Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Najljubše glasbene skupine (Število ogledov: 3643 )
|
|
|
Dior Eluchíl
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 5

|
No, sam sm poslušal (in še poslušam kdaj) čist vse zvrsti. Bolno, saj vem, sam se tud strašn pop, štanc itd. najde v moji kolekciji. kar se pa najboljšega banda tiče... Blind Guardian Preprosto so zakon
|
|
|
|
|
tarja
Pruček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 23

|
Najraj poslusam Nightwish (ceprou jih vec ni), Epico, Bennya Benassia, Umeka, Gusti in Polona Kasal, Weird al Yankowich, Apocaliptyco (ja vem, vedno narobe napisem), The Cranberries, Imogen Heap, Slayer, kaksne hous, trance, schranz mixe (nimam najbol priljubljenih DJou) itd.... in ja, dokaj zmeden okus za glasbo mam
|
i'm not short, i'm small boned.
|
|
|
Triad
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 61

|
Pearl Jam, Alice in Chains, Radiohead, The Verve, Sneaker Pimps, Portishead, em... Patetico še dodam, da ne bom čist pozabu na slovenske talente. Pa še kar nekaj ostalih je.
|
|
|
|
|
*Eva*
Pruček

Kul meter: -2
Sporočila: 25

|
Hmmmmm.....The Offspring in Siddharta......
po tak globokem premisleku bi človek kej pametnega pričakovau  :D hec res je... brez heca
|
...ali pač ne...
|
|
|
k4r1n
Pruček

Kul meter: -7
Spol: 
Sporočila: 17
|
Nirvana  ..sicer pa še Rhcp , Alice In Chains, Oasis, Hole, Stone Temple Pilots, Mudhoney, Foo Fighters, Pearl Jam, Smashing Pumpkins, U2, Breed 77, Soundgarden, Bush, Green Day, INXS, Metallica, Nickelback, Scorpions, The darkness, Queen, Bon Jovi, Iron Maiden, Guns 'n Roses,.. (bistvo da je grunge, rock al pa metal )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luna19
Tretarček

Spol: 
Sporočila: 148

|
siddharta
|
|
|
|
|
|
|
rockichis
Pruček

Kul meter: -2
Spol: 
Sporočila: 10

|
children of bodom, cradle of filth, ozzy osbourne, him, nightwish, within temptation, red hot chili pappers, evanescence, nile, my chemical romance, ...
|
v moji psihofizični konstelaciji se manifestira absolutna dominanca pozitivnih aspektov tvojega individuma!
|
|
|
jessxx
Novinec

Sporočila: 8

|
~The veronicas ~Avril lavigne ~Tokio hotel ~Sum41 ~Blink 182 ~The offspring ~Green day ~Kelly clarkson ~Xtina ~P!nk ~Siddharta ~Nevada tan ~Debbie rockt! ~Simple plan ~LaFee ~Alanis Morissette ~Aly&Aj ~Paramore
xxxx<3
|
Wir Mussen nur noch 1000 Meere weit. nur 1000 dunkle jahre ohne zeit. 1000 sternen seit vorbei. Wir mussen nurn noch 1000 meere weit. noch 1000 mal durch die unendlichkeit. Dann sind wir endlich frei. <3
|
|
|
|
|
|
|
nuša.
Novinec

Sporočila: 1

|
KMFDM, Queen, Guns N' Roses, Arctic Monkeys.
|
|
|
|
|
|
|
_LoKi_
Novinec

Sporočila: 1
|
SYSTEM OF A DOWN ROXXXX!!!!!
|
|
|
|
|
Johnny B.
Novinec

Sporočila: 4
|
Guns n' Roses, Nirvana, Metallica, Led Zeppelin, Lynyard Skynyard, Aerosmith, Rolling Stones, David Bowie, Deep Purple, The Beatles, The Monkees, Motorhead, Black Sabbath, The Doors, Jimi Hendrix, Cream, Bob Dylan, Chuck Berry,....
|
|
|
|
|
|
|
Lakers
Novinec

Sporočila: 7
|
Hip Hop, Underground, Funky,
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|