gloss
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 141

|
k ma maybe kdo ksno obnovo za knjigi pr anglescini?
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 09.06.2005 ob 22:06 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
tanka
Tretarček

Kul meter: 4
Spol: 
Sporočila: 145
|
ti bom jst jutr na hitr napisala,ockey ;)mam zdele frko pa ne utegnm.
|
|
|
|
|
gloss
Tretarček

Spol: 

|
a kdo bo drug ce ne bos ti?  ni panike, ti napis enkrat k bos mela cs. loh tud dan pred ustnim... tnx unapri
|
|
|
|
|
tanka
Tretarček

Spol: 
|
ejjjj...zakwa maš ti tri zvezdice jst pa eno? ...jst sm pa ja bl qul...
|
|
|
|
|
gloss
Tretarček

Spol: 

|
iq zlo upliva na to... ni dost sam to d si cool... u bisteu so nekaku telepatsko vidl d lih nism ne vem kok pametna in pol so mi u tolazbo dal se eno zvezdico vec k teb...
|
|
|
|
|
tanka
Tretarček

Spol: 
|
ja ja pa res...****a smneumna nism takoj skaperala....
|
|
|
|
|
gloss
Tretarček

Spol: 

|
ej ne vem... kaku si mogla zgresit neki tazga?  ves d se jim smilim k skos kr neki pism... in pac je tku d se folk skos nasmeje k nekdo nc ne kapera in pol so zato men dal se eno zvezdico d bom se napri mau bluzla tle d bo tale forum bl obiskan...
|
|
|
|
|
tanka
Tretarček

Spol: 
|
a ne...midve sva kle najlepše...missice bre . p.s.maš za anglo kasete video po knižncah,pa si sposod,če mi ne rata nč napisat...zdej sm se spomnla. ajd mala mal uč se,skos kle švrljaš...
|
|
|
|
|
gloss
Tretarček

Spol: 

|
e-e, sj jst sploh nism tle, mam enga suznja ce njemu tku recemo in pise namest mene... sj bi sla kej vn sam je vreme cis cudn tku d morm skos na netu viset... hm... zlo mi je tezko u life-u, tezki casi zame... razmislam kaj nj bi blo jutr pr sociologiji. uglaunm je zadeva enaka k pr nasi zgodovini brez ktere ne mormo in o kteri skos pisemo
|
|
|
|
|