|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 37
Spol: 
Sporočila: 607

|
Verjamem, pa ne verjamem, kaj vem. Bom pa zagotovo vedel, ko bom umrl.
Se pa s to temo še mnoga vprašanja odprejo, recimo obstoj duše,...
|
|
|
|
|
GasCan
Drugarček

Kul meter: 11
Spol: 
Sporočila: 85

|
naj bo....da verjamem... ceprav nimam pojma kaj bi se naj zgodilo 
mocno upam, da bom zivel v nebesih - torej v raju  al pa da se bom ponovno rodil
|
|
|
|
|
|
|
Cany
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 4

|
heh jest se bom reinkarnirala yeah!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pheenka
Četrtovček

Kul meter: 4
Sporočila: 194

|
jst za sveto prepričana nism, ampak upam, da je nekak težje se sprijaznem z mislijo, d par desetletij kle bluzim in to je to..za skoz..nič
ahh ne.. nočem o tem razmišljat.
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 28.05.2006 ob 19:13 Avtor: pheenka »
|
|
|
|
|
|
|
premalopameten
Pruček

Kul meter: -1
Spol: 
Sporočila: 22

|
ne verjamem v to sam rad bi pa naprej zivel.Sam zraven crvov to ne bo slo aja pa se kakih 70-80 let imam casa da si premislim o tem.
|
|
|
|
|
|
|
Matoh
Novinec

Spol: 
Sporočila: 4

|
Meni se zdi, da posmrtno življenje obstaja. Jaz sam osebno verjamem vanj, pa ne zato, ker bi bil veren, vendar preprosto zato, ker bit človeka nekje mora obstajati. Je pa tudi druga možnost - da se recimo ponovno rodiš: lahko si karkoli, rastlina, žival, človek... Ampak: - Rastlina: brez komentarja - Žival: mogoče boste punce rekle, iiiiiiii!! kuža bom/muca bom, samo, a boš res to - lahko si polž ali pa pajek, ali pa muha in evo, v 3 dneh si mrtev, ker te en razmaže po steni z časopisom. - Človek: lahko si karkoli - lahko se rodiš v kakšnem revnem delu sveta, potem pa lahko spet zelo hitro umreš, lahko pa tudi ne - vsekakor pa moraš še enkrat vse življenje skozi .
To so moje predstave, kaj si pa sedaj v mislite...
|
http://cluuzville.myminicity.com/
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
ok in kdaj se nehaš ponovno rojevat ? čez kok življenj? pol so to skos ene in iste duše al kaj? ta teorija je zelo pomankljiva ne vem kako folk lahk verjame u kej tazga ampak vsako tele ma svoje vesele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninchy.violina
Novinec

Sporočila: 2

|
heh, posmrtno življenje? o tem bi se dal razpravlat... če jst vrjemm? ne:)
Jst tut ne
|
|
|
|
|