emerged in his teens when he got in touch with the early hard core and jungle. As techno scene grew in Slovenia so did Daniel&#8217;s passion for the music. The main influence for Daniel was the early works of Speedy J, The Advent, Andre Walter (Chris Liebing) to name only a few.
Since the end of the millennium Daniel&#8217;s CV in techno consists of establishing promotion group called Downlands, hosting two techno radio shows called Downlands @ Night and Red District and having residencies at legendary clubs such as K4 in Ljubljana (SI) and ex - Colosseum (Cro).
Daniel is also considered to be the bringer and the front man of the new wave of hard techno in Slovenia. Being one of the earliest hard techno artists and label owners has given him a chance to present him self all over Europe and South America on parties and festivals but Daniel does not rest on past achievements so his recent projects involve hosting techno events under the name &#8220;Hard Ass Techno&#8221; and starting a &#8220;4 decks & 2 mixer&#8221; project with his partner Lexis. Daniel&#8217;s performance can be described as an energetic joyride through the harder sounds of techno and as he&#8217;d say &#8220;it&#8217;s all about having fun&#8221;.

<=================================================>

:::: Organiziran D.S.F. PartyBus iz Ljubljane ::::

INFO:
partybus@djslo-forum.com

Prijave preko spleta:
http://www.djslo-forum.com
http://www.djslo-forum.com/index.php/component/jforms/3/135

Prijave & Informacije: 051 828 632 (Flash)

<=================================================>

NAPOTKI DO MOČILNIKA:

1. http://www.hardstyle.si/forum/viewtopic.php?t=3880

2. http://www.viamichelin.com

3. Koordinate:
+45° 57' 19.04'' +14° 17' 34.18''
(45.955290, 14.292827)


CLUB MOČILNIK
Močilnik 4
1360 Vrhnika

paymon

 • Pruček
 • *
 • Sporočil: 11
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #8 ob: 27.05.2010, 14:25 »
AFTER DESTRUCTION PARTY

Start: 08.05
End: ??.??

2 Floor after party
Nagasaki floor / Chernobil floor => Party ends here!


Specials:
- sun in the eyes


paymon

 • Pruček
 • *
 • Sporočil: 11
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #9 ob: 29.06.2010, 13:40 »
ALLES KAPOT
Housemuziek maakt jongeren kapot!

Where: Močilnik, Vrhnika, Slovenia
When: Saturday, 17.7.2010

Start: 20h
End: 10h

GENRE:
1 floor: hardstyle, hardcore, mainstream, frenchcore, industrial hardcore, terror
2 floor: techno, hardtechno, schranzAlles Kapot floor:
DJ D-Ker (France - Hard-Zone/Triple H Connection)
E-nergyStyle (Austria)
Disturbrainer (France - Processus-Records)
KryMinala & Fisso_tek (Italy)
Michael van Demon (HDM, Abuse Records)
Virus (HDM, Abuse Records)
Paymon (HDM)
Mic-E (Hardhammer)
Beatsmasherz (SHC DJ Team)
Krokz (Freelance)
Less Than Three (Freelance)
Kristiano Prime (Freelance)
Ray Heat (Freelance)
=> Powered by Transformer MC Grado


Make u hard floor:
Numarex (Logatech)
Miha B (Freelance)
Spenix (E.O.S)
Xennon (E.O.S)
Rokos (E.O.S. Smash !t)
Whitey (Freelance)
Thc (Freelance)
Bench (Freelance)
DJ Bastard (Freelance)

<===============================================>

..:: STAGE: andreia! Design ::..

Starostna omejitev / Age limit 16+

<===============================================>

Entry: 10 eur
Acreditations & Info: djpaymon@gmail.com
(Akreditacije sprejemamo do 15.7.2010 / Acreditations till 15.7.2010)

<===============================================>


DJ D-KER (France)


The Artist DJ D-KER aka CRAZYHEAD is an avid music HARDCORE INDUS and many others such as: TRANCE, the TECHNO, the Gabber, the UK STYLE or Terror. In Algeria, very young, he was already captivated by this world of deejays and the creation fascinates him. It decided that starts the body and soul into his art. His arrival in FRANCE, is a revelation as a musical, festive and human. The atmosphere is a discovery and he likes. But being a bystander is not enough. Armed with his long-awaited Mk2 he left the 2000-2003 collective TASHIDELEK with Thomas and Nico . The evenings are linked, but also mixes the fervor is always intensely pervasive. His early years were for him mix the necessary path for developing its desire to boost the public at each performance and in any conditions. Her performances are finely brought. All up, you coats of dark atmospheres and melodically aggressive, you exhilarating kicks virulent remarkable precision and a technical daring and no false notes. With highly motivated and past experiences, he decided in 2006 to establish its association HARD-ZONE with his best friends DJ BIZZNIZZ, DJ PTIT DUM DUM and his wife L-DY NESS. The collective goal of promoting the music known as "hard" through its resident deejays and events.
After more than 12 years of mixes D-KER is pleased to offer and share his humble support to this music that continues to inspire ...


E-NERGYSTYLE (Austria)


"E-nergystyle" The Austrian Hardcore Producer from Styria is founder of "Grazer Core Brigade - Production" It began its producers career in the year 2007. Its style is coined/shaped by Hard Beats destructive Bass/Kickdrums and moved Synth. Thus he got also his call as a crazy person/producer with the time up-bound. Its TRACKs are characterised by at least 180 bpm rising upward. He tries to build a mixture the one sound devoted is which between Industrial-Hardcore/Gabber/Terrormusic and Frenchcore/Hardtek to result in is.  The GCB Dj & Producer "E-nergyStyle" caused it with Djs, how: Dj Partyraiser, Akria, Angerfist from The Nederlands, Noize Suppressor & Dj Zatox from Italy and Dj Kodex from Austria and more on those internationally Hardcore Dj-Scene about which many dream. It made its dream true! One may state thus with good reason that this producer screws itself upward in the domestic Dj scene, and his name gained - which pulls itself also many fans. “E-nergyStyle belongs to the Netlabel “since May 2010 H.A.S.S. 23 " [Hard Akkustik Sound System 23] on, formed of Gabba-Nation Records. [Berlin] He played @ARMAGEDDON - CHEEKY RACSAL's meets HARDBEAT SOCIETY - HARDSTYLE EXPERIENCE - Hardcore meets Hardstyle - and more...


DISTURBRAINER (France)


In 2005 the binominal Disturbrainer project is born. And become a project run in 2009 by a single person "Karhot. It's main influences are Lisa Neliaz, Manu le Malin Electroniktou and a most preference for productions of Neophyte, Traxtorm and Third Movement rec Derived originally from the free-party, he had already scoured a lot of partys with its powerful live-act And a after several releasing in Prossesus Records label, today he is back in action in this new nickname for share with us
a very high quality Mainstream Hardcore production. Without forgetting its origins primary the free-party which is re-found in her creative work today. Growing the ranks of the new french Hardcore scene, Disturbrainer you will liquefy your eardrums.

<===============================================>

HOW TO GET TO CLUB MOČILNIK:

1. http://www.hardstyle.si/forum/viewtopic.php?t=3880

2. http://www.viamichelin.com/

3. Coordinates
+45° 57' 19.04'' +14° 17' 34.18''
(45.955290, 14.292827)


CLUB MOČILNIK
Močilnik 4
1360 Vrhnikapaymon

 • Pruček
 • *
 • Sporočil: 11
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #10 ob: 24.07.2010, 13:17 »


Hard Destruction Movement predstavlja:
Meet us - Merge of generations
24 urni festival elektronske glasbe | 3 plesišča | Več kot 45 DJ-ev | Open air


Kje: Močilnik, Vrhnika, Slovenija
Kdaj: sobota, 21.8.2010

Pričetek: 12h, 21.8.2010
Konec: 12h, 22.8.2010

Kaj se bo igralo:
- techno, hardtechno, schranz
- hardstyle, hardcore
- trance, hardtrance1. FLOOR - Techno Generation
Ogi (Beast Music Records, Trivial Bookings | Hrvaška)
Lexis (Cardiac Arrest rec., Audiocode, Trivial musik)
Daniel Gloomy (Cardiac Arrest rec.)
Wortex (Braindamage)
Davda (Italija)
Drawle (Smash !T)
Miha B (Freelance)
Lomas (Loga-tech)
Musashi (Freelance)
Flash (E.O.S, D.S.F)
Spenix (E.O.S.)
Rokos (E.O.S., Smash !T)
Xennon (E.O.S.)
Lucky (Freelance)
Agendda (SupraMusic)
Lizard (Loga-Tech)
Whitey (Freelance)
Shabain (Techno piknik)
Boogie (Freelance)
Wevr (Freelance)
=> Powered by MC Parallax


2. FLOOR - Hard Generation
Hardcorva (Grazercorebrigade.at | Avstrija)
E-nergystyle (Grazercorebrigade.at | Avstrija)
Giantek (Hard Dream | Italija)
Mic-E (Hard Hammer)
Virus (HDM, SubstanceAbuse Records)
Paymon (HDM)
Michael Van Demon (HDM, SubstanceAbuse Records)
Kristiano Prime (HDM)
Ray Heat (SHC DJ Team)
Terror Kitten (HDM)
Earblower (Fatal error)
AlphaSonic (Freelance)
Crazy (Hardspeakers)
Novmeck (Hardspeakers)
Less Than Three (Freelance)
DJ Medo (Freelance)
=> Powered by Transformer MC Grado


3. FLOOR - Trance Generation
Elyksir (Eureka!, InBox)
Gargi (Beatsmedia UK, Club Sounds)
Tomyboy (Seraph Organization)
Langus (Freelance)
Shinne (Freelance)
Greg Venneti (Freelance)
OceanDeep (Freelance)
Rookbeat (Freelance)
Thomson (Freelance)
Škrlec (Freelance)
Rook (Freelance)
Calixta (Freelance)POSEBNOSTI:
................................................. .....

..:: STAGE ::.. Andreia Design
_________________________________________________ ________


Posebna akcija: COCAINE (Energy drink) + VODKA

................................................. .....
................................................. .....

Vstopnina:

Omejena predprodaja (prvih 100 kart): 11€
Predprodaja: 13 eur
Na dan dogodka:  15 eur

Kontakt za nakup vstopnic:
030 335 418 / 030 659 524 ali harddestructionmovement@yahoo.com
(vstopnice se bo lahko prevzelo osebno po dogovoru ali preko pošte)

Italija:
+393497490264 (Davide)

Avstrija:
0664 17 34 451 (Mani)

Ostali:
harddestructionmovement@yahoo.com

..:: Info & Akreditacije ::..
do 18.7.2010 na e-mail: harddestructionmovement@yahoo.com


Starostna omejitev: 16+

................................................. .....

Splet:
http://meetusmergeofgenerations.wordpress.com
http://www.myspace.com/harddestructionmovement
http://www.cocaine-stimulation.com
http://www.dj-ogi.com / http://www.beast-music.com
http://www.elyksir.net
http://www.grazercorebrigade.at
http://www.mic-e.net
http://www.hardstyle.si

................................................. .....

NAPOTKI DO KLUBA MOČILNIK:

1. http://www.hardstyle.si/forum/viewtopic.php?t=3880
2. http://www.viamichelin.com
3. Koordinate: +45° 57' 19.04'' +14° 17' 34.18''   |   (45.955290, 14.292827)

CLUB MOČILNIK
Močilnik 4
1360 Vrhnika

................................................. .....

ORGANIZIRAN PREVOZ IZ VEČJIH SLOVENSKIH KRAJEV (Ljubljana, Maribor, Koper, Nova Gorica)

INFO:
partybus@djslo-forum.com
http://facebook.com/djsloforum

Online prijave:
http://www.djslo-forum.com

Prijave & Informacije: 051 828 632 (Flash)

paymon

 • Pruček
 • *
 • Sporočil: 11
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #11 ob: 09.11.2010, 13:37 »
Kje: Klub Močilnik, Vrhnika, Slovenija
Kdaj: Sobota, 20.11.2010

http://i662.photobucket.com/albums/uu350/djpaymon/hdm-2.jpg
http://www.hardstyle.si/images/logos/shc.jpg
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/djpaymon/n59279414822_5777.jpg
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/djpaymon/andreia.png

=> Glasba: techno, hardtechno / hardstyle, hardcore
=> Pričetek: 21.00

..............::::..............::::..............

THE HARD FLOOR:
MARCO B (JLI / Fatalic Resignation Records / JMASK / Vendetta Sonore Records / Head of Special.K l AUSTRIA)
SUPERFREAK (Special.K - Events l AUSTRIA)
DAVDA (Italy)
GUMJA (Schranz-Tanz)
LEXIS (Cardiac Arrest rec., Audiocode, Trivial musik)
DANIEL GLOOMY (Cardiac Arrest rec.)
DRAWLE (Smash !T)
LOMAS (Loga-tech)
SPENIX (E.O.S.)
LUCKY (Freelance)


THE EVEN HARDER FLOOR:
KRYMINALA & FISSO_TEK (High%Voltages Soundsiystem, Italy)
MIC-E (Hardhammer)
VIRUS (HDM)
MICHAEL VAN DEMON (HDM)
PAYMON (HDM)
KRISTIANO PRIME (HDM)
WORTEX (Braindamage)
BOMBEAR (Freelance)
TERROR KITTEN (Freelance)
ROOKBEAT (Freelance)

=> Powered by MC Grado....::::.... Vstop: ....::::....
12 eur + konzumacija
SHC Member card 10 eur + konzumacija
15 eur = SHC Member Card + Vstop + Konzumacija

....::::.... Oder: ....::::....
ANDREIA DESIGN

....::::.... Posebnosti: ....::::....
Kryminala & Fisso_tek promo CD's

....::::.... Informacije & akreditacije (do 16.11.2010): ....::::....
harddestructionmovement@yahoo.com

_________________________________________________ ____________

MARCO B (Austria)
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/djpaymon/marcob.jpg

Marco was interesed in music since he was a little child. With age of 17 he get his driver license and went to clubs & festivals of electronic dance music in whole austria and to neighbouring countries. Since than he knew he wanted to become a Dj and bought his first equitment and started to play at home. He quickly got the connections with Dj´s from clubs. He started to play Techno Music, but in the time music wasn't hare enough. That´s why he started to play Hardtechno and began to produce his own Tracks. He released on Jason Little´s Labels: JLI, JMASK & Fatalic Resignation Records. Also he have a vs. release with the famous france Dj GREG NOTILL at Vendetta Sonore Records.


SUPERFREAK (Austria)
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/djpaymon/superfreak.jpg

Mike aka DJ Superfreak interest for Technomusic started at the age of 14. He started DJing with 24! In the beginning, he only practiced and played at numerous private after parties! Through it´s many various connections which he gained during the parties in the years he has collected very quickly several small gigs at various Venues! In the meanwhile, he also organized its own events, played for several radio stations and is in the process to craft his own track!


LEXIS (Slovenia)
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/djpaymon/lexis-1.jpg

A young enthusiast from Slovenia started his journey when he first came in touch with electronic music at the break of the millennium. At the beginning of his DJ career things went slowly for Lexis until he started with his own music production. This experience brought new sense and vision into his evolution as an artist. After his first tries he came in touch with another Slovenian artist Daniel Gloomy, who has given Lexis a chance to present his music on labels such as Cardiac Arrest Recs. and Beast Music. Soon after his debut on Daniel’s labels releases followed on various techno labels. Many top selling EPs propelled Lexis’ DJ career as well, bookings all over Europe and also South America followed soon after. Lexis teamed up with Daniel Gloomy once again to co-run the label Cardiac Arrest Recs. in 2007. His unique style of combining hard and dark sound with groovy and funky elements have made him one of the top hard techno artists at the moment.


DANIEL GLOOMY (Slovenia)
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/djpaymon/gloomy-1.jpg

Daniel Gloomy is a Slovenia based DJ and producer owner of Beast Music and Cardiac Arrest Recordings as well as one of the most influential techno promoters in his home country. His passion for electronic music emerged in his teens when he got in touch with the early hard core and jungle. As techno scene grew in Slovenia so did Daniel’s passion for the music. The main influence for Daniel was the early works of Speedy J, The Advent, Andre Walter (Chris Liebing) to name only a few.
Since the end of the millennium Daniel’s CV in techno consists of establishing promotion group called Downlands, hosting two techno radio shows called Downlands @ Night and Red District and having residencies at legendary clubs such as K4 in Ljubljana (SI) and ex - Colosseum (Cro).
Daniel is also considered to be the bringer and the front man of the new wave of hard techno in Slovenia. Being one of the earliest hard techno artists and label owners has given him a chance to present him self all over Europe and South America on parties and festivals but Daniel does not rest on past achievements so his recent projects involve hosting techno events under the name “Hard Ass Techno” and starting a “4 decks & 2 mixer” project with his partner Lexis. Daniel’s performance can be described as an energetic joyride through the harder sounds of techno and as he’d say “it’s all about having fun”.


GUMJA (Slovenia)
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/djpaymon/gumja.jpg

DJ Gumja aka Domen Petaros was born in 1982 and he always been conected with the music. He started his career in 1999, at the beginning he played dance, two years later he switched on techno. His style is funky, tribal, driving techno filled with energy. In his sets he always wants to give maximum, so you can expect a nasty funky techno trip! With his friend Egidij Rodica, he founded an unprofitable organization called SOUND OF NEW MILLENIUM that promotes electro culture and »stimulates« newcomer DJs. Besides playing on parties DJ Gumja also loves producing his own music. You can find some releases on labels like Vezotonik, Sound Evoulution, Subcult.


MIC-E (Slovenia)
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/djpaymon/mic-e-press3.jpg

Mic-E's first incounter with turntables was at the age of 13. In 1997 he started to play dance music on a regular basis in a local pub in Postojna, his home town. Throug his days and nights behind the turntables, he got inlove with the harder side of dance music, at that time called progressiva. Mostly consisted with italian productions and german hard trance, in the year 2000 he stopped playing dance music, and focused on the hard side of club music. He founded Analogica Productions with the help of his friend DJ Etnic. They started producing parties in a club in Postojna called E.K.. Preforming on a regular basis at his parties, made him interesting for other events through Slovenia. Since than he played in almost every important club in Slovenia, and in countries as UK, Croatia, Austria....


MICHAEL VAN DEMON vs. VIRUS (Slovenia)
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/djpaymon/mvd-1.jpg

In the year 2003 they got in contact with electronic music. Soon after they discovered hardcore and fell in love with it. Not much later, they started to spin hardcore/mainstream/gabber.Behind the decks they meet with: Tieum,Hellsystem, Activator, Darkcontroller, Noughty Guy, Wortex, Mic-e, Mr.Madness, Krokz, Paymon, T-Rex, Beatsmasherz,... (They played all over Slovenia in places like: Inbox, Močilnik, Impulz, Channel 0, Ostriga, Space Club, Taverna...) In 2008 they got their first vinyl release in Substance Abuse Records. Now they are a part of group called Hard Destruction Movement (HDM), which is the group for bookings, production and organization of harder style party's. They always want to bring the hardest and rawest rhythms - beats to their perfomance. So let the banging begin.


PAYMON (Slovenia)
http://i662.photobucket.com/albums/uu350/djpaymon/paymon-2-2.jpg

Paymon had his first contact with electronic music when he was only 12 years old. He grow up with sounds of Thunderdrome and dj's like Carl Cox and Marusha. Three years later he spinned for the first time comercial music with cd-players, at the time he decied to buy his first turntables. He learned the art of spinning in the rhytms of techno, which he later replaced with hardtechno and schranz. With the producers like Tieum, Stormtrooper, Angerfist, Neophyte, Satronica, Delta9, Industrial Terror Squad, Lenny Dee and Terrorfakt he finally found his style – a unique mix of industrial and hardcore. He is also one of active promoters of harder music in Slovenia.

paymon

 • Pruček
 • *
 • Sporočil: 11
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #12 ob: 05.12.2010, 10:35 »
HDM & SHC predstavljata:
NEW YEARS AFTER PARTY


Kje: Club Močilnik, Vrhnika
Glasba: techno, hardtechno, trance, minimal, schranz, industrial, hardstyle, early hardstyle, hardcore, terror, frenchcore

sobota, 1.1.2011 - nedelja, 2.1.2011
Pričetek: 06:00 (1.1.) // Konec: 12:00 (2.1.)

 
...... :::::: ...... :::::: ......


ELECTRONIC FLOOR
pričetek: 1.1.2011 @ 06.00 // konec: 2.1.2011 @ 12.00

REAKY (Penetration nation, Discover dark, Patterns, djreaky.com)
GUMJA (Schranz Tanz, Techsturbation records)
NUMAREX (Loga-Tech, Hard noise)
DRAWLE (Smash !T)
MIHA B (Freelance)
DYMON (Freelance)
LOMAS (Tehnorija, Loga-Tech)
SPENIX (Tehnorija)
LANGUS (Freelance)
LUCKY (Freelance)
THC (Freelance)
HUGO ZAWR (Freelance)
SPAGE (Freelance)
MI6 (Freelance)
TERROR KITTEN (Freelance)
ALEX STYRIAN (Freelance)
ROBENT (Freelance)


HARDER FLOOR
pričetek: 1.1.2011 @ 06.00 // konec: 1.1.2011 @ 12.00
pričetek: 1.1.2011 @ 21.00 // konec: 2.1.2011 @ 12.00


E-NERGYSTYLE (Grazercore brigade, Austria)
HARDCORVA (Grazercore brigade, Austria)
PAYMON (HDM)
VIRUS (HDM)
BOMBEAR (Freelance)
WYRUM (Freelance)
ROOKBEAT (Freelance)
WEVR (Freelance)
APLHASONIC (Audiodictive)
WORTEX (Braindamage)
DISTORZERZ (Freelance)


...... :::::: ...... :::::: ......


Vstopnina:
SHC Member card: 8 €
Ostali: 10 €


...... :::::: ...... :::::: ......


Oder:
Andreia Design

Informacije & akreditacije (do 28.12.2010):
harddestructionmovement@yahoo.com


...... :::::: ...... :::::: ......


REAKY


Party freak from Slovenia who developed his unique hybrid between more music genres, especially techno and trance, penetrates deeper and deeper into the global electronic dance music scene. He started his DJ/Producer career 10 years ago, but the most successful were the last 3 years... releases on leading techno & tech-trance labels, appearances in mix sets, radio shows and CD compilations of world's biggest DJs, frequently occupying top places of many trance & techno charts, collecting air miles all over Europe... As a child Reaky has been vaccinated against boring music, so expect a lot of energy in his sets :)  More info on www.myspace.com/reakyGUMJA


DJ Gumja aka Domen Petaros was born in 1982 and he always been conected with the music. He started his career in 1999, at the beginning he played dance, two years later he switched on techno. His style is funky, tribal, driving techno filled with energy. In his sets he always wants to give maximum, so you can expect a nasty funky techno trip! With his friend Egidij Rodica, he founded an unprofitable organization called SOUND OF NEW MILLENIUM that promotes electro culture and »stimulates« newcomer DJs. Besides playing on parties DJ Gumja also loves producing his own music. You can find some releases on labels like Vezotonik, Sound Evoulution, Subcult.ENERGYSTYLE (Austria)


"E-nergystyle" The Austrian Hardcore Producer from Styria is founder of "Grazer Core Brigade - Production" It began its producers career in the year 2007. Its style is coined/shaped by Hard Beats destructive Bass/Kickdrums and moved Synth. Thus he got also his call as a crazy person/producer with the time up-bound. Its TRACKs are characterised by at least 180 bpm rising upward. He tries to build a mixture the one sound devoted is which between Industrial-Hardcore/Gabber/Terrormusic and Frenchcore/Hardtek to result in is. The GCB Dj & Producer "E-nergyStyle" caused it with Djs, how: Dj Partyraiser, Akria, Angerfist from The Nederlands, Noize Suppressor & Dj Zatox from Italy and Dj Kodex from Austria and more on those internationally Hardcore Dj-Scene about which many dream. It made its dream true! One may state thus with good reason that this producer screws itself upward in the domestic Dj scene, and his name gained - which pulls itself also many fans. “E-nergyStyle belongs to the Netlabel “since May 2010 H.A.S.S. 23 " [Hard Akkustik Sound System 23] on, formed of Gabba-Nation Records. [Berlin] He played @ARMAGEDDON - CHEEKY RACSAL's meets HARDBEAT SOCIETY - HARDSTYLE EXPERIENCE - Hardcore meets Hardstyle - and more...HARDCORVA (Austria)


The Artist "Hardcorva starts his DJ career at small events in his home town! His enthusiasm for Hard music grew from day to day. In 2009 he met the DJ & Producer "E-NERGYSTYLE" from the Grazer Core Brigade. Hardcorva Played with E-NERGYSTYLE on events like Hardstyle vs Hardcore and Armageddon next to Artists like Akira and Angerfist. 2010 The project Grazer terror Division was born.
Hardcorva's style directions are mainly Terror, Frenchcore. Occasionally Breakcore, Industrial Core! He remains his motto "Terreur Boven alles"PAYMON (Slovenia)


Paymon had his first contact with electronic music when he was only 12 years old. He grow up with sounds of Thunderdrome and dj's like Carl Cox and Marusha. Three years later he spinned for the first time comercial music with cd-players, at the time he decied to buy his first turntables. He learned the art of spinning in the rhytms of techno, which he later replaced with hardtechno and schranz. With the producers like Tieum, Stormtrooper, Angerfist, Neophyte, Satronica, Delta9, Industrial Terror Squad, Lenny Dee and Terrorfakt he finally found his style – a unique mix of industrial and hardcore. He is also one of active promoters of harder music in Slovenia.paymon

 • Pruček
 • *
 • Sporočil: 11
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #13 ob: 05.12.2010, 10:36 »
HDM & SHC predstavljata NOVOLETNO PRAZNOVANJE:
HARD TO SAY GOODBYE


Kje: Club Močilnik, Vrhnika
Glasba: techno, hardtechno, industrial, hardstyle, early hardstyle, hardcore

petek, 31.12.2010
Pričetek: 21:00 // Konec: 06:00


...... :::::: ...... :::::: ......


HARD FLOOR
MIC-E (Hard Hammer)
PAYMON (HDM)
VIRUS (HDM)
BOMBEAR (Freelance)
ALPHASONIC (Audiodictive)
ASCHMODEI (Freelance)
YOCO (Freelance)E.O.S FLOOR
FLASH
BOOGIE
TREX
MATTHIAS RAY...... :::::: ...... :::::: ......

Sam dogodek pa se bo se bo nadaljeval s podaljšanim bivanjem:
NEW YEARS AFTER PARTY

1.1.2011 @ 6:00 - 2.1.2011 @ 12:00
Veliko plesišče

1.1.2011 @ 06:00 - 12:00 / 1.1.2011 @ 21:00
Malo plesišče

Več o podaljšanem bivanju na spodnjem linku:
http://newyearsafterparty.wordpress.com


...... :::::: ...... :::::: ......


Vstopnina:

31.12.2010 od 21:00 - 1.1.2011 do 6:00 (cena vključuje novoletni dogodek + podaljšano bivanje)
SHC Member card: 13 €
Ostali: 15 €


VIP:
- 2 dnevni vstop
- VIP soba
- prigrizki
- šampanjec
- rezervacije sprejemamo do 20.12.2010 (e-mail: harddestructionmovement@yahoo.com)

Cena vip karte: 40 €
(število vip vstopnic je omejeno)


...... :::::: ...... :::::: ......


Oder & Vip:
Andreia Design


Infoformacije & akreditacije:
harddestructionmovement@yahoo.com


...... :::::: ...... :::::: ......


MIC-E


Mic-E's first incounter with turntables was at the age of 13. In 1997 he started to play dance music on a regular basis in a local pub in Postojna, his home town. Throug his days and nights behind the turntables, he got inlove with the harder side of dance music, at that time called progressiva. Mostly consisted with italian productions and german hard trance, in the year 2000 he stopped playing dance music, and focused on the hard side of club music. He founded Analogica Productions with the help of his friend DJ Etnic. They started producing parties in a club in Postojna called E.K.. Preforming on a regular basis at his parties, made him interesting for other events through Slovenia. Since than he played in almost every important club in Slovenia, and in countries as UK, Croatia, Austria....


PAYMON


Paymon had his first contact with electronic music when he was only 12 years old. He grow up with sounds of Thunderdrome and dj's like Carl Cox and Marusha. Three years later he spinned for the first time comercial music with cd-players, at the time he decied to buy his first turntables. He learned the art of spinning in the rhytms of techno, which he later replaced with hardtechno and schranz. With the producers like Tieum, Stormtrooper, Angerfist, Neophyte, Satronica, Delta9, Industrial Terror Squad, Lenny Dee and Terrorfakt he finally found his style – a unique mix of industrial and hardcore. He is also one of active promoters of harder music in Slovenia.
paymon

 • Pruček
 • *
 • Sporočil: 11
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #14 ob: 06.01.2011, 08:43 »
Hard Destruction Movement predstavlja:
[size=24]INFECTION OF THE HARDEST, Vol. 2[/size]
....::::.... [size=18]THE NEW BEGINNING[/size][/color] ....::::....
Kje: Klub Močilnik, Vrhnika, Slovenija
Kdaj: Sobota, 29.1.2011

=> Glasba: techno, hardtechno, schranz / hardstyle, early hardstyle, hardcore
=> Pričetek: 21:00

____________________________________________________________

HARDEST FLOOR:
ALIEN T (Traxtorm / Italy)
PAYMON (HDM)
MICHAEL VAN DEMON (HDM)
VIRUS (HDM)
KRISTIANO PRIME (HDM)
MIC-E (Hard hammer)
BOMBEAR (SHC DJ Team)
ALPHASONIC (Audiodictive)
CALIXTA (Freelance)
TERROR KITTEN (Freelance)
NOVMECK (Freelance)

=> Powered by MC Grado


INFECTED FLOOR:
GREG NOTILL (G-not recordings / France)
LEXIS (Cardiac Arrest rec., Audiocode, Trivial musik)
GUMJA (Schranz-Tanz, Techsturbation Records)
DRAWLE (Smash !T)
MIHA B (Freelance)
VAN VUX (HardSound)
LOMAS (Tehnorija, Logatec)
SPENIX (Tehnorija)
LUCKY (Freelance)
XENNON (E.O.S.)
ROKOS (E.O.S.)
WHITEY (Freelance)
HUGO ZAWR (Newcomer)....::::.... Vstopnina: ....::::....

SHC kartica: 11 eur
Predprodaja: 13 eur
Na dan dogodka: 15 eur (1x konzumacija)

Kontakt:
harddestructionmovement@yahoo.com


....::::.... Oder: ....::::....
ANDREIA DESIGN


....::::.... Posebnosti: ....::::....
Promo CD Grega Notilla!!
Kristiano Prime ("F*** ME! IT'S MY BIRTHDAY BASH")


....::::.... Info & akreditacije (do 26.1.2011) ....::::....
harddestructionmovement@yahoo.com

paymon

 • Pruček
 • *
 • Sporočil: 11
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #15 ob: 03.05.2011, 15:10 »
[size=18]ALLES KAPOT IM NATUR, VOL.5 / HOUSEMUZIEK MAAKT JONGEREN KAPOT![/size]
Open air s 3 plesišči in 15 ur elektronske glasbe
Artisti iz Nizozemske, Avstrije, Nemčije, Anglije, Italije, Madžarske in Slovenije


Tradicija norih zabav pod milim nebom na Vrhniki se letos nadaljuje z najtršim eventom v zgodovini Slovenije. Na glavnem zunanjem flooru, bodo za premetavanje po plesišču poskrbele zvezde iz samega vrha svetovne Schranz scene (Ocram, Killswitch, Reset, Scott Kemix, Lexis...). Na notranjem velikem flooru, se bo domačim Hardstyle&Hardcore metadorjem prvič v Sloveniji pridružila zvezda svetovne Hardcore scene Ophidian, na notranjem malem flooru pa bo za razgibavanje ob ritmih Drum&Bassa poskrbela ekipa ILLEGAL s posebnim gostom Marco B-jem. Ta je znana po organizaciji večerov v Ljubljanskem klubu K4 pod imenom Digital Dungeon. Razloga za izostanek torej ni, se vidimo 18. Junija na Vrhniki v Močilniku!!!


@ klub Močilnik, Vrhnika, Slovenija @ 18.6.2011
Pričetek: 21.00 / Konec: 12.00

_________________________________________________ ____


1. plesišče = MAAKT KAPOT =
- techno, hardtechno, schranz, minimal

OCRAM (Combat Skill, Cannibal Society, Tekktribe / Nemčija)
KILLSWITCH (Combat Skill, Ngoht, Tekktribe / Madžarska)
RESET (Combat Skill, Ngoht, Tekktribe / Madžarska)
SCOTT KEMIX (Combat Skill, Giveway / Anglija)
METH CRUX (Avstrija)
LEXIS (Cardiac Arrest rec., Audiocode, Cubbo bookings)
NUMAREX (Hard Noize, Logatech)
LOMAS vs. SPENIX aka TEHNORCA (Tehnorija)
LUCKY (Braindamage)
LOBGO (Smash !T)
WHITEY (Unaffected rec., Dark Flower / Special b-day set)
TREX (Underground Vibes / Special b-day set)
FLASH (E.O.S)2. plesišče = ALLES KAPOT =
- hardstyle, hardcore, industrial, terror

OPHIDIAN (Meta4, Enzyme, Biotonic, Altem-Hate / Nizozemska)
DELIVERI (Hard Twins / Italija)
KRYMINALA & FISSO_TEK (Sfasatik krew / Italija)
ULTIMATE TERROR BROTHERS aka E-NERGYSTLYE vs. PAYMON (GCB, Avstrija vs. HDM, Slovenija)
MICHAEL VAN DEMON & VIRUS (HDM)
ALPHASONIC (SHC DJ Team, Audiodictive)
BOMBEAR (SHC DJ Team)
RAY HEAT (SHC DJ Team)
MI6 (Freelance)3. plesišče = DIGITAL DUNGEON KAPOT =
- drum'n'bass

TELEKINESIS (Illegal crew)
HEDON (Illegal crew)
SPADE (Illegal crew)
TSUNAMI (Illegal crew)
HOSE (Illegal crew)
FREAKOLOWSKI (Illegal crew)
GHOSTRIDER & DAMAGE (Hardwired)
LSD KRU (Freelance)

Posebni gost:
MARCO B (Vendetta Sonore Records / Avstrija)

_________________________________________________ ____


...::: Posebnosti :::...
hrana in pijača
dodatno ozvočenje in osvetljava
video projekcija


...::: Kontakt :::...
(prošnje za akreditacije sprejemamo do 15.6.2011)
djpaymon@gmail.com


...::: Oblikovanje odra :::...
Andreia Design (Andreia b-day time)
internet => http://www.facebook.com/group.php?gid=107381652624134


...::: Vstopnina :::...
PREDPRODAJA: 18 EUR
--> kontakt za predprodajo:
-----------> +386 40 838 345 / djpaymon@gmail.com
-----------> +386 41 796 594 / Lucky.Luciano.slo@gmail.com

NA DAN DOGODKA:
--> do 23h: 20 EUR
--> po 23h: 23 EUR
--> SHC članska kartica: 18 EUR (celo noč)

_________________________________________________ ____


AVTOBUSNI PREVOZ:

SLOVENIJA
Gremo na party
Telefon: 040 148 148
Spletni naslov: party@gremonaparty.com
Več informacij na: www.gremonaparty.com


AVSTRIJA
Zami (http://www.facebook.com/profile.php?id=100000658326956)
Telefon: 00436646405608
Spletni naslov: ultra_burgenland@gmx.at


HRVAŠKA
Vanja Kegljević (http://www.facebook.com/profile.php?id=1045662441)
Telefon: +385-915944184
Spletni naslov: vanjazgtechno@msn.com


ITALIJA
Stefano Gex Pinat
Telefon: +39 347 1458559
Spletni naslov: : info@hardcorefvg.it


_________________________________________________ ____


...::: NAPOTKI DO KLUBA MOČILNIK, VRHNIKA, SLOVENIJA :::...


-> Splošni napotki z glavne želežniške postaje
http://www.djgumja.com/index.php?option=com_content&view=article&id=150%3Aalles-kapot-in-nature-travel-info&catid=34%3Aparty-> drugi napotki
http://www.hardstyle.si/forum/viewtopic.php?t=3880


-> ostale države
1. http://www.viamichelin.com/
2. Koordinate: +45° 57' 19.04'' +14° 17' 34.18'' | (45.955290, 14.292827)


---- Naslov kluba ----
CLUB MOČILNIK
Močilnik 4
SI-1360 Vrhnika

paymon

 • Pruček
 • *
 • Sporočil: 11
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #16 ob: 14.07.2011, 16:29 »
LAKE ELECTRONIC FESTIVAL
2 dnevni dogodek na prostem - 39 ur elektronske glasbe - 4 plesišča

@ Ivarčko jezero, Koroška, Slovenija @ 2.9. - 4.9.2011
Pričetek - petek: 21.00 / konec - nedelja 12.00 
Posebnosti:
- Dnevne aktivnosti
- DJ tekmovanje
- Shuffle srečanje
- Kamping
- Dnevno plavanje
- Poskrbljeno za pijačo in jedačo

Lokacija:
Ivarčko jezero
Podgora 43
2394 Kotlje - Ravne na Koroškem
Koordinate: dolžina: 14,97798766 / širina: 46,50730408 (46°30' 24.24" S / 14°58' 05.97" V)

_________________________________________________ _________

1. FLOOR
Techno, Hardtechno, Schranz

- RICHIE GEE (Mad House Recordings / Španija)
- JASON LITTLE ( Jason´s Mask, Bad Brains, Fatallic Resignation / Nemčija)
- LEO LAKER aka SWITCHBLADE (Combat Skill, Knee Deep Rec, 4x4 / Finska)
- ADRIAN VALERA (Criminal Bookings, U60311, Oxa Club, Technotramec / Avstrija)
- CHRIS T aka NOVEX (Criminal Team / Avstrija)
- VILLINI (Criminal Team / Avstrija)
- VEZTAX vs. GUMJA (Vezotonik, Glorio Music, Techsturbation)
- LEXIS vs. DANIEL GLOOMY (Cardiac Arrest rec.)
- NUMAREX (Hard Noize, Logatech)
- XENNON vs. ROKOS (E.0.S.)
- DENY DOOM (Vezotonik, Work Hard Play Hard, Sub Cult)
- MARK CREAM (Music Work, iTechno)
- MIHA B (Freelance)
- LUCKY LUCIANO (Overdubbed)
- MARTIN WHITE (RauF rec., Dark Flower rec.)
- ADDITY (Rauf rec., Keep on Techno, Killacell)
- MALTEKK vs. NOMIX (Freelance)

... Dnevno DJ Tekmovanje (6 predčasno izbranih nastopajočih) ...
- DJ TEKMOVANJE
 
2. FLOOR
progressive, deep, tribal, tech house, house, minimal

... področje house intelektrike ...
- JEFF EVELINE (autan records / Italija)
- ALEKSIJ (Tested, Toolrom) / EKLUZIVNA 3 URNA TERAPIJA
- BRLEE (Overload)
- REPLACEMENT (FHD rec., Overload, Studio EXIT)
- DEYCO (Dinamika, After8)
- B.A.N.I. (Smoke In)
- DE-LIMA (Smoke In)
- TADE (Smoke In)
- NIKASHY (winner of the PREPARTY DJ contest 2011)
- MANOO (Cocos Cocos)
- DIGITAL DELIGHT aka DON DIGITAL / QUNERO / JAMIE RICARO / DEE SEE (Digital Delight)
- SNYPER (Freelance)

... minimal / tech house dnevna terapija ...
- FLASH (E.O.S.)
- YOCO (Tehnorija)
- SPAGE (KOTH Crew)
- MEMI (Freelance)
- ANGEL THE MIKE (Freelance)
 
3. FLOOR
prva obletnica Tehnorije, Dubstep, Drum'n'bass

... Prva obletnica tehnorije ...
- DU'ART (Knee Deep / Portugalska)
- WYRUS (Adult, Patterns, Keep on Techno records / Hrvaška)
- SKYMATE (Tehnorija, Patterns, Disturbulence, TechnoMafia, Techment)
- WORTEX (Braindamage)
- LOMAS (Tehnorija, E.O.S., Loga-tech)
- SPENIX (Tehnorija, E.O.S.)
- DOUBLE TROUBLE aka DRAWLE vs. LOBGO (Night Activities)
- NITEVISION (Tehnorija / Hrvaška)
- MUSASH (Freelance)

... Dubstep dnevne & pred D'n'B urice ...
- DOJAJA (Ago Tela)
- OCTEX (Rx:tx, Ago Tela)
- GHOSTRIDER & DAMAGE aka NEUROKREM (Definition:Breaks, Standard Audio)
- NITZ (Syniptic)

... Drum'n'bass ...
- THE SECT (Anglija)
- KANTYZE (Francija)
- DAVDA (Italy)
- TSUNAMI (Illegal)
- SPADE (Illegal)
- TELEKINESIS (Illegal)
- HOSE (Illegal)
- HEDON (Illegal)
- FREAKOLOWSKY (Illegal)
... vizualizacije ...
VJBOC (CUF)
 
4. FLOOR
Hardstyle (Mainstream & Early), Hardcore, Industrial, Terror

- D-PASSION (The Third Movement / Nizozemska)
- THE PITCHER (Fusion Records, DefQon1, Decibel, Hard Bass / Nizozemska)
- THE OUTSIDE AGENCY (Genosha Recordings, One Seven Five / Nizozemska)
- MATT GREEN (Corrupt Redux / Anglija)
- NIGHTMASTER (Neox Records / Avstrija)
- GIANTEK vs. DELIVERI (Hard Hammer vs. Hard Twins / Italija)
- HARDCORVA (Grazercore Brigade / Avstrija)
- ULTIMATE TERROR BROTHERS (Grazercore Brigade vs. HDM / Avstrija vs. Slovenija)
- BOMBEAR (SHC DJ Team)
- ALPHASONIC (Audiodictive, SHC DJ Team / ROJSTNODNEVNI SET)
- PAYMON (HDM)
- VIRUS (HDM)
- GODGIVEN aka BLAZEY & SCIENEX (Freelance)
- MI6 (Freelance)

... Shuffle srečanje ...
- 5 zmagovalcev Hardstyle DJ tekmovanja
Več informacij o tekmovanju dobite na spodnjem linku:
http://www.facebook.com/ev?ent.php?eid=24618473872680?6

_________________________________________________ _________

...::: VSTOPNINA :::...
PREDPRODAJA
2 dnevna vstopnica = 35 eur
1 dnevna vstopnica = 22 eur
Vip vstopnice za 2 dneva = 60 eur (pijača, hrana, prostor za počitek + posebno presenečenje / OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC)

/// Predprodaja kart traja do 31.8.2011 \\\

__________________
NA DAN DOGODKA
2 dnevna vstopnica = 45 eur
1 dnevna vstopnica = 26 eur
Dnevna vstopnica (velja 12.00 do 20.00) = 6 eur

___________________
VSTOPNICA PO NIŽJI CENI
Prvih 100 vstopnic po ceni 30 eur (vstopnica velja za 2 dneva)

* 2 dnevna vstopnica traja od petka, 2.9.2011 od 21.00 ure dalje do nedelje, 4.9.2011
** 1 dnevna vstopnica traja od sobote, 3.9.2011 od 12.00 ure dalje do nedelje, 4.9.2011
*** dnevna vstopnica traja samo v soboto, 3.9.2011 od 12.00 do 20.00 ure


__________________
KONTAKT ZA PREDPRODAJO
=> +386 40 838 345 / djpaymon@gmail.com (Ljubljana, Logatec)
=> dj.alphasonic@gmail.com / FaceBook Profile: Matt hardstyler (Maribor, Celje)
=> +386 31 259 617 / tomaz.lovrinovic@gmail.com? (Ljubljana, Vrhnika)
=> +386 31 845 502 / david-kristan@hotmail.com (Koroška)
=> +386 41 596 809 / monika.leban@gmail.com (Nova Gorica)
=> preko pošte (+ poštna provizija) / nakazilo na bančni račun (+ provizija banke)

_________________________________________________ _________

...::: AVTOBUSNI PREVOZ :::...
Gremo na party
Telefon: 040 148 148
E-mail: party@gremonaparty.com
Več informacij na: www.gremonaparty.com
 
...::: VLAK :::...
http://www.facebook.com/me?dia/set/?set=a.22074292349?92.127399.1525280474&saved?#!/media/set/?set=a.220742?9234992.127399.1525280474&?saved#!/photo.php?fbid=220?7429434997&set=a.220742923?4992.127399.1525280474&typ?e=1&theater

_________________________________________________ _________

INFORMACIJE & AKREDITACIJE
djpaymon@gmail.com
(prošnje za akreditacije sprejemamo do 28.8.2011)

STAROSTNA OMEJITEV
16+
V času od 12.00 - 20.00 ni starostne omejitve
_________________________________________________ _________

ALPHASONICOV ROJSTNODNEVNI IZBOR KOMADOV
http://www.facebook.com/ev?ent.php?eid=17055821634541?4

SHUFFLE SREČANJE
http://www.facebook.com/ev?ent.php?eid=24618473872680?6
_________________________________________________ _________

SLIKE PRIREDITVENEGA PROSTORA
http://www.facebook.com/?r?ef=home#!/media/set/?set=a?.2103728442537.124736.1525?280474&notif_t=like

PREDSTAVITEV IZVAJALCEV
http://www.facebook.com/ph?oto.php?fbid=2107006724492?&set=a.2107006044475.12492?0.1525280474&type=1&theate?r

TrustedSounds

 • Novinec
 • *
 • Sporočil: 2
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #17 ob: 03.12.2012, 16:26 »
TRUSTED SOUNDS predstavlja: DRUM'n'BASS Session / First Kick /

Datum: sobota, 26.1.2013
 

=> FIRST LINE SQUAD
[Ammunition Rec, Black Seeds Rec, Delta9 Rec, BNC Express / Italy]
 
=> TELEKINESIS / Smooth vs. Marko man /
[Black Sun Empire rec, Blackout recordings / Slovenia]
 
=> SPADE [Illegal / Slovenia]
 
=> TSUNAMI [Illegal / Slovenia]
 
=> YOORONYAA [Slovenia]

=> SYN'TAXX [Slovenia]


==================
 

FIRST LINE SQUAD is an italian trio from Milan, formed in 2011 but individually producing electronic music since 2006. The name explains the philosophy of the project: before and after a gig, you can find the FLS members in the dancefloor, drinking cocktails and having a lot of fun! The sound proposed is dark and techy, but always funk and dancefloor oriented, and the dj sets are performed with energy and passion on the mixer.


 

TELEKINESIS are a up and coming two man outfit hailing from Slovenia, driven by the creative minds of Smooth and Markoman. After working together for an extended length of time, they developed the 'Telekinesis' alias, and have begun to see immediate success, due to the very high production skills and a keen ear for the dancefloor. Receaving DJ support from all major players of the drum'n'bass scene, ranging form Pendulum and Black Sun Empire, to Matrix and Futurebound, they have seen great responces from crowds, be it in a track played by another, or sets preformed by themselves. Being singd to a large number of major ganre labels Telekinesis are currently working on a debut for their own label - Illegal recordings. After hearing a track, or attending an event by the dynamic duo, one can see nothing but big things in the future for the telekinetic tandem.


 

SPADE started DJing as a high school radio selector showcasing fresh drum'n'bass and hip hop. Buying turntables in 2005 he had his stage debut in late 2006 in Ljubljanas Channel Zero. Countinuing with playing some smaller venues in Ljubljana, he was one of the founders of Soulless crew uniting young guns of Slovenian drum'n'bass under one banner. In the following two years, residenting in Channel Zero, he played all over the country including several gigs in Ljubljanas biggest music festival TrnFest. In 2009, after Soulless disbanded, he was recruited by Illegal alongside Smooth. His drum'n'bass selection is the most schizophrenic in his possey ranging from soft beats to Hardcore hitting shots, always contentrating on maximum dancefloor effect.


 

TSUNAMI has classical education. Actively he began to spin in year 2003 and 2 years later he joined Illegal kru. Since the begining he is loyal to hard, dark and agressive sounds, often with additions of techno, hardcore and metal. In his carrier he played on several partys, at home and abroad with numerous global known dnb djs, like Counterstrike, Raiden, Gridlok, Bulletproof, Future prophecies, Cooh, Prolix, The Sect, Optiv, Evol intent. In year 2007, he and Markoman (Telekinesis) appeared also on festival Exit in Novi Sas. He also puts his mind intensively into music production. He can praise him self with some successful editions in conjuction with Markoman and also other perfomers on various publishers (m-Atome recs, Temper D productions, Culture assault recs).


 

YOORONYAA
I wish that music making and production will forever be part of my life. Since I was a kid, I liked to collect good music and it looks like I still do. Luckily my dad was collecting music as well, so did my older brother and sister, she also makes her own music in London. So the ideas come from different music genres, but I rather produce and spin drum’n’bass and jungle, simply because of its energy, speed, complexity and interchanging diversity of organic genres like funk, hip-hop, reggae or r'n'b, that match perfectly with its tempo. Actually It was my sister who acquainted me with drum’n’bass music, because it was getting big in London at that time. Classic music background I got from finishing a music school, playing clarinet and saxophone for eight years. In high school me and my brother were mainly into techno parties, where I got this idea of making and spinning my own music someday. And since 2000 I was experimenting a lot with software like ReBirth and Reason. Enthusiasm and inspiration I get also from my closest friends, especially those who are into music as well. Respect to them!
Because dreams with no action stay only dreams, I decided to take music producing to a more professional level in 2009. Visiting all possible music workshops, I have to give a shout-out to DJ Spade, who’s learning turntablism sessions were very practical and easy going. Frequently visiting Red Bull’s Music Academy brought me together with DJs from RDYO crew (Massimo, JAMirko, Pier and Koltek), who offer me today use of their studio and a small community where we share out music thoughts - so a special shout-out and respect guys!
Now I spend my free time intensively with music production and the next dream now is a official release. But ultimately and undeniably, the sheer joy for music is driving me on.

==================

Vstopnina: pred 23h 8 eur / po 10 eur

Info & akreditacije:
trustedsounds@gmail.com

==================


Lokacija:
F Club
Celovška cesta 25
1000 Ljubljana
Slovenia

reflexible

 • Novinec
 • *
 • Sporočil: 1
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
LICK IT! vol.002 by REFLEXIBLE
« #18 ob: 02.12.2013, 15:25 »

REFLEXIBLE v sodelovanju z GLOW
predstavlja

LICK IT!

V petek 13.12.2013

// Manila Caffe // Bravničarjeva 11 // Ljubljana //

FACEBOOK DOGODEK https://www.facebook.com/events/584443268269870

SPLETNA PRIJAVA https://docs.google.com/forms/d/1wx4bAlI_doAPC2uKMeb-ciDeerjYjYuiMxHw9Np3rdA/viewform

Četrti iz serije ekskluzivnih REFLEXIBLE dogodkov in drugi iz serije LICK IT!

Tokrat se bomo v noč odpeljali v stilu glamurja in v sodelovanju z blagovno znamko GLOW (http://www.glow-design.si). Metuljčki, glasba, in prijetno druženje. Dobra zabava, sproščena atmosfera in prijeten ambient vas bodo odpeljali v deželo smokinga in modnih dodatkov primernih za vsako priložnost

Za sladke radosti klubskih ritmov in vaše ušesne brbončice bodo skrbeli:

♫► Saturday Simon
www.facebook.com/saturdaysimondeejay

♫► User Friendly
www.facebook.com/userfriendly.si

♫► Chulliano Lexias
www.facebook.com/ChullianoLexiasDj


Podoba novodobnih zabav, ki jih pri nas primankuje. MASH, FUNKY, JACKIN, NU, DISCO, DEEP, TECH, VOCAL, TRIBAL, LATINO house ritmov. Povedano drugače: NU INTELLIGENT SEXY ID zabave pod nazivom »LICK IT!«

Pred nami je mesečno prepletanje HIGH FASHION, BEACH & POOL, SHAKEN & STIRRED tematike svetovnih razsežnosti sedaj v domači podobi.
Vibracije sloganov Live and Love, Passion for Fashion / visoko kvalitetno druženje, ples in pozitivno nastrojena zabava v pure house glasbenem stilu najboljših klubskih destinacij in prestolnic


Naš namen je prebuditi vsa čustva ob ritmu bas linije in melodije.

Earotical Earisistable Eargasm

nov val sofisticiranih zabav pri nas

lokacijo dogodka vsak prejemnik vabila izve po kanalu preko katerega je prejel vabilo.


na samem dogodku:

- brezplačen promocijski material
- mindblowing sound
- za obiskovalce prvih zabav vpis in pridobitev RE:MEMBER kartice
- event dekoracija
- ...


VSTOP

ker je vstop možen zgolj polnoletnim z vabilom in ker vabilo velja za eno osebo število udeležencev pa je omejeno pohitite z rezervacijo svojega vabila.


PRESS & INFO

prijave, rezervacije, vse informacije o vabilih, kako do vabila z donacijo €4,00, akreditacije in ostalo na:

SPLETNA PRIJAVA // info@reflexible.si // www.facebook.com/reflexible.si

izvedbo dogodka in odlično zabavo podpirajo:

❖ VALINA varovanje
www.valina.si

❖ 360mag
www.360mag.si

❖ LASER LIGHTS
www.laser-lights.net

❖ INDATA led solutions
www.indata.si

❖ PRINT POINT
www.print-point.si

❖ PRO marketing
www.promarketing.si

❖ 4P
www.4p-fitness.com

❖ TAO turizem
www.taoturizem.si

❖ DRESURA FRIZURE
www.maredresurafrizure.com

❖ RAČUNALNIŠKA KLINIKA
www.racunalniska-klinika.si


brez zadržkov in brez skrbi. glasba je faktor za sproščeno zabavo.


❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

REFLEXIBLE

CONFESSIONS

že 24.1.2014

// Manila Caffe // Bravničarjeva 11 // Ljubljana //


...deep and underground with touch of glamour....

❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖❖

REFLEXIBLE
management agency

in care for

ELE7EN | SOUNDTRAP | SATURDAY SIMON | THE LICKERZ | CHULLIANO LEXIAS | USER FRIENDLY | SNATCHEDZ | BORKS | RAND SAEGO | CRITICAL MASS | TRAX SMASHERS

image style personality attitude

TrustedSounds

 • Novinec
 • *
 • Sporočil: 2
 • Kul meter: 0
  • Poglej profil
Re: Kaj se bo dogajalo
« #19 ob: 11.02.2015, 10:58 »

DRUM'n'BASS Session - Winter Edition
 / drum'n'bass, liquid, industrial /


 DANAJA (Drumwise)

 DAMARIS (Female's'cream)

 THEEJAY (Modular Carnage/Ransaked Records)

 SYN'TAXX (Trusted Sounds)

 WUBSONIK (Trusted Sounds)

 SPENCER (Bass Fighters)

 ========================================

 Specials:
 - Video wall
 - Strobo show
 - Low drink prices

 ========================================

 Info:
 trustedsounds@gmail.com

 Web:
http://trustedsounds.wordpress.com/

 Opening time:
 friday, 20.2.2015, 21.00

 Location:
 Orto bar, Ljubljana

 Entry fee:
 4€ < 24.00 > 5€

========================================

 / DAMARIS /
 Drum’n'bass je za DJ-ko, komponistko in vokalistko Damaris Potočnik glavna jed, ki je sestavljena iz sestavin, kot so funk, soul, reggae, hip hop, swing, bossa nova, jazz; zvok z lomljenimi ritmi in nizkimi frekvencami. Najraje jo pripravi za mešalko in za gramofoni, išče pa tudi nove recepte pri pripravljanju novih produkcijskih poslastic od klasičnega orkestra, afriške glasbe in soula. Svoje elektronske specialitete je predstavila na lanskem festivalu Lent, v Udarniku, na festivalu Magdalena, Pri Zelenem zajcu, v klubu k4, na Metelkovi, v Monoklu, v Hiški v Pekarni, v Yagababi na Koroškem, na Bass Campu … Na glasbeni šoli B.A.S.E. v Ljubljani poučuje klavir in glasbeno teorijo, je članica Female’s'cream, sodeluje kot vokalistka v soul-funk zasedbi Soul Funked Up in v afriškem zboru Sankofa ter končuje študij kompozicije in glasbene teorije na Akademiji za glasbo v Ljubljani.


 / THEEJAY /
 Brought to life of music at the age of 13, playing bass guitar in three local (Slovenia, Maribor) local HC Punk bands. A year after the last group he played in disbanded he was introduced to the world of rolling amens and basslines. Now on production learning curve since 2010, providing bass music on his regions dancefloor since 2011.

 The creator and host of “H-Times, monthly bass music event that goes on in his hometown since 2011. Shuffling through all subgenres of d’n’b, from ragga, through jump up all the way to dark, deep rollers & pure neurofunk. ****ed up by Modular Carnage Recordings for guest mix and later on for his second release.


 / SYN'TAXX /
 Syn'taxx had his first contact with electronic music at the age of 12. He grow up with fast and hard sounds of Hardcore. Some years later he got his first touch of Djing with cd players, at that time he decided to buy his first equipment (mixer and turntables, from which he still plays today) and started to learn the art of spinning in rhythms of techno, which he later rapleced with hardtechno. With producers like Tieum, Stormtroooper, Satronica, Delta9 and Lenny Dee he finally found his style – a unique mix of industrial and hardcore. In between he discovered drum'n'bass music, which he started to play in his mixes, combined with industrial and hardcore. But he wanted something more and got his insipiration in The outside agency and he started to spin drum'n'bass separeted from hardcore, combined with industrial sounds. Today he has a crush for Industrial Hardcore and Industrial drum'n'bass. Both styles are for him unique way to make people dance.

 
Color band
Matematika Gospodarsko poslovanje Izpitni katalogi 3. LiT natečaj

Dijaski.net - Obvestilo uporabnikom

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ne, želim izvedeti več o uporabi piškotkov