BabaGump
Pruček

Kul meter: 3
Sporočila: 39
|
zanima, torej če kdo izmed vas inštruira, po čem so kaj inštrukcije?
pa tudi, kaj inpštruirate in kaj študirate.
torej logično bi blo npr. študent fizike ima inštrukcije fizike ali študent matematike ima matematiko... Kaj pa kaj s tehničnih smeri(s strojne ali gradbene)?
je razlika med osnovno šolo ter srednjo šolo? ker meni kot srednješolcu zdi osnovnošolska matematika lahka, torej bi lahko inštruiral tudi jaz?
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 04.02.2006 ob 12:31 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
|
|
amadej
Novinec

Kul meter: 2
Sporočila: 4
|
vsi ki vam je angla bedna tak d vam ni nč jasn vam fulll priporočam mojo inštruktorco, kr mi je rešla lajf in se je z mano učila za popravca lanske počitnce!!!!
(hwala ti eva)
večno hvaležn, amac
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 04.02.2006 ob 12:11 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
hana
Novinec

Kul meter: 3
Sporočila: 2
|
am ka mi lahko prosim poveš zakaj ti je ravno ta inštruktorica tak vredu?? ka je sistematična pa to
sprašujem te zato ker bi tud jaz nujno rabla neki inštrukcij ker imam grajo 
aja pa ka misliš da bi prišla v celje mene inštruirat???
|
|
|
|
|
amadej
Novinec

|
ja saj ona samo v celju inštruira
newem, men je full pomagala kr sm meu popravca pa sm ga pol z +3 naredu, pa zj mi je ingiš full jasn gratu. vredi je to kr ti za naprimer vsak čas posebej napiše par pravil, pol je po to vse kar morš vedet. Takoj zaštekaš ko razlaga.
newem men je tud kul kr mi je vedn prnesla tud vaje d sm res utrdil snov.
js ti jo ful priporočam
|
|
|
|
|
maja16
Novinec

Kul meter: 1
Sporočila: 3
|
živjo!!
am, kaj bi mi lahko dal prosim mail od te inštruktorice. ker bi jez šla rada enkrat k nej da vidim če mi bo vredi razložla čase pri angleščini!!
HVALA, Maja
|
|
|
|
|
|
|
denc
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 1

|
ej stari,hvala ti,da to poveš,k mam js tud full probleme z anglo!!!!!!!!!!!!! ej 100x ti hvala
|
|
|
|
|
maja16
Novinec

Sporočila: 3
|
hei amac, js sm ži bla pr njej na inštrukcijah, pa mi je ful fajn razložla tiste čase. zj grem pa še 2x k njej, d boma še mal utrdile, pol pa upam d se bom že končn rešla tega NMS-ja.
hvala ti, da si dal to na forum!!!!!!!
maja...
|
|
|
|
|
natix
Novinec

Sporočila: 6
|
Halo! Men se zdi ful fajn da so sposobni ljudje v Celju, ampak a se mogoče kšn tak nahaja tud v Ljubljani?
|
|
|
|
|
amadej
Novinec

|
am newem za nobenga inštruktorja v Ljubljani...
js bi ti kr svetval d se tam bl na študente obrneš, kr so cenejši, pa še bl se trudjo na inštrukcijah. kr v Celju ni te možnosti, d bi nas inštruiral študentje (kr so vsi v LJ al pa MB) sm dal na forum predlog za mojo inštruktorco, k je res ful dobra.
upam d boš najdla kakiga vredi inštruktorja (pa da bo poceni!!)
lp, Amac
|
|
|
|
|
ernest1a
Novinec

Sporočila: 7
|
lahko si preberes presnjo temo o novem nacinu ucenja anglescine. Namrec za taksen nacin ni vazno kje si, ucis se od doma.
|
|
|
|
|
niti
Novinec

Spol: 
Sporočila: 5

|
tut u lublan so dobri inštruktorji k znajo ful dobr razložit angleščino.  jz sm mela eno k je doma v Dravlah, sicer je starejša gospa, že u pokoju ampak ful dobr razlaga (če ti to kej pove: bla sm 2X pr nej pa sm konferenco popravla s 3)  ne bi pa vedla kok bi jih še sprejela na inštrukcije, sam če te ful zanima ti loh sporočim njeno cifro
papa
|
|
|
|
|
spark
Novinec

Spol: 
Sporočila: 1
|
tok sem vesel k sem naredu,da se moram pohvalt! Matematka je tezka ko svina. Pa vsem s Kranja na znanje .poglej na http://enacba.kjesi.com smo bli trije pa smo vsi naredl! kompliment Pit :lol:
|
|
|
|
|