|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowy
Novinec

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 3
|
učasih sem ful to poslušala, zdej pa mal mn, sam učasih mi še zmer sede drgač so pa system of a down ful pošteni...
|
|
|
|
|
|
|
Mihce
Novinec

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 7

|
Metal je super muska. Vsaj men. Kaj od Metala pa poslušam? Se kar nekaj stvari najde: Najbolša Metal skupina je definitivno Iron Maiden potem poslušam pa še, Metallico, Hammerfall, Hypocrisy, Grave Digger, Iced Earth, Death, Sepultura, Megadeth, Opeth (sometimes), Children of Bodom, Imperanon, Tristania, Therion, če se hočm pa smejat pa Anal Cunt.
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 15.02.2006 ob 19:40 Avtor: Mihce »
|
|
[img]http://img364.imageshack.us/img364/2381/madms29vt.gif[/img]
|
|
|
jessy
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 23

|
jst sm šele zdj začela poslušat metal!!!!zažiga!!!!metallica je ful huda""""!!!ni bolšga!!!!če ma kdo kako musko na comp. mi nj plis pošle
sj tle je moj msn naslov jessy.4ever@hotmail.com
(s)mejte se
čavbaw
|
|
|
|
|
_black shadow_
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 10

|
ojla!jets poslušam metal &rock že od mjhnga in sicer so me na to navadl tastari in se jima tud zlo zahvaljujem.rada mam sicer bl stare bande ki jh sicer folka ne pozna več tok(so izjeme)ampak tud nimam nč proti novim bendam.jets sicer nimam najlubše skupine poslušam pa npr.:iron maiden,stara metallica,pink floyd,therion,twisted sister,slayer,testament,sepultura,kiss,warlock,doro,wintersun,dio,def leppard,poison....pa še bi uhka naštevala....folk še naprej poslušte to musko k je ta naj ta bol... ...fajn bote....
|
|
|
|
|
lost_princess
Novinec

Kul meter: -4
Spol: 
Sporočila: 4

|
metallica & nightwish 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
filip
Pruček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 10

|
IRON MAIDEN.
|
|
|
|
|
|
|
cufla
Pruček

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 15

|
Men so pa Linkin Park THE BEST!!!! Sicer nwm če so tapravi metalci (zdi se mi da so nu-metal) , vsaj bli so.... Zdej več nimajo tolk hude muske sam včasih pa...
|
|
|
|
|
Sweet Sorrow
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 4
|
Linkin Park se bolj deklarirajo pod rock kot metal, je pa res da je prva plata mela zlo težek sound. Drugač pa če ti je tak stil ušeč probaj še kake Ill NiNo, Slipknot, Biohazard pa recimo M.O.D.
Sweet Sorrow smo pa tudi trenutno v studiu in snemamo našo novo ploščo, pa si lahko na
www.myspace.com/sweetsorrowslo pogledate en krajši prispevek iz studia.
Lp
|
|
|
|
|