bazilika
Pruček

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 33
|
Kako je slo? Moram povedat da se od kar nekaj ljudi slisala da je bila precej tezka? Tezja kot poskusna? Jaz ne morem ravno sodit, ker sem le maturitetni tecaj-in lansko leto je bila slova na nasi maturi precej lazja od te. Tak, da se meni zdi gim. matura kr tezka ja:) Kaj vam ni slo?
|
Od danes naprej bom pa tiho.....no, ali pa raje zacnem jutri
|
|
|
|
|
Ribonka
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 21

|
Ja, tudi meni je bila ta matura težja od poskusne. Preveč uetemljevanja in premalo časa. Poleg tega pa kar zanimivo besedilo (sem se poleg smejala) ampak ne za na maturo. Upam, da se bo kriterij spustil.
|
|
|
|
|
gloss
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 141

|
ja men je blo kr na easy, nc posebnga. je pa res d je cis usak reku d je blo zlo tezku... sicr pa itk mislm d folk racuna na bolsi uspeh pr eseju k so ble smernice za pisanje res cool tku d ni treba skrbet za slounco. usj jst tku mislm...
|
|
|
|
|
|
|
gloss
Tretarček

Spol: 

|
ej... tema je bla res cool. usj si se loh nasmejou k si brau tekst
|
|
|
|
|
|
|
gloss
Tretarček

Spol: 

|
baje se pr slouki skos kriterij zniza. sam itk ti skor nima veze d se tok sekiras k je slovnca sam 30%. na ustnem boste itk usi dobil velik tock k so domaci profesorji in logicn d ne bodo kej prevec kompliceral... utemeljevanja je res blo zlo velik. sam men ni panike zrd tega. same slovnce si nism niti pogledla pred maturo tku d mi usj ni zou k je ni blo ne vem kok. ce bi se kej ucila mi itk neb prslo skor nc prou... ampk casa je pa po moje blo cis prou. sam glede vabila... to bi usak mogu na zacetku it pisat k prnese zlo velik tock.
|
|
|
|
|
|
|
Ribonka
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 21

|
Ja in kako je bilo lani z rezultati?
|
|
|
|
|
|
|
tanka
Tretarček

Kul meter: 4
Spol: 
Sporočila: 145
|
me veseli da ste podobnega mnenja, sm že misla da se mi je edini zdela ful čudna tale slova.jst sm se učila tiste ful težje stvari, pol k sm pa tole vidla, se mi je na prvi mah zdelo ful lahko, pol sm pa vidla da samo branje zema ful cajta.jst sm tud zadnih 5 minut pisala vabilo,tko da ne bo dobr.sej sem vedla da bi mogla takoj, sam sej pravm, na začetku sm misla da bom v 10 minutah rešla.besedilo je bilo res všečno.ej folk,a so bla tista stvarna lastna imena u bistvu imena tistih pravličnih bitij al ne. ker jst te naloge nism znala, ker zame stvarna lastna imena niso imena bitij ???kako vam pridejo pa uni s stavki,pa a so ble vejice kle prou postavljene.pa tisto k je blo kakšn postopek je v tretjem in kakšen v četrtem odstavku,kaj pride.aja pa kera je sloven beseda za subjektiven(kokr jst vem pristranski ni popolnoma sloven.)kaj pa za menedžerja?mislm tu mač,drgač znam dobr slovo,ampak tole mi je blokr neki,taka čudna vprašanja,ki ti vzamejo tu mač časa....
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 02.06.2005 ob 10:35 Avtor: tanka »
|
|
|
|
|
|
|
gloss
Tretarček

Spol: 

|
ej... skos k mas uprasanje ce je neki prou napisan, je odgovor definitiun d ni prou. pac zatu d utemeljis zakaj ni in d sam ugotovis kaj je narobe...
|
|
|
|
|
|
|
trojkica
Pruček

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 11

|
Slovenščina sux Tukaj pri maturi mi znanje same slovenščine sploh ni kaj dosti koristilo. Pa časa je bilo premalo... zaradi tega sem vabilo v zadnjih 5 min nakracala, in tudi okoli 5 nalog sem praznih pustila... groza! Sicer pa tudi moje sošolke niso nič kaj navdušene, tudi njim se je zdelo obupno (upam in opažam, da nismo edini razred v sloveniji, ki se mu je zdela slovenščina težka) upam da bojo kriterije spustili in kakšno nalogo razveljavili (po možnosti tisto ki sem jo prazno pustila)
|
|
|
|
|
tanka
Tretarček

Spol: 
|
vse se strinjam z vami...evo kok nas je že..itak bojo mogl zniažat.sej pravm,da mi gre slova zlo dobr,tole je blo res adio.ej jst sm tud odkar sm slovo pisala,totalno neki zamorjena????halo...po moje me je čist potrl,da loh take glupe teste sestavjo .aja,a kdo ve,za kolk se približno znižujejo kriteriji,še posebej za mato me zanima,kakšna je statistics...cawcaw
|
|
|
|
|
gloss
Tretarček

Spol: 

|
pr matematki gre ponavad ful kriterij dol... nam so povedl d tud na 35% za pozitiunu...
|
|
|
|
|
gloss
Tretarček

Spol: 

|
aja... je pa tud res d je zadna leta pr matemetki zlo na easy matura tku d se unapri ne more vedt kaku bo...
|
|
|
|
|
tanka
Tretarček

Spol: 
|
to bi blo sanjsko...kok pa pol mors met ce mas zraven se dve trojki-recimo ce sut pises,ostalo pa dobr,baje je 80% od pogoja.a pol če bi znižal na 35,bi jst mogla u bistvu met sam 28?
|
|
|
|
|
tanka
Tretarček

Spol: 
|
ceprou vem da ne bom te srece in bo zihr vsem llahka,men pa ne,ker pać ne znam
|
|
|
|
|
gloss
Tretarček

Spol: 

|
naloge so res cis na easy. sam vrjetn je blem u tem d je velik snovi in pol se velik folka cis zmede al pa ne vem... lej po moje ce piss 30% in mas z ostalih predmetou cool ocene d bi mogl bit "pozitiun". sam ce piss 35% ti je pa mislm d zihr d dost...
|
|
|
|
|
tanka
Tretarček

Spol: 
|
sej pol ma tud usni kle mau vpliva..po moje.sej mata ni tok zlo težka,ampak jst sm že mal aut iz šole,brez predavanj,sama se učim,pol pa rabm tri ure da povežem kok je ena plus ena.a veš,prej se nism učila,zdej pa mam...ej a na usnem tut gledajo osebne izkaznice...
|
|
|
|
|
|
|
|
|