tanka
Tretarček

Kul meter: 4
Spol: 
Sporočila: 145
|
prosim da mi poveste kaj je pri slovi izpitna pola 2, kaj obsega
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanka
Tretarček

Kul meter: 4
Spol: 
Sporočila: 145
|
ma ja sej vem, sam k mam jst tak bogi racunalnick, da ne morm nc odperat. sam kaj je pa pol na prvem delu za slovo.ni mi jasn zakaj za oba dela tok velik časa(uro pa pou).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
strahek_
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 9
|
v sredo...torej 1.junija se piše za splošno maturo sam druga pola slovenščine za poklicno maturo pa prva in druga...torej esej in tista pol k pač je(razčlemba neumetnostnega besedila itd...)....
|
|
|
|
|
turizam
Novinec

|
Kako je z esejem, če ga nekdo recimo ni pisal 9.5.? A se vam ne zdi butasto, da imaš možnost opravljanja izpita slovenskega jezika samo enkrat v celem letu? 
Lp.
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 01.06.2005 ob 19:29 Avtor: turizam »
|
|
|
|
|
gloss
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 141

|
ni panike ce nisi pisou eseja... edin k je, mors pol drugo polo pa ustn izpit narest 100% d dobis pozitiuno oceno... sam mislm d se kar splaca esej pist k je kar 50% mature pr slouki...  kar je butasto in kar ne... o tem se da pist. sam mislm pa d ni razlike slovenski jezik al pa elektrotehnika... tku d ce se bi slouka loh pisala ne vem kokrat na leto, pol bi se loh tud usak drug maturitetni predmet... sam je pa res d bi se esej loh pisou za spomladanski pa jesenski rok posebi k kokr jst vem se pise sam enkrat in ga ni mozn popraulat...
|
|
|
|
|
turizam
Novinec

|
ni panike ce nisi pisou eseja... edin k je, mors pol drugo polo pa ustn izpit narest 100% d dobis pozitiuno oceno... sam mislm d se kar splaca esej pist k je kar 50% mature pr slouki...  kar je butasto in kar ne... o tem se da pist. sam mislm pa d ni razlike slovenski jezik al pa elektrotehnika... tku d ce se bi slouka loh pisala ne vem kokrat na leto, pol bi se loh tud usak drug maturitetni predmet... sam je pa res d bi se esej loh pisou za spomladanski pa jesenski rok posebi k kokr jst vem se pise sam enkrat in ga ni mozn popraulat... Ja sej to. Če že dajo dva roka, zakaj potem ni možno tudi dvakrat pisati Esej? To mi je butasto.
|
|
|
|
|
gloss
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 141

|
vrjetn se jim ne da esejeu popraulat ce mene uprass...
|
|
|
|
|