Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: kaj prvo zagledate pr punci/fantu (Število ogledov: 2947 )
|
|
|
pheenka
Četrtovček

Kul meter: 4
Sporočila: 194

|
js pa pr tipu najprej lase.. mmm.. pol pa še obraz kot celoto... sam lasje (taki mal daljši, pa negovani).. to je nabl pomembn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jančula
Novinec

Kul meter: -1
Spol: 
Sporočila: 9

|
jaz pa najprej na fantu opazim nasmeh in oči potem pa je seveda važna njegova energija, vedenje,...  pa da svoje naredi tudi kemija
|
|
|
|
|
*Claudia*
Novinec

Kul meter: -2
Spol: 
Sporočila: 9

|
:)Hello, dorba tema!!!!  Ja jst najprej oči, potem se pomikam navzdol ustnce... ..no pridemo do rok, roke so mi pomembn del, pa ne vem zakaj... ...no, potem postava, nazadnje pa še zobje ...mal čudn ampak, potem pa obnašanje, seveda, če je dober sogovornik ma šanse, pač če je komunikative, pa če ni tih je ql, če pa je tih pa tak, to ni zame, pa mogoče za kkšno drugo ne, fantje morjo govort, drgč ni nč od njih !!! ;DSIcer, so pa fantje itaq zakon!!!!
|
|
|
|
|
|
|
coccolina
Novinec

Kul meter: -1
Spol: 
Sporočila: 4

|
Js... hmm... nevem kva najprej pogledam, mogoče učke pa nasmeh, pa kako se tip oblači pa valda mal mišic more met pa da je samozavest, pozitivn, povhn energije, pametn.... aja... pa ful mi je ušeč ljubjanski naglas pa nevem zakaj
|
|
|
|
|
ondan
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 16
|
fris,zgradba,vedenje
|
|
|
|
|
|
|
vinee
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 2
|
ja zdej mamo dva možna odgovora, takšnega katerega hočejo slišati ženske, ali pa iskrenega; no bom povedu iskrenega:
-obraz (njene obrazne poteze-smeh,..) -pogled -prsi(kako naj si pomagam moški sem ) -zadnjico
|
|
|
|
|
EX_vegovc
Pruček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 17

|
Prva stvar ki jo opazim je obraz, druga ritka, tretja prsi..... Potem pa ze postavo..
JA jst sm tud moški, j*** ga..
|
|
|
|
|
nejce
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 8
|
Pri ženski najperj postavco in obraz!
|
:)Mens sana in corpore sano:)
|
|
|
GhostGeek
Pruček

Kul meter: 4
Sporočila: 25

|
Pri ženski najperj postavco in obraz!
isto
|
We love dijaski.net !!!
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|